yaseminciğimm gerçekten çok sevindim yemin ederim daha dün dua ettim sizler için. allah tamamına erdirir işallah hiç korkma değerler gayet güzel...
canım benim 12.günde 139 senin 10.günde 160 2 günde 2 katlandığını düşünürsek :)) sağlıkla gelsin inşallah canım
benim bugün sancılarım oluyor ve hzuursuzum
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz canım
efendim şekerim... çok sevindim senin adına inan:) baharnaz ın adına da bu topik benden başkasına uğurlu geldi maşallah:)doğum yapana kadar devam edin artık uğurlu topiğimizi yaşatın kızlar:)beyaz canım
geçmiş olsun canım inş. güzel döllensinler.anneye sımısıkı tutunsunlar.
gerçekten şu 10 günde yaşadıklarım nasıl bir sabır allahım tükenmiştim varya..
elim ayağım titriyordu sinirlerim boşaldı yemek kaşığını ağzıma götüremedim.
yüce rabbim sevindirip yarı yolda bırakmasın.herkes sevinsin devamı gelsin.
ben çok sevinemedim bile daha hala biraz tedirginlik var
sonra arkadaşlarım da güzel haber alsaydı inş. alacaklar daha çok sevinecem:1hug::lepi:
kızlar hepinizi tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallahhhh
benimde 6 eylülde transferim war hayırlısıyla dua edin bizim için
bahar cım kısmet artık ikiz falan korkutucu geliyo bana biraz ne yapalım allahtan her gelene razıyım . hayırlı ve sağlıklı olsun inş.
kan sulandırıcı iğnelerim devam edecek 17 eylül de randevum var en azından o zaman kadar ve diğer ilaçlarım aynen devam ediyor. benimde sancılar öğrendiğim kadarıyla hep böle sancılı olacakmışız.ilk defa hamile kalınca bilmiyorum tabi..
aynen canım bendede o huzursuzluk mızmız lığı hiç sevmeyen biriyimdir.kolay şikayet eden biri değilimdir.ama daha şimdiden huzursuz mızmız biri oldum.
Begümhan canım ben randevu almadım alırsam okmeydanından Nur hndan alıcam ücreti 180 demişlerdi sormuştum
Etilerin farkı ne? İki dr aynı anda niye oluyor ki
kızlar hepinize müjdeeeeee 10.gün testim 160
bu gün tekrar yaptırıcam inş. yine güzel haber vericem:CüvCüv:
İdrar testi pozitifse drunu ara sor kan testinide yaptır canım inşallah güzel değerlerin çıkar
kızlar hepinizi tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallahhhh
benimde 6 eylülde transferim war hayırlısıyla dua edin bizim için
kızlar hepinize müjdeeeeee 10.gün testim 160
bu gün tekrar yaptırıcam inş. yine güzel haber vericem:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?