Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

canım benim 12.günde 139 senin 10.günde 160 2 günde 2 katlandığını düşünürsek :)) sağlıkla gelsin inşallah canım
benim bugün sancılarım oluyor ve hzuursuzum
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz canım

yaseminciğimm gerçekten çok sevindim yemin ederim daha dün dua ettim sizler için. allah tamamına erdirir işallah hiç korkma değerler gayet güzel...

yaseminciğimm gerçekten çok sevindim yemin ederim daha dün dua ettim sizler için. allah tamamına erdirir işallah hiç korkma değerler gayet güzel...

allah razı olsun arkadaşım. benimde dualarım devam ediyor sizler içinde gerçekten.rabbim razı olsun hepimize evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin.
bende bu hayatta çok çekmiş biriyim bedenen ve manen elime kolayca gelmedi hiç birşey.
sevinmye bile korkuyorum canım allah sana saydocana ve isteyenlere inş. rabbim şaşırtsın sizi en kısa zamanda yüreğimizi kavuran rabbim elbet verecek.
güzel düşün güzel olsun arkadaşım.:1hug::CüvCüv:

bahar cım kısmet artık ikiz falan korkutucu geliyo bana biraz ne yapalım allahtan her gelene razıyım . hayırlı ve sağlıklı olsun inş.
kan sulandırıcı iğnelerim devam edecek 17 eylül de randevum var en azından o zaman kadar ve diğer ilaçlarım aynen devam ediyor. benimde sancılar öğrendiğim kadarıyla hep böle sancılı olacakmışız.ilk defa hamile kalınca bilmiyorum tabi..
aynen canım bendede o huzursuzluk mızmız lığı hiç sevmeyen biriyimdir.kolay şikayet eden biri değilimdir.ama daha şimdiden huzursuz mızmız biri oldum.

Begümhan benimde drum Nur hn OPUm hariç herşeyimi o yaptı transferdede onu istedim, Allah kısmet ederse takiplerimide onla düşünüyorum hayırlısı inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. 21 inde Okmeydanındamı randevu aldın yoksa etilerdenmi?
Bende ikizmi tekizmi merak ediyorum ama değerler tekiz gibi duruyor dedi çoğu arkadaş sağlıklı olsunda yeterki tek olsun canım[/QUOTE]

canım benim randevum etiler kliniğinde. sanırım semra hoca ile nur hanım muayenede olacaklarmış. canım allahım hayırlısını nasip etsin, tek çift farketmez...sağlıklı bebekler olsunlar da önemli değil. canım bişey sorucam, gebelikteki ilk muayene ücreti ne kadar biliyor musun?

:teytey::teytey:yasemincim hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. sana kaç embiryo transfer edilmişti canım?

kızlar hepinizi tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallahhhh
benimde 6 eylülde transferim war hayırlısıyla dua edin bizim için

canım az kalmış, inşallah herşey yolunda gider, bebişler sağlıklı bir şekilde annesine tutunurlar:)))güzel haberlerini bekliyoruzz...sen nerde tedavi görüyorsun?

Begümhan canım ben randevu almadım alırsam okmeydanından Nur hndan alıcam ücreti 180 demişlerdi sormuştum
Etilerin farkı ne? İki dr aynı anda niye oluyor ki

hayırlısıyla Sağlıkla gelsinlerde canım ikiz yada tek olması önemli değil.
Bende mızmızlığı sevmeyen biriyimdir ama işte bir uğraş bulmak lazım ama ne ?

Begümhan canım ben randevu almadım alırsam okmeydanından Nur hndan alıcam ücreti 180 demişlerdi sormuştum
Etilerin farkı ne? İki dr aynı anda niye oluyor ki

canım bana direk etiler kliniği dediler. normalde ben memoriale gittiğimde takiplerimi semra hocanın yapmasını istemişttim, tabi bütün hastalar aynı şeyi istedikleri için genelde nur hanım takip etmişti. dün randevu alırken semra hocanın kontrolümde olup olmayacağını sorduğumda O da olacak dediler. hayırlısı bakalım. canım şimdi bir site buldum, gebelikte beslenme ile ilgili çok güzel bilgiler içeren bir video var. kadinlarsitesi.com/gebelikte-beslenme bence mutlaka siteye gir...

Hayırlısı canım sağlıkla sonunu getiririz inşallah
verdiğin site için tşkler inceliyorum canım

kızlar hepinize müjdeeeeee 10.gün testim 160
bu gün tekrar yaptırıcam inş. yine güzel haber vericem:CüvCüv:

çok sevindim Yasemin.gözün aydın.İnş. ikinci test sonucunda değerin kat kat katlanır.Allahım,hayırlı sağlıklı bir şekilde bebiş (ler) ini kucağına almayı nasip etsin.bana ve diğer arkadaşlarada (amiiinnn)..

İdrar testi pozitifse drunu ara sor kan testinide yaptır canım inşallah güzel değerlerin çıkar

Baharnaz, bugün doktorumu aradı.kan tahlili yaptırmamı söyledi.saat 16,00 dan sonra sonucum çıkıyo.sabırsızlıkla bekliyorum.güzel haberi veririm inş. bende..:Saruboceq:

canım az kalmış sabır ı çok iyi öğrenmek gerekiyor.
inş. herşey yolunda gidecek allahın izniyle.lütfeb güzel düşün arkadaşım.
nereye yaptırıyosun kaç yumoş var?a.s.

begüm saol canım 3. gün emriyosuydu. 2 tane biri 7 hücreli biri 8 hücreliydi.
inş. devamı gelsin hayırlısıyla biribirimize güzel haberler verelim:ecrin_bebek:

bir müjde de benden arkadaşlar..11 gün Bhcg sonucum 248..7 eylül de tekrarlıcam.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma..

kızlar hepinize müjdeeeeee 10.gün testim 160
bu gün tekrar yaptırıcam inş. yine güzel haber vericem:CüvCüv:

yasemincim çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Ben adanada yaşıyorum ama sana birşey sorucam hangi tüp bebek merkezine gittin ve hangi doktora? Eğerbu tutmazsa en azından istanbuldaki merkezleri araştırmak istiyoruzda o yüzden canım

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…