seni de çok tebrik ediyorum laylacım. allahtamamına erdirsin...bir müjde de benden arkadaşlar..11 gün Bhcg sonucum 248..7 eylül de tekrarlıcam.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma..
begüm saol canım 3. gün emriyosuydu. 2 tane biri 7 hücreli biri 8 hücreliydi.
inş. devamı gelsin hayırlısıyla biribirimize güzel haberler verelim:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey canım allah tamamına erdirsin. hayırlı uğurlu olsun...çok sevindim. burda pozitif haberlerini paylaşmak beni çok mutlu ediyor. senin kaçıncı gün embiryosundu, kaç tane transfer edildi ve nerde yaptırdın???
bir müjde de benden arkadaşlar..11 gün Bhcg sonucum 248..7 eylül de tekrarlıcam.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma..
yasemincim çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Ben adanada yaşıyorum ama sana birşey sorucam hangi tüp bebek merkezine gittin ve hangi doktora? Eğerbu tutmazsa en azından istanbuldaki merkezleri araştırmak istiyoruzda o yüzden canım
sevgiler...
seni de çok tebrik ediyorum laylacım. allahtamamına erdirsin...
değerin ikiz gibi yüksek ama tek embriyo muydu?
yaşın kaç hangi merkezde yaptırdın?
baharnazcım herşey iyi olacak sen hiç tasa etme arkadaşım...
kızlar ne güzel haberler geliyor maşallah devamı gelsin inş.
tebrik ederim leylacım... beni 2 ye katlamışsın valla
benim 10. gün 160
şimdide test sonucu bekliyorum 22.30 gibi çıkar
allah devamını getirsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tatlım hayırlısı olsun benimde hep 2.gün transferi oldu.ilkinde tuttu ama diğerleri tutunamadı. bu konuyla ilgili embriyoloğuma sorduğumda boş ver sen onunla kafanı yorma embriyolar bizim işimiz dedi... biz hangi gün ve nasıl transfer edileceğine en doğru kararı veririz dedi...güzel haberler arka arkaya geliyor inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almak da nasip olur inşallah :))
darısı haber bekleyenlerin başına :))
benim toplama işlemi 2.sinde yapıldı 8 tane var dediler sonra 6sının iyi olduğu ortaya çıktı en son3 tanesi döllenmiş..yarın transfer yapılacakçok mu erken sizce?pek umudum kalmadı açıkçası...herşeyin hayırlısı olsun diyorum ama gene hevesim kırıldı sanki
hayırlısı olsun canım...ıns guzel sonuclar alırsın...günaydın kızlar bende bekleyenler grubuna katıldım dün transferim yapıldı. 1 tanecik 5.gün embriyosu. şuan bebeğim benimle o kadar güzel bir duygu ki inşallah allahım tamamına erdirir bana sımsıkı tutunur. nelere dikkat etmem lazım sürekli yatmam mı gerekiyor.
günaydın kızlar bende bekleyenler grubuna katıldım dün transferim yapıldı. 1 tanecik 5.gün embriyosu. şuan bebeğim benimle o kadar güzel bir duygu ki inşallah allahım tamamına erdirir bana sımsıkı tutunur. nelere dikkat etmem lazım sürekli yatmam mı gerekiyor.
hayırlısı olsun canım...ıns guzel sonuclar alırsın...
ben transverden sonra esımle yemege cıktım 2 saat yemekde kaldık evdede hıc yatmadım ertesı gunde ısıme gıttım...ben hep ona ınandım yatmak bıseyı degıstırmıyoooo tutacaksa tutuyo...benımle bır arkadas vardı tedavı olan ılk tedavısını ıngılterede olmus ve sadece 15 dk yatırmızlar transverden sonra...
ben ıkızlerıme hamıle kaldıgımdada hıc yatmadım aynı gun ıse dondum dusun ...
ama ıcın rahat edecekse bol bol dınlen yat....dengelı beslenmeye dıkkat et...stresden uzakdur....agır tasıma cok yol yurume...ıns guzel allahın yuzunu guldurur canım...
Canım hayırlısıyla güzel haberlerini verirsin inşallah.
Ben ilk gün ve sonraki günlerde özellikle 3-4 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım uzanmadım eğilmedim. Genelde dinlendim biraz pc başında oturdum biraz gidip tv karşsısında uzandım gün içinde iğnelerimi yaptırmaya taksiyle gidip geldim sık sık az az beslendim hergün bir avuç kabak çekirdeği yedim sabahları 3 kaşık kayısı kompostosu içip 2 bardak ılık su içtim ceviz badem tüketmeye çalıştım. peynir yoğurt hergün yemeye çalıştım en az 2 litre su içtim. Ani hareketlerden kaçındım zaten iğneler karnımı öyle bir şişiriyorduki dönemiyordum bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?