Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

bir müjde de benden arkadaşlar..11 gün Bhcg sonucum 248..7 eylül de tekrarlıcam.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma..
seni de çok tebrik ediyorum laylacım. allahtamamına erdirsin...
değerin ikiz gibi yüksek ama tek embriyo muydu?
yaşın kaç hangi merkezde yaptırdın?
baharnazcım herşey iyi olacak sen hiç tasa etme arkadaşım...

selam kızlar...transverımın bugun 10. gunu degerım 200 cıktı dun 123 du gayet ıyı deyıl mı asıl test gunum ayın 7 sı...o gune kadar epey artar heralde....daha 4 gun varrrrr

:teytey::teytey::teytey canım allah tamamına erdirsin. hayırlı uğurlu olsun...çok sevindim. burda pozitif haberlerini paylaşmak beni çok mutlu ediyor. senin kaçıncı gün embiryosundu, kaç tane transfer edildi ve nerde yaptırdın???

3. gun embrıyosu,bır tane transver oldu,ızmır sıfa hastanesınde yaptırdım,dr prof dr erol tavmergen,ılk denemem....allah razı olsun canım cok sagol

bir müjde de benden arkadaşlar..11 gün Bhcg sonucum 248..7 eylül de tekrarlıcam.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma..

kızlar ne güzel haberler geliyor maşallah devamı gelsin inş.
tebrik ederim leylacım... beni 2 ye katlamışsın valla
benim 10. gün 160
şimdide test sonucu bekliyorum 22.30 gibi çıkar
allah devamını getirsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım merhaba. brüksel tüpbebek yücel bey
sen nereye yaptırdın ne problemin vardı.olumsuz olma canım .bu yol çok sabır istiyor.
rabbim verecek hepimize inş.
teşekkür ederim darısı başına inş.

beyaz bana özelden msj atmışsın. bende yazdım ama geldimi kontrol et.çünkü benim msj lar gitmiyorduda.
msj ım geldiyse bak yazdığımda samimiyim eğer istersen..

güzel haberler arka arkaya geliyor inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almak da nasip olur inşallah :))
darısı haber bekleyenlerin başına :))
benim toplama işlemi 2.sinde yapıldı 8 tane var dediler sonra 6sının iyi olduğu ortaya çıktı en son3 tanesi döllenmiş..yarın transfer yapılacakçok mu erken sizce?pek umudum kalmadı açıkçası...herşeyin hayırlısı olsun diyorum ama gene hevesim kırıldı sanki

çok teşekkür ederim beyazcım.Darısı başına (en kısa zamanda inş)..benim tedavim bahçecide oldu.dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi.ama bu embriyolar 2006 aralıktaki embriyolarım :)o zaman ki tedavimden bir kızım var şuan 3 yaşında Allah bağışlarsa.geçen sene dondurulmuşlarla denedik sonuç negatif çıktı.sona kalan 4 dondurulmuş embriyomun ikisiydi bu.Allah nasip etti.inş iyi bir şekilde sonuçlanır.Rabbim herkesi sevindirsin inş..

saol yasemin.sağlıklı bir şekilde devam eder inş..test sonucunu merakla bekliyorum.kat kat katlansın inş. :)

tatlım hayırlısı olsun benimde hep 2.gün transferi oldu.ilkinde tuttu ama diğerleri tutunamadı. bu konuyla ilgili embriyoloğuma sorduğumda boş ver sen onunla kafanı yorma embriyolar bizim işimiz dedi... biz hangi gün ve nasıl transfer edileceğine en doğru kararı veririz dedi...

Leylaa

Özlemm güzeller ne güzeller haberler bunlar

Allah tamamına erdirsin canım Değerleriniz kat kat katlansın canım
Sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alın inşallah canım

Leyla Allah bağışlasın canım bir kızın varmış maşallah İnşallah ona 1 kardeş gelicek Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım.

Beyaz saol canım inşallah herşey yolunda gider.

dozynsb aaaa kızıyorum bak ama canım bu şekilde moralini bozup kendini bırakarak iyi yapmıyorsun şükredip elindekiere sarılıp ve onlar için dua etmelisin canım Çok şükür döllenen yumoşların var dimi. canım umudunu yitirme sonuç ne olursa olsun yinede umud etmeli dua etmelisin

günaydın kızlar bende bekleyenler grubuna katıldım dün transferim yapıldı. 1 tanecik 5.gün embriyosu. şuan bebeğim benimle o kadar güzel bir duygu ki inşallah allahım tamamına erdirir bana sımsıkı tutunur. nelere dikkat etmem lazım sürekli yatmam mı gerekiyor.

hayırlısı olsun canım...ıns guzel sonuclar alırsın...
ben transverden sonra esımle yemege cıktım 2 saat yemekde kaldık evdede hıc yatmadım ertesı gunde ısıme gıttım...ben hep ona ınandım yatmak bıseyı degıstırmıyoooo tutacaksa tutuyo...benımle bır arkadas vardı tedavı olan ılk tedavısını ıngılterede olmus ve sadece 15 dk yatırmızlar transverden sonra...
ben ıkızlerıme hamıle kaldıgımdada hıc yatmadım aynı gun ıse dondum dusun ...
ama ıcın rahat edecekse bol bol dınlen yat....dengelı beslenmeye dıkkat et...stresden uzakdur....agır tasıma cok yol yurume...ıns guzel allahın yuzunu guldurur canım...

Canım hayırlısıyla güzel haberlerini verirsin inşallah.

Ben ilk gün ve sonraki günlerde özellikle 3-4 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım uzanmadım eğilmedim. Genelde dinlendim biraz pc başında oturdum biraz gidip tv karşsısında uzandım gün içinde iğnelerimi yaptırmaya taksiyle gidip geldim sık sık az az beslendim hergün bir avuç kabak çekirdeği yedim sabahları 3 kaşık kayısı kompostosu içip 2 bardak ılık su içtim ceviz badem tüketmeye çalıştım. peynir yoğurt hergün yemeye çalıştım en az 2 litre su içtim. Ani hareketlerden kaçındım zaten iğneler karnımı öyle bir şişiriyorduki dönemiyordum bile :))

çok sağol canım. doğru söylüyorsun allahım ol derse her türlü olur. transferden sonra yarım saat kalkma yat dediler banada ama yarım saat dolmadan 20 dakika sonra dayanamadım tuvalete kalktım hemen yatağa döndüm ama 2 saate yakın kaldım merkezde ondan korkuyorum hemen kalktım diye bişey olmamıştır inşallah gerçi yurtdışında hemen kaldırıyolarmış sorun olsaydı göndermez yatırlardı heralde

sağol canım inşallah bende hamişlere katılırım sizler gibi o mutluluğu tatarım. annemlerdeyim zaten annem kaldırmıyor salona tvnin karşısına yatak yaptı yatıyorum arada oturuyorum işte mecbur olmadıkça kalkmıyorum daha 1.günüm. benim iğnem yok crinone diye bir jel var günde 1 defa birde folik plus günde 3 tane. iğneyle jel aynı özellikte sanırım hangisini kullanırsan. bir yerde okudum doktoru fındık ceviz nane baharat ve daha bi sürü şey yememesini söylemiş. bana bol bol sıvı almamı söylediler sadece başka bir kısıtlama ya da özellikle şunları ye demediler. yediklerimi de korka korka yiyorum valla.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…