dozynsb aaaa kızıyorum bak ama canım bu şekilde moralini bozup kendini bırakarak iyi yapmıyorsun şükredip elindekiere sarılıp ve onlar için dua etmelisin canım Çok şükür döllenen yumoşların var dimi. canım umudunu yitirme sonuç ne olursa olsun yinede umud etmeli dua etmelisin
tamam tamam kızmaa :) :) çok şükür yumurtalarım 4 hücreli olmuşlar bugün yerleştirdiler...3 gün dinlen kendini yorma dedi sonra normal hayatına geri dön dedii :) şimdi dualarım tutunması yönünde :)) 16 sında test yap dediler bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinn :))
insan bi hoş oluyor hem kabullenmek istiyorsun hem kapılmak istemiyorsunAllahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah :)
:CüvCüv:
kızlar hepinize selam 10. gün 160 12. gün 368
internetimde problem var kızlar.
baharcım benim hala adet günüm gelmedi artık bişey olamaz değilmii? son adet tarihim ayın 7 .di
canım hayırlı olur inşallah. benimde dün transferim oldu. aynı zamanda beklemeye başlıyoruz. inşallah güzel haberleride peş peşe alırız.. hala şaşkınım şimdi bebeğim benim içimde bana tutunmaya mı çalışıyo diyorum çok harika bir duygu. inşaallah tamamına erer hepimizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dozynsb ve nurceren hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah her şey sizin için güzel olur:))))zemuszemus:ecrin_bebek::CüvCüv::hooray::sm_cool::içelim:
dozynsb ve nurceren kızlar inşallah hayırlısıyla güzel haberler vericeksiniz cnım
hadi inşallah Allah yardımcımız olur bebişlerimizi güzelce alırız kucağımızaa:))
transferin yapıldığı günde sayılıyormu??
dozynsb ve nurceren hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah her şey sizin için güzel olur:))))zemuszemus:ecrin_bebek::CüvCüv::hooray::sm_cool::içelim:
kızlar hepinize selam 10. gün 160 12. gün 368
internetimde problem var kızlar.
baharcım benim hala adet günüm gelmedi artık bişey olamaz değilmii? son adet tarihim ayın 7 .di
inşallah canım. transferin yapıldığı gün sayılmıyor bende burdan öğrendim:) benim 2. günüm senin 1. günün sanırım bugün
yasemin senden bu güzel haberleri almak çok mutlu ediyor beni... 2 katını geçmiş bile maşallah :)
canım maşallah değerlerin çok güzel sadece bol bol dinlen canım bende kendimle ilgili bu kadar kuşkulu iken seni nasıl rahatlatıcamı bilemedim :)))
Allahın izniyle inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız canım
canım merhaba. brüksel tüpbebek yücel bey
sen nereye yaptırdın ne problemin vardı.olumsuz olma canım .bu yol çok sabır istiyor.
rabbim verecek hepimize inş.
teşekkür ederim darısı başına inş.
daha 1.günn müüü oooooooooo nasıl geçecek onca günn yaww :)))hayırlı haber alalımda inşallah bekleyecez başka çaree yokkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?