Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

inşallahh :) bu gece dua zamanı...Allahım hepimize inşallah gönlünden geçenin kat kat fazlasını verir...seneye kucağımızda bebişlerimizle dua etmek nasip olur :))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:

yapma baharcım artık olumsuzluk yok.
endişe etmeyelim.benim regl günüm gelmedi daha seninki geçtimi?

Canım regl günüm 1 hafta oldu geçti yani. Ama yinede endişelerim geçmedi.Allahtan hayırlısını diliyorum.
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...

Çok şükür çok sevindim canım. İnşallah kalp atışınıda duyar sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
Yolc kesesi hkk bilgim yok canım

kızlar hepinize selam nasıl gidiyor?
bahar hamilelik te kaç haftalık hesabı nasıl?
trasfer gününden mi , ilk regl tarihimi , yumoş alındığı tarih ten hesaplanır ?

slm arkadaşlar nasılsınız. sayfa bakımdaydı kimse girmemiş sonrada. alışkanlık yaptı sürekli bakıyorum sayfaya aynı şeyleri yaşayan seni anlayacak kişilerle sohbet çok iyi geliyor. benim transferden sonra 4. günüm arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo birde kasıklarda batma bundan başkada bişey hissetmiyorum. birde bugün çok kötü birşey yaptım çarşıya çıktım 3 saate yakın kaldım epey yordum kendimi. yarın yola çıkıyorum başka şansım yoktu mecbur çıktım ama çok korktum bişey olmaz değilmi bulduğum heryerde az az dinlendim ama yinede içim rahat değil. yarında 12-13 saatlik yolculuk yapıcam otobüsle 5. gün oluyo doktor sorun olmaz dedi ama bakalımm

bende sürekli takip ediyorum yeni bir haber veren olur mu diye :))benimde transferden sonraki 3.günüm düne kadar bişey yoktu ama bugün adet olacakmışım gibi ağrı ve çok hafif saydam bi sıvının içinde azcık kan vardı..2 kere gördüm kanı birinde kahverengi diğerinde kırmızıydı ne olduğunu bilememek çok kötü ya batma ağrı saplanması gibi şeyler bendede oluyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

Bende tüp bebeğe başladım 13 gün önce.Dün yumurtalarım toplandı.8 tane toplandı ama bugün aradım sordum sadece 1 tanesi embriyo olmuş. Yarın sabaha transfer yapılıp yapılmıyacağı belli olucak.Allahım ne olur yardım et..Arkadaşlar lütfen sizde dua edin. Çok korkuyorum tek döllenende olmıcak diye. :2:

inşallah Allah gönlüne göre verir..bu tüp bebeğin her safhası gerçekten sabır istiyor..inşallah emeklerin boşa gitmez yarın minik embriyonu yerleştirirler güzelcee :))sen rahat ol duanı et inşallah güzel olacak :)

canım doktorunu arayıp sormadınmı kan geldi diye. yerleşme kanaması diyolar ya odur inşallah bebek tutunduğu zaman bi kaç damla kan gelebiliyormuş. genede mutlaka doktoruna sor bence. arada bir hafif batmalar adet ağrısı gibi ağrı oluyo ama çabuk geçiyo sürekli ağrım yok benimde. olsa bi dert olmasa bir dert sürekli belirti arıyorum benimde 5. günüm bugün akşamada yola çıkıyorum evime dönüyorum. inşallah bi zararı olmaz rahatsız etmez yolculuk. sende dikkat et canım kendine bebişine iyi bak

hiç korkma canım içini rahat tut olumsuz düşünme benimde 5. günüm bugün bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum hep. benden de 17 yumurta toplandı ama zaten kaç olursa olsun 1 tane transfer ediliyor bak 1 tanede embriyon olmuş zaten inşallah oda annesine tutunacak sağlıklı bir bebiş olacak

sordum sordum :) kullandığım jelden tahriş olabilirmiş ufak kanamalarda olabilirmiş..çok şiddetli adet gibi kanama olursa gidecekmişim şimdilik sorun yok dediler...inşallah sımsıkı tutunsular hiç bırakmasınlar bizi :)))
sana da iyi yolculuklar şimdiden inşallah hiçbir aksilik olmadan evine varırsın :)) iyi bayramlar....embriyo olsada ilk bayramımız bebiş adaylarıyla :)))opuyorumnanaktan

kızlar hepinize selam nasıl gidiyor?
bahar hamilelik te kaç haftalık hesabı nasıl?
trasfer gününden mi , ilk regl tarihimi , yumoş alındığı tarih ten hesaplanır ?

selam canım
son regl tarihinden sayılıyor
hesaplama siteleri var ordan son regl tarihini girince hesaplıyorlar ne derece mantıklı bilmiyorum tabi
dün sağlık ocağındaydım dr son regl tarihimden hesapladı yani 1 ağustosu baz aldı sende öyle hesaplayabilirsin canım.

dozysnb ve nurceren inşallah güzel haberleri verirsiniz kızlar

prensestubis seninde hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.

hayırlı yolculuklar kendinize ve bebişlere iyi bakın

Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun sevdiklerinizle nice hayırlı bayramlara.opuyorumnanaktan

Bugün sabah transferim yapıldı.yumurtalarım orta kalitedeymiş. Sekiz taneden sadece 1 tanesi embriyo olmuş.sabahta transfer işlemim oldu.Hayırlısı allahtan. işallah sıkı sıkı tutunur bana bebişim.

aman canım sorun olmasında. çok teşekkür ederim akşam çıkıyorum yola işte inşallah bi aksilik olmaz. embriyo ama şimdilik inşallah bizim güzel bebişlerimiz olacak onlar ve birlikte ne bayramlar geçireceğiz. sanada iyi bayramlar canım kendine iyi bak

slm herkese iyi bayramlar diliyorum sevdiklerinizle bi dahaki bayrama inşallah bebişlerinizle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…