slm bayram telaşı heralde kimseler bişey yazmamış. yaa kızlar benim yarın 7. günüm ama hiçbirşey anlayamıyorum arada sırada sol tarafımda batmalar oluyo bide adet olacakmışım gibi hissediyorum arada çok uzun sürmüyor. hamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız yazar mısınız?????????
godes canım üzüldüm inşallah 2.denemende bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.
slm kızlar nasılsınız. benim 8.gün oldu. hemde bugün adet günüm iki gündür daha bir arttı ağrılarım. test günü adet tarihinden sonra olan varmı. çok korkuyorum test gününü bile kalmadan kırmızıları görmekten normalde hep 28 günde bir olur ve bugün 28. gün test tarihimde 14 eylül
canım benimde regl tarihimden 1 gün sonraydı test tarihim ama regl dönemi geldiğinde regl sancılarını çok fazla yaşamıştım 1-2 gün regl olucak gibi olmuştum o zaman bilmiyordum o yüzden olduğunu sonradan topiclerde okuyunca anladım sancılarımın nedenini. az kaldı inşallah güzel sonuç alıcaksın canım.
çok kötüyüm ben arkadaşlar. sanırım bütün umutlarım boşmuş adet olacam heralde. şu kullandığımız jel az az geliyo ya rengi değişti sanki kırmızımsı olmuştu içinde ince ince kan var gibi geldi bana. niye böyle oldu ya çok şanssızım oysa ne kadar umutlanmıştım bebeğim benimle diye ama hepsi koca bir yalan oluyor şimdi. o kadar alışmıştım ki hamile olduğumu düşünüyordum hep eşim yerimden bile kaldırmıyordu oysa ona vereceğim hebere bakın koca bir hiçç
bahar ben 5+2 deyim şuanda ilaç yazdırmaya gittim bir kliniğe ultrason baktılar.küçük bir kese ama içi dolumu boşmu bilemem dedi. sence normalmi sen ne zaman baktırmıştın. biraz bahsetsene..
sen kaçtasın nasıl gidiyor canım iyimisin?
ay allahım yine aynı yerdeyim nasıl olacak bu sabır etmek.yine varmı yokmu belli değil:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?