Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

slm bayram telaşı heralde kimseler bişey yazmamış. yaa kızlar benim yarın 7. günüm ama hiçbirşey anlayamıyorum arada sırada sol tarafımda batmalar oluyo bide adet olacakmışım gibi hissediyorum arada çok uzun sürmüyor. hamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız yazar mısınız?????????

benimde öyle batmalar kasık ağrısı adet sancısına benzer durumlar yaşadım telaşlanma sadece rahat ol az kaldı canım inşallah güzel haberi verirsin bize

kızlar malesef bebeğim beni bırakıyor bugün üzücü haberi aldım.
9. gün 44
11.gün 80
13. gün 104
15. gün 83 (yani bugün)
üzüntümü kelimelerle bile ifade edemyorum.
Önümüzdeki ay tekrar 2. tüp bebek tedavsine başlayacağım.
Umarım hepimiz tez zamanda bebeğimize kavuşuruz.

QUOTE=prensestubis;15082927]Bende tüp bebeğe başladım 13 gün önce.Dün yumurtalarım toplandı.8 tane toplandı ama bugün aradım sordum sadece 1 tanesi embriyo olmuş. Yarın sabaha transfer yapılıp yapılmıyacağı belli olucak.Allahım ne olur yardım et..Arkadaşlar lütfen sizde dua edin. Çok korkuyorum tek döllenende olmıcak diye. :2:[/QUOTE]

inş. herşey yolunda gider hayırlısıyla transferin olur ve pozitif sonucu alırsınız:Saruboceq:

godes canım üzüldüm inşallah 2.denemende bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.

prensestubis umutsuzluğa kapılma canım dua et.umud et. inşallah bununla güzel sonuç alırsın.

slm kızlar nasılsınız. benim 8.gün oldu. hemde bugün adet günüm iki gündür daha bir arttı ağrılarım. test günü adet tarihinden sonra olan varmı. çok korkuyorum test gününü bile kalmadan kırmızıları görmekten normalde hep 28 günde bir olur ve bugün 28. gün test tarihimde 14 eylül

canım benimde regl tarihimden 1 gün sonraydı test tarihim ama regl dönemi geldiğinde regl sancılarını çok fazla yaşamıştım 1-2 gün regl olucak gibi olmuştum o zaman bilmiyordum o yüzden olduğunu sonradan topiclerde okuyunca anladım sancılarımın nedenini. az kaldı inşallah güzel sonuç alıcaksın canım.

canım bende özellikle iki gündür sanki heran adet olmuşum yada olacakmışım gibi hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızıları görecem diye. senin de öylemi oldu sanki adet olacakmışsın gibi yoğunmu hissettin. bi aksilik olmazsa yarın test yaptırmayı düşünüyorum 10. gün olacak, zaten test tarihimde bir gün sonra 11.güne veriler. şuan sadece bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum inşallah allahım nasip eder banada

arkadaşlar bişey soracam...benim akşamları ateşim çıkıyor bunun transferle ilgisi olabilirmi yoksa ben grip mi oluyoruuuuuuuuuuummmmmmm

nurceren canım telaşlanma benimde öyle olyordu inşallah güzel sonuçlar alır ve bizimle paylaşırsın canım

dozynsb canım ara ara ateş basmaları bana da çok oluyordu. kullandığımız ilaçlar yapıyordur belki şu sıralar o kadar olmuyor artık

çok kötüyüm ben arkadaşlar. sanırım bütün umutlarım boşmuş adet olacam heralde. şu kullandığımız jel az az geliyo ya rengi değişti sanki kırmızımsı olmuştu içinde ince ince kan var gibi geldi bana. niye böyle oldu ya çok şanssızım oysa ne kadar umutlanmıştım bebeğim benimle diye ama hepsi koca bir yalan oluyor şimdi. o kadar alışmıştım ki hamile olduğumu düşünüyordum hep eşim yerimden bile kaldırmıyordu oysa ona vereceğim hebere bakın koca bir hiçç

Dur canım hemen ümitsizliğe kapılma kanaması olup hamişliği devam edenler bile oluyor lütfen dua et yanlış birşeyler yapma. Yarına kadar bekle sakinleş canım.

bahar ben 5+2 deyim şuanda ilaç yazdırmaya gittim bir kliniğe ultrason baktılar.küçük bir kese ama içi dolumu boşmu bilemem dedi. sence normalmi sen ne zaman baktırmıştın. biraz bahsetsene..
sen kaçtasın nasıl gidiyor canım iyimisin?
ay allahım yine aynı yerdeyim nasıl olacak bu sabır etmek.yine varmı yokmu belli değil:1shok:

kızlar bende hiç belirti yok yaa bende ümitsizliğe kapılmaya başladım ama
çarşamba günü 15 inde kan tahlilim 1 gün önce yaptırsam ne olur bilen var mı?
sizde belirti var mıydı

çıkmazsa diye tedirginim ya o yüzdende günü gelmeden yaptıramıyorum
çok ümitsizim ya naapıcağımı bilemedim belki yarın yaptırırım diyorum hiç belirtisi olmayıp hamile olan yok mu?

:) selam canım bende şu an 6+1 im sanırım ben henüz dra gitmedimki canım sadece kan tahlilimden hamiş olduğumu biliyorum :) Sabırla bekliyorum pazartesi falan gitmeyi düşünüyorum ama Allah güç kuvvet versin bize beklemek çok zor gerçekten Sağlıkla sonunu getiririz inşallah canım

sedasem 10.gün yaptıranlar oluyor canım
ben 12.gün yaptırmıştım. Druna sor yap derse yaptır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…