günaydın;Merhaba elifnaz , benimde 3. denemem dün yumurtalarım toplandı , 7 taneden 4 ü döllendi , cumartesi yada pazartesi transferim olacak inşallah . Seninde iyi gider inşallah , sendemi öğretmensin ? Yaz tatililinde tüp bebek yaptıranların çoğu öğretmen galiba , ne çok öğretmen var forumda maşallah :))
günaydın;
işallah 3. denemede yüzün güler arkadaaşım...benim yumurtalar da dün toplandı. döllenme durumunu artık bugün öreneceğim. zaten 2 tane hepsi. dua edin lütfenn...
bu arada ben de öğretmenim:) oraya çalışmıyorum yazdım uğraşmak istemediğim için :))
ya kızlar eşime sperm analizi yaptık ve morfoloji 2 çıktı bu kötü mü demek?
ya kızlar eşime sperm analizi yaptık ve morfoloji 2 çıktı bu kötü mü demek?
teşekkür ederim şekerim. ben memorial deyim. dün yumurta toplandı. zaten 2 yumurtam vardı 2 side döllenmiş. bugün tek hücreli. biri iyi biri orta kalite dediler ama işallah yarın süper bir şekilde bölünür. sanırım senin bürüksel tüp bebek merkezinde okumuştum. yaşın genç olmalı benim 40 o yüzden şansım düşük ama allah yüzümü güldürür umarım...beyaz merhaba canım,çok geçmiş olsun bende dün yumurta toplandı.
nerde yaptırıyosun yazarmısın. çok heyecanlandım senin içinde canım hayırlısıyla olacak umudunu kaybetme.
nasıl geçti kendini nasıl hissediyosun? lütfen yaza.s.
canım evet 2 side döllenmiş ama henüz bölünme yok dediler ama bugün 1. gündü zaten. önceki denemenden pozitif alamadın sanırım ah ne üzüldüm 2 side kaliteli olmasıda yetmiyor demekki. korkudan öleceğim inan. uyuyamıyorum. pazar transferim var.senin ne zaman transfer ve hangi hastahane?Beyazcım inşallah ikiside döllenir , benim önceki denememde iki yumurtam çıkmıştı ve ikiside döllenip birinci kalite embriyo olmuştu , inşallah seninkise öyle olucak :) Bekliyorum güzel habelerini :) Aynı gün yapılır belki tranferimiz beraber bekleriz 12 gün :))
baharnaz sağol canım.
bekliyorum canım şimdide tranferi 10 yumurta alındı. bu gün aradılar 7 s. döllenmiş.
yarın tranfer gününe karar vercekler hayırlısıyla olsun kucağımız dolsun inş. hepimizin:Saruboceq:
merhabalar
Yarın benimde yumurta toplama işlemim var. Biraz korku ve heyecan var. Kaç tane toplanacak kaç tanesi kaliteli olacak kaç tanesi döllenecek diye bir sürü soru var kafamda. Bir önce yarın olsada bitse şu işlem..
Bende narkozu alınca ağlamaya başladım ve ağlayarak uyanmışım , inşallah hayırlısıyla bitecek ve güzel bebek adayların olacak yarın :) Nerde yatırıyosun canım ilk denemenmi ?
canım benim teşekkür ederiz gerçekten. hamile birinin geri kalanları düşünmesi ne mutluluk verici. zaten hamilelerin duaları kabul olurmuş lütfen dua et bizim için emi:)kızlar allah emeklerinizi boşa cıkarmasın....hepinizin kucakları bebekle dolsun taşsın....allah yardımcınız olsun...
ya memorialdeki nur hanım morfolojiye normal dedi. nasıl oluyor anlamadım sayı hareket sanırım onlar iyi onların iyi olması morfolojinin iyi olması anlamına mı geliyor bilmemki.bende 2.5 cm çikolata kisti var bir de rezerv azlığı ha bir de yaşım 40 13 aydır gebe kalamıyorum. valla bir de eşim klendiyse yandık. bizim mikroenjeksiyon yapmışlar. IMSI değil galiba..beyaz canım benim eşimde morfoloji 2 hayır canım kötü bişi değil.
biz ımsı tekniği yaptırıyoruz bu yüzden yani en sperm seçebilme , spermi 8000 kat büyütme
bakalım yaşayıp göreceğiz.ama inanki ben hep benim yumurtalarımda yada bende sorun olduğunu düşünüyorum.ama dr. eşimde diyor dua edicem nerdeyse sadece morfoloji sorunumuz olsun diye..allah vermesin tabide bende beklemedeyim transferi 7 döllenmiş varmış şuanda bakalım devam edecekmi?
lütfen umutlu ol..
maşallah gayet güzel 7 yumurtan döllenmiş. işallah güzel güzelde bölünürler. ne gün toplandı ki?baharnaz sağol canım.
bekliyorum canım şimdide tranferi 10 yumurta alındı. bu gün aradılar 7 s. döllenmiş.
yarın tranfer gününe karar vercekler hayırlısıyla olsun kucağımız dolsun inş. hepimizin:Saruboceq:
godes cim korkma canım, herşey gönlünce olur inşallah
yumurta toplama işlemi transferden birazdaha sıkıntılı bi işlem ama, kendini çok kasma rahat bırak, benim lokal aneztezi ile olmuştu. sen istersen genel anestezi iste. hiçbirşey anlamazsın. umarım kaliteli olur ve sonuda iyi biter
canım evet 2 side döllenmiş ama henüz bölünme yok dediler ama bugün 1. gündü zaten. önceki denemenden pozitif alamadın sanırım ah ne üzüldüm 2 side kaliteli olmasıda yetmiyor demekki. korkudan öleceğim inan. uyuyamıyorum. pazar transferim var.senin ne zaman transfer ve hangi hastahane?
bu arada branş nedir ben sınıf öğretmeniyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?