Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

serasız tedavin hayırlı olsun inşallah herşey iyi olcak yaşın genç avantajların var

opu kafana hiç takma ne oldugunu anlamıyorsun bile benim toplamadan sonra 1 gün filan ağrım vardı ama dayanılamayacak ağrılar değil progestoren iğnesi daha çok canımı yakıyo

KÖTÜ HABER
10.günüm, kan testi yaptırdım. sonuç 2 yani negatif.
haber vereyim dedim.
umarım diğer arkadaşların sonuçları pozitif çıkar

Özlemcim çok üzüldüm..Dondurulmuşlarınla yola devam edecekmişsin buda güzel bir haber..Allahım sabır versin..Yola devam edebilmek içinde rabbim güç cesaret versin..Herşeyde vardır birhayır tatlım..

özlemcim hiç canını sıkma lütfen bak bari dondurulmuşun varmış ne mutlu...
benim sadece iki folikülüm vardı şuan biri 20 mm diğeri 16.5 yarın 10 gibi toplanacakmış. ben de erken çatlar diye endişeliyim.yaşım da 40 yani şansım oldukça düşük ama allahtan ümit kesilmez diyoruz ve başlıyoruz denemeye. allah kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin...

selam canım moralini bozma dondurulmuşlarınla şansın var inşallah güzel haberler verirsin

benim 2 embriyom vardı dün transfer edildi ikiside bekliyorum dua ile

canım çok sağol, inşallah seninki tutar
bi de bişey sorcam, ne kadar zaman sonra transder ettin dondurulmuşlarını,

aminnnn. bakalım artık dondurulmuşlarla olmazsa, niye olmadığının sebeplerini araştırmaya gidicem bende. benim olmadı ama umarım senin ve diğer bütün arkadaşların tutsun.

canım çok sağol.bende çok okuyorum, transferden 2 ayda yada 5 ay sonra kendiliğinden hamile kalanları,

vallahi kızlar benim transferim olucak acayip gerginim....3.gün embriyorsu olacak..Ta en başında doktorum tek embriyo ama 5.gün transferi olacak demişti..Şimdi lab aradım ortada tıbbi durumlar yok açıklayıcı pazar kapalı ctesi yogunuz gıbı laflar söylendi ve cuma gunu yapılacak transferım...sınır oldum...Onlar için kolay para, emek,umut baglıyoruz...

Özlemm benim cumartesi sabah 11.00 de toplanmıştı dün Salı saat 4 te transfer edildi canım

Sarıcivciv olumsuz düşünme canım herşey yolunda bence benimde 3.gün embriyosu oluyor. Rahat ol. Herşeyin hayırlısı

Cuma sabahı 10:00 da benim transferim yapılacak..3.gün embriyorsu kızlar..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz...

kızlar yarın sabah opu var.kısmetse bakalım kaç yumurta kalite nasıl olacak ve en önemlisi inş. geçen sene başıma gelen olmaz 1 emriyo olmuştu korkuyorum allahım yardım et....
yumurta kalitesi çoook önemli.dualarınızı bekliyorum ...
yarın akşam yazarım hoşçakalın allah emanet olun.rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:

Hadi hayırlısı inşallah dolu dolu yumurtaların olsun ve döllensinler.

merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek tedavimdeyim.uzun protokol uygulandı bugün 10.gün sağda 4 solda üç yumurtam var 12 ile 14 mm arasında değişen.pazartesi ya da salı yumurtlarım toplancak.umarım herşey yolunda gider...allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..

amin canım inşallah mutlu haberlerini alırız hangi hastanede yaptırıyosun

İnşallah herşey yolunda gider canım.

Merhaba elifnaz , benimde 3. denemem dün yumurtalarım toplandı , 7 taneden 4 ü döllendi , cumartesi yada pazartesi transferim olacak inşallah . Seninde iyi gider inşallah , sendemi öğretmensin ? Yaz tatililinde tüp bebek yaptıranların çoğu öğretmen galiba , ne çok öğretmen var forumda maşallah :))

çok teşekkür ederim kızlar..ankarada ankara üniversitesinde yapılıyor tedavim.evet öğretmenim ben de saydocan en uygun zaman tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…