Merhaba arkadaşlar
Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.International Hospitalı tercih ettik. (acı bademe bağlıymış). Bizim sorunumuzda eşimin sperm sayısında sıkıntı var olması gerekenden düşükmüş, normal yollada olabilirmiş ama olmadı. 7 yıldır evliyim 4 yıldır düşünüyoruz.yaşım 26 acele etmedik.Artık peşine düşmenin zamanı geldi diye düşündük :)
Ne zaman gideceiğim konusunda kararsızdım ama adetimin bitiminden 10 gün sonra gitmeye karar verdim hem yumurtayı görürü falan diye.Benim aklıma takılan bi soru var bu yumurta toplama olayında hani diyorlar ya 19mm -12mm yumurtanız var falan diye onları mı alıp döllüyorlar yoksa onların içinde bulunan folikül gibi bişilerimi alıyorlar. Bu konuda beni aydınlayırsanız sevinirim.
25 inde başlangıç için gidicem biraz heyecanlıyım ve yumurta toplanması konusunda da biraz korkuyorum.(canım biraz tatlı da :)) toplama işleminden sonra ağrı falan oluyor mu? çok mu soru sordum:)
KÖTÜ HABER
10.günüm, kan testi yaptırdım. sonuç 2 yani negatif.
haber vereyim dedim.
umarım diğer arkadaşların sonuçları pozitif çıkar
selam canım moralini bozma dondurulmuşlarınla şansın var inşallah güzel haberler verirsin
benim 2 embriyom vardı dün transfer edildi ikiside bekliyorum dua ile
özlemcim hiç canını sıkma lütfen bak bari dondurulmuşun varmış ne mutlu...
benim sadece iki folikülüm vardı şuan biri 20 mm diğeri 16.5 yarın 10 gibi toplanacakmış. ben de erken çatlar diye endişeliyim.yaşım da 40 yani şansım oldukça düşük ama allahtan ümit kesilmez diyoruz ve başlıyoruz denemeye. allah kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin...
özlemcim çok geçmiş olsun.üzüldüm inş. bir dahaki sefere kısmet olur kimbilir belki doğal olur.
hiç belli olmaz benim k.k. da okuduklarım var çünkü.hakkında hayırlısı arkadaşım sakın kendini üzüp yıpratma emi öptümolumunekankayizsmile
sağol canım, bu ay geçsin bide şu ekonomik sıkıntıyı bi atlatalım dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. bi dünya para döküyosun, bir sürü emek. boşa gitti işte[/QUOT
canım bende gecen ay negatif sonuç aldım bu ay donduurlmuşlarımla tekrar başladım bakarsın rabbim dondurulmuş bebişlerizle yüzümüzü güldürür..
kızlar yarın sabah opu var.kısmetse bakalım kaç yumurta kalite nasıl olacak ve en önemlisi inş. geçen sene başıma gelen olmaz 1 emriyo olmuştu korkuyorum allahım yardım et....
yumurta kalitesi çoook önemli.dualarınızı bekliyorum ...
yarın akşam yazarım hoşçakalın allah emanet olun.rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
slm arkadaslar
selam angell
merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek tedavimdeyim.uzun protokol uygulandı bugün 10.gün sağda 4 solda üç yumurtam var 12 ile 14 mm arasında değişen.pazartesi ya da salı yumurtlarım toplancak.umarım herşey yolunda gider...allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek tedavimdeyim.uzun protokol uygulandı bugün 10.gün sağda 4 solda üç yumurtam var 12 ile 14 mm arasında değişen.pazartesi ya da salı yumurtlarım toplancak.umarım herşey yolunda gider...allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?