Bu ay doktora gidip yumurta takibimi yaptırsam yoksa ovülasyon testi alıp avde kendimmi takip etsem bir türlü karar veremiyorum.Haziran ayında yumurta takibim yapıldı ama sadece iki kere gittim doktora.İkinci gidişimde iki yumurtan var deyip çatlatma iğnesi yapıldı.Eğer hamile kalmazsan rahim filmi çektirip gel dedi doktorum.Oysaki ocak ayında rahim filmi çektirdim ardından laparoskopi ve histeroskopi oldum ve herşey yolunda tertemiz dediler.Haziran ayındaki muayenede tekrardan rahim filmi istenince kötü oldum zaten filmi çektirirken kendimi çok kastım ve çok acı çektim şimdi sil baştan tekrarlamak istemiyorum.O yüzden geçen ay doktorada gitmedim ama sonuçta hala sevindirici bir sonuç alamadık.Hem herşey normal diyorlar hemde farklı şeyler isteyip kafamda kocaman soru işaretleri oluşturuyorlar.Sizce ne yapayım ? Acaba adetimin 3.veya 4. günü farklı bir doktora gidip onun fikrinide mi alsam diyorum? Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız bakim ? Yardım edin bana? Ağustos ayında yüzümüz gülermi acaba?
Merhaba arkadaşlaar bende henüz 1 aylık evliyim temmuzda olmadı gibi birçok belirtim vardı adatime 4 gün kala dün kan testi yaptırmıştım ama bchcg 1 çıktııama haylaa bi ümidim var benim bakalım 3 gün sonra gelicekmi? (30günde bir olurum az kısa sürer) Bu arada bende demir ve B12 eksikliği varmış ikiside çok düşüük hemdee acaba diyorum bişey varsa bile kansızlık nedeni ile kanda çıkmamış olabilirmii? Olmadı bu ay olur inşallah bugün folik asit almaya başladım (folıcplus) inşallah bu ay banada uğurlu gelirde bende ağustos böceğime kavuşurum.. Allah hepimizin gönlüne göre verir biran önce bebişlerimize kavuşturur inşallah.. Hepimize bol şans ve çalışmalar kızlaar
Merhaba arkadaşlaar bende henüz 1 aylık evliyim temmuzda olmadı gibi birçok belirtim vardı adatime 4 gün kala dün kan testi yaptırmıştım ama bchcg 1 çıktııama haylaa bi ümidim var benim bakalım 3 gün sonra gelicekmi? (30günde bir olurum az kısa sürer) Bu arada bende demir ve B12 eksikliği varmış ikiside çok düşüük hemdee acaba diyorum bişey varsa bile kansızlık nedeni ile kanda çıkmamış olabilirmii? Olmadı bu ay olur inşallah bugün folik asit almaya başladım (folıcplus) inşallah bu ay banada uğurlu gelirde bende ağustos böceğime kavuşurum.. Allah hepimizin gönlüne göre verir biran önce bebişlerimize kavuşturur inşallah.. Hepimize bol şans ve çalışmalar kızlaar
hoşgeldin tatlım hakkında hayırlısı olsun..ilk 6 ay dan sonra hamiellik şansı yükselior ama ilk geceden hamile kalanlarda var tabii..folik asite devam et bu önemli..kandan bakılan sonuçlar yanıltmaz canım ..ağustos ayında sende bizimlesin hoşgeldin
allah gönlünüze göre versin inşallah. kucaklarınız göbüşleriniz dolsun bi an önce... ben ağustos böceğimi kucaklıcam son 4 günüm kaldı. bebeğim doğsun sizlere uğur getirsin leylek sizide görsün inşallah bu ay... umutsuz olmayın nooolursunuz rahat olun gelicek bebişler gelicek sadece biraz zamana ihtiyaç var demekki... allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. ben 3 sene bekledim dahada beleyebilirdim ama inanın sonu güzel olunca çekilen sıkıntılar üzüntüler acılar unutuluyor... herkese sevgilerimi gönderiyorum hayırlı ramazanlar
benim anlamadıgım rahım fılmın cekılmıs zaten neyn fılmını ıstıyor yıne boyle seyelere cok kızyorum ugrascak vaktın yoksa ugrasma kabul etme. sen baska bır doktora gıt canım gıt goster kendını 2 yumurtan var degıp catlatma ıgnesımı vurulurmus ya hayret bısey bı bak bakalım kendısı catlıyomu test yap hormonlara bak ne kadar dangalak var sa bızı bulur zaten cok kızdım sımdı neyse canım sen ınsallah hamılesındır ama degılsende bence kafana takamyarak 1 ayda hamıle kalabılırsın cunku takıntı yaptıgımız ıcın bazen gecıkebılıyor. ama dhaa ıyı ve bılındık bır doktora gıt tamam mı ıhmal etme ..allahım gonlune gore versın bak oruclu oruclu dua ettım sana ınsllah tutarrrr
hoşgeldin canım inşallah burda hepberaberiz herşeyi konuşuruz dertleşiriz bende adetimin gelmesini bekliorum bi an önce gelsede çalışsak artık:)slm arkadaşlar .......bol bebişli bir topik olur inşallah 1 ay önce 4.2 cm çapında bir çikolata kistim olduğunu öğrendim doğal yolla hamile kalmam zormuş ....ama ben inanıyorum rabbime güveniyorum
bu ay çalışmaya başladık..son adet tarihim :28 temmuz....beklenmeyen adet tarihim :26 ağustos
4 yıllık evliyim 5. yıla girmek üzereyiz zamanı gelmişti zaten hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz hamiş olur meleklerimize kavuşuruz dualarım sizinle
ewet dikkat et tatlım beslenmene ben de inanıorum güzel bi ay oucak bu ay hakkımızda hayırlısı olsunTeşekkürler canım yaa artık iyi bakıcam kendime ilk işim kansızlığımı yok etmek olucak eski ıspanak salatama geri dönüyorum daha öncede kansızlık olmuştu hergün ıspanak salatası ve ballı bitki çaytları falan tüketmiştim bişiim kalmamıştı artık düzenli beslenicem oruçta bu her nekadar mümkün olabilirse tabii..fındıklı cevizli bademli balda yemeye başladım sahurda kahvaltı niyetine Ayrıca çeşitli önerilerinizide bekliyorum arkadaşlar kürler falan yapıyosunuz sanırım banada tariflerinizi verirseniz sevinirim biran önce hamiş olmak istiyorum ben yaa Hakkaten öle zart diye hamile kalınamıyomuş ilk başta boşuna korunduk desenize
allah bi an önce bebeğine kavuşmanı sağlasın sağlıcakla uzun ömürlü olsun inşallah darısı başımıza..allah gönlünüze göre versin inşallah. kucaklarınız göbüşleriniz dolsun bi an önce... ben ağustos böceğimi kucaklıcam son 4 günüm kaldı. bebeğim doğsun sizlere uğur getirsin leylek sizide görsün inşallah bu ay... umutsuz olmayın nooolursunuz rahat olun gelicek bebişler gelicek sadece biraz zamana ihtiyaç var demekki... allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. ben 3 sene bekledim dahada beleyebilirdim ama inanın sonu güzel olunca çekilen sıkıntılar üzüntüler acılar unutuluyor... herkese sevgilerimi gönderiyorum hayırlı ramazanlar
çok teşekkür ederim allah razı olsun canım...aslında gittiğim hastane bakırköy acıbadem ve doktorum çoğu kişi tarafından bilinip tercih edilen bir doktor ama şanssızlık bende...her seferinde ya sinirli yada ameliyat sonrası zamanına denk geliyor randevum ve çok gergin bir şekilde muayene ediyor.Yaklaşık bir senedir aynı doktora gidiyorum laparoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımıda aynı doktor yaptı o yuzden dr. değiştirmek istemiyorum pek.Ama anlattığım gibi yumurta takibindeki duyarsız davranışı ve yeniden hsg istemesi beni iyice çıldırttı.Maalesef 2 gün gecikmelide olsa adet oldum şu an tüm dualarım ağustos sonuna hamile kalabilmemiz için.
selam kuzucuklarimmm.. gunaydin hepinize.. bakiyorum topigimizi tasimislar, hic onemi yok burdanda devam ederiz. Aramiza yeni arkadaslarimizda gelmis hosgelmissiniz hepiniz!!!
selam kuzucuklarimmm.. gunaydin hepinize.. bakiyorum topigimizi tasimislar, hic onemi yok burdanda devam ederiz. Aramiza yeni arkadaslarimizda gelmis hosgelmissiniz hepiniz!!!
günaydın papatyammm BİTANE DAHA başlık var inşallah arkadaşlar karıştırmazlar onlarda aynı başlık neyse biz burdan devam edicez istyn oraya gitsin...bu arada ben daha adet olmadım yaaaa...
Aaay canım çok sevindim adına yaa mutlulukla büyütün bebişinizidarısıda bizim başımıza inşallaaah ben biran önce istiyorum ama yaa çocuk delisiyimdirde ben biraz heralde senin kadar sabırlı olamazdım ben hayata küserdim heralde onca zaman olmazsa inşallah bi sorun çıkmazda biran önce gelir bebişiim çok bekletme annem beniii.... :2:
hoşgeldin canım inşallah burda hepberaberiz herşeyi konuşuruz dertleşiriz bende adetimin gelmesini bekliorum bi an önce gelsede çalışsak artık:)
ewet dikkat et tatlım beslenmene ben de inanıorum güzel bi ay oucak bu ay hakkımızda hayırlısı olsun
allah bi an önce bebeğine kavuşmanı sağlasın sağlıcakla uzun ömürlü olsun inşallah darısı başımıza..
doktorunun anlık bi gerginliği olabilir sonuçta onlarda doktor bundan sonra gittiğinde bakarsın canım bu ay bizim ayımızzzz...
evet canim ne tesaduf hemde ismi hemen hemen ayni.. neyse biz biliyoruz zaten hangisi hangisi oldugunu.. bizim topigimiz hem daha guzelciddimisinn? en son adet tarihin neydi bakiim bi soyle sen bana
ya kürtajdan sonra 2 temmuzda regl oldum 2 ağustosta olurum die düşündüm ama hala nazlanıo gelmiorrr gelmiorrrr puffffffffffff
kızlarr 2 ağustoata adet olmam gerekiyodu hala olmadım adetime 1 gün kala test yapmıştım negatif çıktı kafam karıştı çok hamilemiyim ki yarına kadar bekliycem tekrar test yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?