Selam sekerler ben geldım dun ıs cok yogundu gıremedım vallahı bıde dun kırmızı kartı yedım sabahtan aslında cok uuzlmedım cunku reglı oşlmam bır terslıgın olmadıgı anlamına gelıyor kıstım yok yumurtlamam tam sadece zamanı tutturamamısız :)) artık bu ay gun asırı ılıskıye gırıcez zaten ılk ay denememızdı kısmet ne zamansa o zaman gelıcek bebısler cok kafanıza takmayın hayırlısı olsun dıyın kı hayırlısı olsunnnnnn bayramada az kaldıııı
hoşgeldin canım biraz erken yapmışssın testi sen bi gün önce yap varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesindirmerhaba ben yeni katıldım aranızaa benimde 27sinde adet olmam gerekiyor bir haftadır bel ağrısı kasık agrısı beyaz sarı renkte akıntım var sizlerdede varmı bana yardımcı olabilirmisiniz? Sizce hamile olabilirmiyim?birde dayanamayıp bugün test yaptım ama negatifti,test için çok mu erken davrandım acaba?
gunaydinnn kizlarrrrrr!! nasilsiniz bakalimm bugunnn? ben cok yorgunum.. gozlerimi acamiyorum resmen yaaaa dun aksam 11 de yattim 3:30 da kalktim sahur icin sonra 4:30 da yattim 8:15 te kalktim... uykumu almis olmam lazim demiii yoooooooook resmen biraksalar ofiste kivrilivericem koltugun ustune yaaa..
kuzucugum gunaydın askım uyku bolununce uykunu alamassın normal ben bu aralar 10 da 10.30 yatıp saba 8 de kalktıgım halde uykumu alamıyorums ureklı uyku halındeyım senınd eoyle olman normal yavrusum
hoşgeldin canım biraz erken yapmışssın testi sen bi gün önce yap varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesindir
bende çok yrgunum gülşahh yaa akşam misafir ,çalışma, bide sabah kalktım kasık ağrısıyla üşüttüm galiba ..bu arada kızlar size tecrübemden bahsediyim..hamile kalmak isteyen herkes kendine çok dikkat etmeli özellikle ayaklarını sıcak tutmalı soğuk tamamen kasık ağrısına ve akıntıya neden olur
evet ondan herhalde canim... Ramazani da bitirdik ama vallah 5 gun kaldi ondan sonra gece kalkmalarda yok.. Ohhhh. Sen nasilsin hayatimmm?
Selam sekerler ben geldım dun ıs cok yogundu gıremedım vallahı bıde dun kırmızı kartı yedım sabahtan aslında cok uuzlmedım cunku reglı oşlmam bır terslıgın olmadıgı anlamına gelıyor kıstım yok yumurtlamam tam sadece zamanı tutturamamısız :)) artık bu ay gun asırı ılıskıye gırıcez zaten ılk ay denememızdı kısmet ne zamansa o zaman gelıcek bebısler cok kafanıza takmayın hayırlısı olsun dıyın kı hayırlısı olsunnnnnn bayramada az kaldıııı
hoşgeldin canım biraz erken yapmışssın testi sen bi gün önce yap varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesindir
bende çok yrgunum gülşahh yaa akşam misafir ,çalışma, bide sabah kalktım kasık ağrısıyla üşüttüm galiba ..bu arada kızlar size tecrübemden bahsediyim..hamile kalmak isteyen herkes kendine çok dikkat etmeli özellikle ayaklarını sıcak tutmalı soğuk tamamen kasık ağrısına ve akıntıya neden olur
dikkat et canım aaa illa sana tekirdağdan terlik mi yollıyım:)ayy selincim bizde dun aksam azicik calisma yaptik ondan herhalde bu yorgunlukkkk hehehe... bak iste buna benim cok dikkat etmem lazim cunku ben evde yalinayak gezen birisiyim.. evim parkeli ama antre fayans doseme.. her ne kadar yolluk olsada ayagim degiyo ciplak yerlere hep.. offff ne zaman alisacam terlik giymeyee hahaha
nasıl olayım kuzu valla yorgunum cok yorgunum hele bıde reglı oldum ya o benı cok yoruyor cok gelıyor ve bıtkın dusuruyor. Ole ıs de dun yorgundu zaten eve gıder gıtmez uykuya dalıyorum beklıyorum kı su hafta bıtsın bayrama gırelım dınlenelım. Ben bu ay yumurtalama gunlerınıde vucut ısısı olayınıda gectım hıc bırıne bakmıyorumda umursamıyorum da aklımda sıldım sıfırladım kuzum o yzuden hıc uzulmedım amam butun ay gun asırıı ılıskıye gırıcez kı tutma olasılıgı yuksek olsun. Doktor aklından cıkar gun asıırı ılıskıye gır olmassan hamıl egel benı bul en fazla 3 ay verıyorum dedı. Dedım zaten takmıyorum hayırlısı neyse o oyle yanı o yuzden canımı pek sıkmadım reglı olunca tam tersıne sevındım bende polıkıstık over var bılıyorsun ya demekkı kıstım yokmus hapı bıraktıgım halde kendı kendıme normal 30 gunde reglı oldum ve de yumurtlamam var 34 gunu gecmedı reglı olma zamanım mutluyum yanı kusum
nasıl olayım kuzu valla yorgunum cok yorgunum hele bıde reglı oldum ya o benı cok yoruyor cok gelıyor ve bıtkın dusuruyor. Ole ıs de dun yorgundu zaten eve gıder gıtmez uykuya dalıyorum beklıyorum kı su hafta bıtsın bayrama gırelım dınlenelım. Ben bu ay yumurtalama gunlerınıde vucut ısısı olayınıda gectım hıc bırıne bakmıyorumda umursamıyorum da aklımda sıldım sıfırladım kuzum o yzuden hıc uzulmedım amam butun ay gun asırıı ılıskıye gırıcez kı tutma olasılıgı yuksek olsun. Doktor aklından cıkar gun asıırı ılıskıye gır olmassan hamıl egel benı bul en fazla 3 ay verıyorum dedı. Dedım zaten takmıyorum hayırlısı neyse o oyle yanı o yuzden canımı pek sıkmadım reglı olunca tam tersıne sevındım bende polıkıstık over var bılıyorsun ya demekkı kıstım yokmus hapı bıraktıgım halde kendı kendıme normal 30 gunde reglı oldum ve de yumurtlamam var 34 gunu gecmedı reglı olma zamanım mutluyum yanı kusum
dikkat et canım aaa illa sana tekirdağdan terlik mi yollıyım:)
kızlar bu arada ikinizede kesinlikle ovulasyon testini öneriyorum gün aşırı diorsunuz ama bazen işiniz olur olmaz falan ayy acaba yapsaydık olurmuydu demeyin..en azından çizginize göre iş yaparsınız boş geçmemiş olursunuz..araştırın derim ama tabiki siz bilirsiniz..
dikkat et canım aaa illa sana tekirdağdan terlik mi yollıyım:)
kızlar bu arada ikinizede kesinlikle ovulasyon testini öneriyorum gün aşırı diorsunuz ama bazen işiniz olur olmaz falan ayy acaba yapsaydık olurmuydu demeyin..en azından çizginize göre iş yaparsınız boş geçmemiş olursunuz..araştırın derim ama tabiki siz bilirsiniz..
canım haklısın kacırma durumlarında ay vay dememek lazım ama ben kendıme yasakladım onalrı onları alırsam kafaya takarım kafaya takmak ıstemıyorum akısına bıraktım zaten yapamıycak olursak cızgı cıksada yapamayız ben benımkıyle konustum ne olursa olsun gun asırır yapıcaz cok ekstrem bıı durum cıkmadıktan sora. Zaten doktor dedıkı 2 gun ust uste yapamasan bıle sorun yok spermler 2 gun yasıyabılıyor ıcerde ama sen gun asırı yapmaya ve duzgun belenmeye ozen goster dedı. Bıde esıme hergun kecıboynuzu yedırıyorum sbaah ben cok tavsıye ederım sperm kalıtesı coklugu bıl edegıstı ..
aynen tatlim bende pko hastasiyim bakalim benim halim ne olacak bu ay adetim zamaninda gelecekmi... Hos zamani da ne tam olarak bilmiyorum ama 8 agustosta oldugum icin herhalde en gec 8 eylulde gelmesi gerekiyor diye dusunuyorum.. Bakalim hayirlisi bende kafama takmiyorummm esimle calismalari yapiyoruz olursa olur olmazsa amerikaya tasininca evimizi kurup hayat duzene girene kadar elbet annesini bulur o
kıızzzzlllaaaaaaaaaaaaarr günaydın ağustos böcüm geldi galiba bugün idrar testi yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı çok mutlu oldum yaaaa rabbim bu mutluluğu istayen herkese nasip etsin inşallah
canım cok sevındım ya hayırlısı olur ınbsallah allah kucagına almayı nasıp etsın
aynen oyle canım bende gecen ay her dakıka hamılemıyım varmı ay karnım ısstı hamıleyım gogusum buyudu hamılkeyım kendımı bıle duusnurken buluyodum tabı esımde hı ctepkı yok 3 gun once benı karsııına cektı gel sneınle bıraz konusalım dedı. Sasırdım hıc bole demez. Ben dedı farkedıyosan hıc tepkı vermıyorum sana dedı neden bu kadar kendını sıkıyosun kafana takıyosun anlamıyorum bıız saglıklı bır cıftız daha ılk denememız boyle yaparsan hıc gelmez melegımız dedı bende cok ıstıyorum ama bende senın gıbı yaparsam eger yıkımınd aha buyuk olur dedı lutfen artık bırak testlerı gunlerı dedı ne gerekıyosa yaparız o zaman kesın olur bana ınan dedı. Ay bı duygulandım bı duygulandım 1 saat sarılıp agladım sulugozluyumde bırazSora dusun dogru dıyor bıraktım akısına gıttı ıllakı bulur bebıslerımız bızı ..
kıızzzzlllaaaaaaaaaaaaarr günaydın ağustos böcüm geldi galiba bugün idrar testi yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı çok mutlu oldum yaaaa rabbim bu mutluluğu istayen herkese nasip etsin inşallah
canımmmmmm hayırlısıııı olsunnn ilk böceğimizzzzz geldi miiiiii çok sevindimmm ohh beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?