ağustos döneminde eşlerini, nişanlılarını, sevgililerini askere gönderecekler buraya

mumebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
39
0
96
Düzce
kızlar merhaba. sevgilim ağustosta askere gidecek. ağustosun 12 sinde asker. onunla gurur duyuyorum. kısa dönem yapacak ama çok üzülüyorum. nasıl bitecek bu günler.155 den geriye saymaya başlayacağım az kaldı.daha sonrada benim mezuniyet nişan düğün hadi hayırlısı kızlar. Allah bu mübarek günlerde bizim dularımızı kabul ederde onları bize sağ salim kavuşturur inşallah. siz neler hissediyorsunuz?

aslında hiçbirşey hissetmemek gerek.gidip çekecek olan onlar.erkekler çok rahat karşılıyorlar ya da öle görünüyorrlar biz kadınlar bunu da dert ediyoruz.
en güzeli hayatına daha da güzel devam etmek.eskiden yaptıklarını daha bir keyifle yapmak.yapmadıklarını yapmak istediklerini denemek.yoksa 155 gün olur 1055 gün...
acaba kadınlar gitse askere erkekler bu kadar daralır mıydı..hhiiiiççç sanmam...o yüzden güzel kafanıza takmayın birşeyleri.mecburen gitmek durumundalar,yoksa bir erkek neden koşa koşa gitisn oraya ki...ayrıca gitmişken biraz da çekseler fena olmaz.belki akılları başlarına gelir,adam olurlar

valla 155 günde olmak içn neler vermezdim. uzun dönem olanların bizlerin vay haline diyorum senağlama

uzun dönem mi kısa dönem mi yapacağı daha belli değil ki kısa dönem yazmışsın, canım sınav sonucunda belli oluyor o

askerlik şubesindekiler muhtemeln kısa dönem demişler zaten öğretmen asker öğretmenlikte gelebilir

merhabalar kızlar benim eşimde ağustosta askere gidiyor ve ben suanda ne hissediyorum bilmiyorum daha kabul edemedim sanırım sanki gitmiyecekmiş gibi geliyor..uff yaa nasıl dayanacam ben yaa Allah hepimize sabır versin amin

benimde erkek arkadaşım şu an asker. nisan döneminde gitti. şu an neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. insana gerçekten çok zor geliyor ilk zamanlar. kendini yapayanlız boşlukta hissediyorsun sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. ama inanın kızlar insan buna da alışıyor. günler öyle yada böyle geçiyor. bende aynı sizin gibi 5 buçuk ay sevgilim olmadan napıcam diyordum. şimdiyse sadece 45 gün kaldı. 45 gün sonra hayırlısıyla dönecek bana. sabredin kızlar öyle yada böyle bitecek askerlik. önemli olan hayırlısıyla başlamaları. sonrası geliyor öyle yada böyle.

bu süre göz açıp kapayınca kadar geçer inşallah. şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

eşleri kısa dönem askerlik yapanlar bie sorum olacak. telefonda internette görüşme olanaklarınız nasıldı. destek olan arkadaşlara teşekkürler. herkese hayırlı teskereler

canım bişeyler söylemek sterdim ama benim eşimde daha gitmedi 10 gün sonra gidecek bakalım benimde tek tesellim tel yeterince görüşebilmek eger oda olmazsa ben sıyırırım kesin..

illaki alışılacaktır ama su nereye cıkacak düşüncesi beni strese sokuyor ayın 10 da belli oluyor ben eşime diyorumki ben asla bakamam.iyide olsa sonuç kötüde olsa bana alıştırarak söyle ben dayanamam diyorum bu durumlarda cok güçsüzüm..

canım benim erkek arkadaşım acemi birliğinde kütahyadaydı. hergün beni arıyordu. şimdide izmir-özdere askerlik yapıyor. yine hergün arayabiliyor. çarşı izinlerindede msnde görüşüyoruz. cep telefonu yasak. erkek arkadaşım ayrıca kampın numaralarını verdi. istediğim zaman ulaşma şansına da sahibim. ama tabi bu durum her yer için geçerli değil. kimi yerlerde iletişim rahat sağlanırken kimi yerlerde daha zor. yani tamamen şans aslında.

Son düzenleme:
illaki alışılacaktır ama su nereye cıkacak düşüncesi beni strese sokuyor ayın 10 da belli oluyor ben eşime diyorumki ben asla bakamam.iyide olsa sonuç kötüde olsa bana alıştırarak söyle ben dayanamam diyorum bu durumlarda cok güçsüzüm..

canım aynı sıkıntıyı birkaç ay öncesine kadar bende yaşıyordum. kısa dönem askerlik uzun dönem askerliğe göre çok daha avantajlı. tabi ki düşeceği yer tamamen şans. ama kısa dönem askerleri çok zor yerlere göndermiyorlar. çünkü silah eğitimleri vs. çok iyi düzeyde değil. genelde geri hizmette kalıyorlar bu nedenle. özellikle havacı olacak olanlar çok şanslı diyebilirim. düşücekleri yerler zaten çok sınırlı. canlarım herşeyin hayırlısı olsun sizin için de. inşallah sevdikleriniz güzel yerlere düşerler ve de sağ salim bitirip dönerler.

kızlar 4 senelik beraberliğimizde en fazla 9 gün görüşmedik. hele bir de telefon internet olayı falan olmazsa kötü olacak. Allah tüm asker eşlerine sabır wersin. eminimki bizde onlarla birlikte askerlik yapacağız. hande 85 umarım bizim görüşmemizde rahat olur. hadi hayırlısı bakalım.

inşallah kızlar yaa genelde duyduklarıma göre okadar zor yerlere göndermiyolarmış ama sanş tabiki bakalım surada 5 gün kaldı belli olmasına elimden gelen bol bol dua etmek...

kızlar eşimin gidceği yer belli oldu dün gece öğrendik çok şükür iyi bir yer Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah

merhaba kızlar benım eşimde gıdıyor askere perşembe gunu kısa dönem manısa çıktı bızedee...hayırlısıyla hepimize kavuşmak nasıp etsınn. sağ salım gıdıp gelsınlerrr..

Back
X