ağustos döneminde eşlerini, nişanlılarını, sevgililerini askere gönderecekler buraya

merhaba kızlar benım eşimde gıdıyor askere perşembe gunu kısa dönem manısa çıktı bızedee...hayırlısıyla hepimize kavuşmak nasıp etsınn. sağ salım gıdıp gelsınlerrr..

hayırlı olsun Allah bütün bekliyenleri biran evvel sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah..

saol canım kırklareli vize iyi yer diyolar biraz araştırdım bende küçük şirin bir kasaba..sen asker bekliyormuydun yoksa yenimi göndereceksin

merhaba benim askerim şuan dağıtımda :1hug:
acemilik bitti çok şükür. yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizin kısa dönem değilmiydi?

merhaba benim askerim şuan dağıtımda :1hug:
acemilik bitti çok şükür. yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizin kısa dönem değilmiydi?

evet canım kısa dönem yapacak bakalım yarın gece yola cıkacaz onu teslim edecez dönecez bakalım nasıl dayanacam

evet canım kısa dönem yapacak bakalım yarın gece yola cıkacaz onu teslim edecez dönecez bakalım nasıl dayanacam

kendinizin teslim etmesi hem sizin hem onun için oldukça zor olacaktır.Ama Allah herşeyde olduğu gibi onunda sabrını veriyor.Benim nişanlım uzağa gittiğinden teslim edemedik ama haftasonu yemin törenine gidip aldık geldik çok şükür.:Saruboceq:

bızde öyle düşünüyorduk ama bizim oğlumuz var bırde 2 yaşında babasından ayrılmazz ..zaten kötü durumdayız dahada mahvoluruz dıye vazgeçtıkk..eşim istemıyor ben sizden ayrılamam orda dıyorr şimdi bura manısalı bır arkadaşı var o götürüp bırakacak.... sizinkı ankardan kırılareliye mı gıdıyor yoksa farklı bıryerdemı toruyorsunuz....,,bızımkı çanakkale den manısaya gidecek..
pissy arkdaşım senıde allah kavuştursun..usta bırlığınde nereye gıdıyorr nişanlınız..

Son düzenleme:
bızde öyle düşünüyorduk ama bizim oğlumuz var bırde 2 yaşında babasından ayrılmazz ..zaten kötü durumdayız dahada mahvoluruz dıye vazgeçtıkk..eşim istemıyor ben sizden ayrılamam orda dıyorr şimdi bura manısalı bır arkadaşı var o götürüp bırakacak.... sizinkı ankardan kırılareliye mı gıdıyor yoksa farklı bıryerdemı toruyorsunuz....,,bızımkı çanakkale den manısaya gidecek..
pissy arkdaşım senıde allah kavuştursun..usta bırlığınde nereye gıdıyorr nişanlınız..

sizin eşinizin çanakkaleden bizim buraya geliyor. benim nişanlım çanakkale geliboluya gidiyor :1hug:

manisa merkeze mi geliyor eşiniz?

Allah kavuştursun hepinizi
şanslısınız ki kısa dönem
biz uzun dönemiz 8.aydayız ama hala 7 ayımız var..

hepi topu 423 gün nedir ki -tatlicadiarzu- şafağımız 423 turkbayragi
şöyle bi 12 ay olsa hayırlısıyla süper olacak.

sizin eşinizin çanakkaleden bizim buraya geliyor. benim nişanlım çanakkale geliboluya gidiyor :1hug:

manisa merkeze mi geliyor eşiniz?

aaaa ne tesadüff evet manısa merkesss..gelibolu bizee uzak bıraz ama orda rhaat yapar askerlığını merak etmeyınnn..çok rahat olduğu söylenıyor sızın usta bırlığı zaten demıı..

çok saolun kızlar hepimiz allah kavuştursun gerçekten uzund öenm yapan arkaşdların daha çok varmış bızdenn allah yardımcınız olsunnn..bugün gitti eşim benım çok uzgünüm şuan azönce bırlığine teslım olduuu...

Kızlar benim nişanlımda çanakkale gökçeadaya gitti dün bugün teslim oldu.Nasıl geçicek bu 155 gün hiç bilmiyorum...Offf offf Allah bi an önce hepimizi kavuştursun

cabım aşkım dün gitti...kütahya kısa dönem ..şafak 154 =( seni çok özledim aşkım ..napıyorsıun şuan..uyandınmı ..sesini duymk istiyorum şuan ama duyamıyorum.ooofff =(

aaaa ne tesadüff evet manısa merkesss..gelibolu bizee uzak bıraz ama orda rhaat yapar askerlığını merak etmeyınnn..çok rahat olduğu söylenıyor sızın usta bırlığı zaten demıı..

manisa merkez için iyi yer diyorlar, merkezdeki akeriye oldukça büyüktür. yazın manisa'nın sıcağı insanı bezdirsede kışın öyle sert geçmez hava.Zaten kışın sonunda kavuşacaksınız inşallah.Çanakkale için rahat diyorlar bakalım inşallah bütün askerlerimiz rahat yapıp sağsalim sevdiklerine kavuşurlar.
:Saruboceq:

manisa merkez için iyi yer diyorlar, merkezdeki akeriye oldukça büyüktür. Yazın manisa'nın sıcağı insanı bezdirsede kışın öyle sert geçmez hava.zaten kışın sonunda kavuşacaksınız inşallah.çanakkale için rahat diyorlar bakalım inşallah bütün askerlerimiz rahat yapıp sağsalim sevdiklerine kavuşurlar.
:saruboceq:

öok sıcakmış bırde kışlık elbıse vermışler kavruluoruz ıdıyor eşim kıyamıyorum yaa:( ne yapalım dayanıcazz...

Aöım anım hepimiz sağ salım kavuşalımm..

Geveze arkdaşım gökçeadada rahat yapar askerlığını ama kuçuk bıryer olduğu için sıkıcı olabılırr

Back
X