ağustos döneminde eşlerini, nişanlılarını, sevgililerini askere gönderecekler buraya

Hepnizi allah kavuştursun
beklemek zorda olsa güzeldir birbirine kenetler sabretmeyi öğretir içinizi ferah tutun allah sabrını bir şekilde veriyor

merhaba bayanlarr eşim manısada asker yazmıştımdaha once oradanda kıbırsa gıdecek 12 eyluldee...

bı arkadaş yemın törenlerı sormuş sanırım heryerde aynı tarıhte yapılırr manısada 7 eylulde yapılacakk sonrasında eşimi alış gelıcez 5 gun ıznı varr...

geçen hafta yanındaydık ayrılmak çok zor oldu onu çok özluuyorumm yaa....

kızlar aklıma takılan bir kaç soru var..
bayramda izin meselesi nasıl oluyor?
izin kullanılıyor mu?
kullanılıyorsa askerliğe dahil mi değil mi?
bilen varsa yanıtlayabilir mi kızlar..

kızlar aklıma takılan bir kaç soru var..
Bayramda izin meselesi nasıl oluyor?
Izin kullanılıyor mu?
Kullanılıyorsa askerliğe dahil mi değil mi?
Bilen varsa yanıtlayabilir mi kızlar..

canım bayramda yanı yemin törenınden sonra yol iznıyle beraber 7 gunızın var 7. Gun yerine teslımolmak şartıyla ..tabı izne çıkmak isteyenleree oluyor herkes çıkmıyor ..askerlıkten sayılmıyro malesef 5 gun sonra gelecekler izne gelmeyenlerdenn...

hmm ben de öyle tahmin etmiştim canım saol cevap için ama ziyarete gidilirse orda ziyaretçi yerinde görebilirim o zaman de mi?

bende 11 ağustosta yolladım bebeğimi Ağrı'da sevgilisi acemilik yapan var mı onların yemin töreni ne zaman oluyomuş bilen var mı ki acabaa boshayallersmile

yemin törenlerini soran arkadaşlar benim bildiğim gittiğin den 28 gün sonrayı hesaplıyorsunuz o hafta cuma günü töreni oluyor diye biliyorum

allah hepinize sabırlar versin çok zor ayrı kalmak bugün ben şafak 360 oldu tam 100 gündür aşkım yok çok zor geçiyor ama allah sabrını veriyor ha gayret kızlar

bende 11 ağustosta yolladım bebeğimi Ağrı'da sevgilisi acemilik yapan var mı onların yemin töreni ne zaman oluyomuş bilen var mı ki acabaa boshayallersmile

benim sevgilim ağrıda değil ama, sevgiline söylememişler mi yemin töreninin zamanını, belli olması gerekmezmi?

zaten gitsende çıkaramazsın ki ailesinden birinin gitmesi gerek orda evlilik cüzdanına bile bakıyor komutanlar canım o yüzden gitmemen daha doğru bence ama sen bilirsin tabi

zaten gitsende çıkaramazsın ki ailesinden birinin gitmesi gerek orda evlilik cüzdanına bile bakıyor komutanlar canım o yüzden gitmemen daha doğru bence ama sen bilirsin tabi

yok bizimki ailesine de söylemiyor onlar gitse çok düşük ihtimal belki bende giderdim ama hal böyle olunca 4buçuk ay sabretmek kalıyor :1no2:

olsun canım ya sabredersin artık ama aslında onlara bir nefes alma oluyor bi de askerliğe eklenmediği için 2-3 günü dışarda nefes alıyorlar gitseler ona da iyi gelebilirdi ama istemiyorsa yapçak bişey yok.. bu arada yemin törenini söylemese bile askeriyeden mektup geliyor yemin töreni şu gün bekleriz diye gerçi bizimki 5 gün sonra geldi yemin töreninden :uhm:

olsun canım ya sabredersin artık ama aslında onlara bir nefes alma oluyor bi de askerliğe eklenmediği için 2-3 günü dışarda nefes alıyorlar gitseler ona da iyi gelebilirdi ama istemiyorsa yapçak bişey yok.. bu arada yemin törenini söylemese bile askeriyeden mektup geliyor yemin töreni şu gün bekleriz diye gerçi bizimki 5 gün sonra geldi yemin töreninden :uhm:

5 gün sonramı baya gecikmiş :) neyse sabretcez artık şafak 130 olmasına son 20 dakka turkbayragi

hayır canım yaa bız eşimin yanına gıttık evlılık cüzdanı falan soran olmadı hatta kaynım arkadaşım dıyee eşimin asker arkadaşın bıle çıkardııı öyle bişi yokkk.. hatta benım bı arkadaşım sevgılısın yanına gıttı oda gıttı görduu sorunolmadııı gıdebılır yanııı

Back
X