benimde canım abimm burdura gitti..şimdiden özledim![]()
ay sen hiç üzülme onlar orda koca gün yatıyorlar benim abimde sözlümde burdur da yaptı şans ya ikisi de ustalığı istanbul oldu ikisi de çok rahattı pek fazla yormuyorlar orda merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde canım abimm burdura gitti..şimdiden özledim![]()
Selamlar, benim nisanlimada Kastamonu kisa dönem cikti. Oraya gittikleri ilk gün dagitim yerleri belli oldu. Hepsini doguya verdiler, nisanlimda Sivasa gidecek. Tam olarak ne zaman tezkere aliyorlar kesin bir bilginiz varmi??
Selamlar, benim nisanlimada Kastamonu kisa dönem cikti. Oraya gittikleri ilk gün dagitim yerleri belli oldu. Hepsini doguya verdiler, nisanlimda Sivasa gidecek. Tam olarak ne zaman tezkere aliyorlar kesin bir bilginiz varmi??
nişanlım acemiliğini Sivas merkez'de yaptı sürgün yeri olduğunu söylüyorlardı hep. pis alışkanlığı olan çok insan olsada sizin askeriniz iyiyse 1 hafta içinde bu anlaşılır zaten.ilk 1 hafta zorluk çekti benim nişanlım daha sonra rahatladı.Ama sivas felakat sıcak bir şehir.yemin töreninde kavruldum resmen -tatlicadiarzu-
Allah kavuştursun.kısa dönem olduğu için zorluk çekmezsiniz
canım muhtemel teskere tarihiniz 17 Ocak'tır.
kastamonu cikti diye cok sevinmistim aslinda..gittigi ilk gün öglen arayip sivasa usta birligine gidecegini söyleyince cok sasirdim yani hemen gider gitmez belli olmuyor normalde bildigim kadariyla..bu sabah aradi 2dakika bile konusamadik..ilk defa böyle birsey yapiyorlarmis denemeymis, askerler gelmeden dagitim yerleri belli olmus. bilmiyorum tam olarak ne düsünecegimi..görüsemiyoruzki kesin bilgi alayim benneyaptımki
kısa dönemlerde durum nasıl oluyor bilmiyorum ama dağıtım yerleri acemi birlğinden ayrılmadan 1 hafta önce öğreniliyor.sizinkine nasıl ilk gün söylemişler bilemedim.
ay sen hiç üzülme onlar orda koca gün yatıyorlar benim abimde sözlümde burdur da yaptı şans ya ikisi de ustalığı istanbul oldu ikisi de çok rahattı pek fazla yormuyorlar orda merak etme
keşke öle olsaydı biraz önce konuştuk bütün gün eğitimdelermiş sıcaktan burnum kanıyo diyoşimdiden 5 kilo vermişimdir bişey yiyemedim dedioff off:2:
saol canım kırklareli vize iyi yer diyolar biraz araştırdım bende küçük şirin bir kasaba..sen asker bekliyormuydun yoksa yenimi göndereceksin