ağustos döneminde eşlerini, nişanlılarını, sevgililerini askere gönderecekler buraya

Selamlar, benim nisanlimada Kastamonu kisa dönem cikti. Oraya gittikleri ilk gün dagitim yerleri belli oldu. Hepsini doguya verdiler, nisanlimda Sivasa gidecek. Tam olarak ne zaman tezkere aliyorlar kesin bir bilginiz varmi??

Selamlar, benim nisanlimada Kastamonu kisa dönem cikti. Oraya gittikleri ilk gün dagitim yerleri belli oldu. Hepsini doguya verdiler, nisanlimda Sivasa gidecek. Tam olarak ne zaman tezkere aliyorlar kesin bir bilginiz varmi??

nişanlım acemiliğini Sivas merkez'de yaptı sürgün yeri olduğunu söylüyorlardı hep. pis alışkanlığı olan çok insan olsada sizin askeriniz iyiyse 1 hafta içinde bu anlaşılır zaten.ilk 1 hafta zorluk çekti benim nişanlım daha sonra rahatladı.Ama sivas felakat sıcak bir şehir.yemin töreninde kavruldum resmen -tatlicadiarzu-
Allah kavuştursun.kısa dönem olduğu için zorluk çekmezsiniz

canım muhtemel teskere tarihiniz 17 Ocak'tır.

nişanlım acemiliğini Sivas merkez'de yaptı sürgün yeri olduğunu söylüyorlardı hep. pis alışkanlığı olan çok insan olsada sizin askeriniz iyiyse 1 hafta içinde bu anlaşılır zaten.ilk 1 hafta zorluk çekti benim nişanlım daha sonra rahatladı.Ama sivas felakat sıcak bir şehir.yemin töreninde kavruldum resmen -tatlicadiarzu-
Allah kavuştursun.kısa dönem olduğu için zorluk çekmezsiniz

kastamonu cikti diye cok sevinmistim aslinda..gittigi ilk gün öglen arayip sivasa usta birligine gidecegini söyleyince cok sasirdim yani hemen gider gitmez belli olmuyor normalde bildigim kadariyla..bu sabah aradi 2dakika bile konusamadik..ilk defa böyle birsey yapiyorlarmis denemeymis, askerler gelmeden dagitim yerleri belli olmus. bilmiyorum tam olarak ne düsünecegimi..görüsemiyoruzki kesin bilgi alayim benneyaptımki

kastamonu cikti diye cok sevinmistim aslinda..gittigi ilk gün öglen arayip sivasa usta birligine gidecegini söyleyince cok sasirdim yani hemen gider gitmez belli olmuyor normalde bildigim kadariyla..bu sabah aradi 2dakika bile konusamadik..ilk defa böyle birsey yapiyorlarmis denemeymis, askerler gelmeden dagitim yerleri belli olmus. bilmiyorum tam olarak ne düsünecegimi..görüsemiyoruzki kesin bilgi alayim benneyaptımki

kısa dönemlerde durum nasıl oluyor bilmiyorum ama dağıtım yerleri acemi birlğinden ayrılmadan 1 hafta önce öğreniliyor.sizinkine nasıl ilk gün söylemişler bilemedim.

kısa dönemlerde durum nasıl oluyor bilmiyorum ama dağıtım yerleri acemi birlğinden ayrılmadan 1 hafta önce öğreniliyor.sizinkine nasıl ilk gün söylemişler bilemedim.

evet benım eşimde manısay a gıttiği gün öğrendıı o gece daha kıbrısa gıdecek dağıtımabayramdan öncekı cuma yemın törenlerıı yapılacakmışşş sanırım ayın 2 sinde sonra izne gelecekler ve ordan dağıtım yerlerıne gıdecekler...

ay sen hiç üzülme onlar orda koca gün yatıyorlar benim abimde sözlümde burdur da yaptı şans ya ikisi de ustalığı istanbul oldu ikisi de çok rahattı pek fazla yormuyorlar orda merak etme

keşke öle olsaydı biraz önce konuştuk bütün gün eğitimdelermiş sıcaktan burnum kanıyo diyo:(şimdiden 5 kilo vermişimdir bişey yiyemedim dedioff off:2:

Son düzenleme:
keşke öle olsaydı biraz önce konuştuk bütün gün eğitimdelermiş sıcaktan burnum kanıyo diyo:(şimdiden 5 kilo vermişimdir bişey yiyemedim dedioff off:2:

yok ya orası hep paralı askerlerin yaptığı yer bir kaç gün sıkı tutarlar üzülme komutandan komutana da fark vardır tabi ama benimki acemilkte çok rahattı da istanbulda şimdi ot yolma ve bulaşık yıkamada master yapıyor

saol canım kırklareli vize iyi yer diyolar biraz araştırdım bende küçük şirin bir kasaba..sen asker bekliyormuydun yoksa yenimi göndereceksin

Benim sevgilimde kırklareli pınarhisarda.acemi birliği 3 ay ankara etimesgut. ustabirliği kırklareliye geldi. ve ilk zamanlar çok çalıştırdılar.kötü biryerdi.yeni binaydı. çok zor geldi aşkıma çoook. ama şuan çavuş oldu ve o çalıştırıyor herkesi. şuan yeri iyi. ama kırklareli güzel diyorlar ama büyük bir yer olmadığı için.. neyse kırklareli şuan rahat benim için ve sevgilim için.

335. dönemler nasıl geçiyor günler neredeyse 6 gün oldu askerlerimizi göndereli.. Alıştık mı? Ben biraz alıştım gibi, yani kabullendim, ama yinede çok özlüyorum.. şimdiden dönüşünün hayalini kuruyorum...

benimde sözlüm 12 sinde teslim oldu gelibolu merkezde şuan..çok zor beklemek istediğimiz zaman sesini duyamamak:(( o kadar özlüyorumki..ben hiç alışamadım günleri sayma diyorlar fakat hergün sadece bu aklımda olarak uyanıyorum..çok zor.Allah hepimize yardım etsin onlarada kolayca üstesinden gelmeyi nasip etsin.ve kavuşcağımız güne kadar günler su gibi akıp geçsinnnn

uff yaa zaman geçmek bilmiyor ben eşimi cennet kokulumu çok özledim sanki zaman bize inat durdu şu koca şehir bomboş canavar gibi gözümde güzel gözlüm tatlı böcüğüm gülüşüne kokusuna hasret kaldığım erim çok özledim seni....

hadi bayanlar birbirimize kentlenip şu zor zamanları beraberce aşalım.şafak 01 dediğinde burda bu topikte partimizi yapalım hadi bayanlar şimdi bol bol dua ve sabır çekme zamanı.Allahın izniyle gececek bu zor zamanlar..

Seni özledim…
Seni çok özledim…
Varlığını, duruşunu, bakışını, susuşunu, herşeyini özledim.

ben varım bayramn son günü gidyor erkek arkdaşm :(( çooooook üzülüyorum

ama benim bir dşüncem var ona süpriz yapmak istiyorum ne bileym gitmedn önce güzl bi anmz olsun istyrm ama karar veremedm daha ne yapcağıma fikri olan varsa paylaşalm

Back
X