- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.481
Herkese mutlu bayramlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Allah birdahaki bayramlarda büyüklerimizi ziyaret edip sevdiklerimizin yüzünü görebilmeyi nasip etsin . Seneye bu zamanlar bebelerimiz el öpsünler (öpmesinler de sosyal mesafeli bayram kutlasınlar
 Allah birdahaki bayramlarda büyüklerimizi ziyaret edip sevdiklerimizin yüzünü görebilmeyi nasip etsin . Seneye bu zamanlar bebelerimiz el öpsünler (öpmesinler de sosyal mesafeli bayram kutlasınlar ) inşallah
) inşallah 

bi arkadaşım satıyormuş, 2. El ondan aldım. Almanya’da 2. El çok iyi oluyor, istediğim şeyleri bulabiliyorum. Şimdi şu tahtadan anakucagının üzerine konan, oyuncak asılan şeyden alacağım. Türkçesi ne bilmiyorum da resmini ekliyorum , bundan alacağım.
 bi arkadaşım satıyormuş, 2. El ondan aldım. Almanya’da 2. El çok iyi oluyor, istediğim şeyleri bulabiliyorum. Şimdi şu tahtadan anakucagının üzerine konan, oyuncak asılan şeyden alacağım. Türkçesi ne bilmiyorum da resmini ekliyorum , bundan alacağım.  şaka maka geçiyor günler hamdolsun, Allah’ım bu günlerimizi aratmasın rabbim .
 şaka maka geçiyor günler hamdolsun, Allah’ım bu günlerimizi aratmasın rabbim .

Beren ismi var bir benim cepte şimdilik. Anlamı hoşuma gitti benim kuzuma uyuyor
 Beren ismi var bir benim cepte şimdilik. Anlamı hoşuma gitti benim kuzuma uyuyor Eşime isimleri okurken o da ece ismini beğendi. İki isim olabilir belki çok uyumlu değiller ama onuda kırmak istemiyorum. Dedesi eylül diyor
 Eşime isimleri okurken o da ece ismini beğendi. İki isim olabilir belki çok uyumlu değiller ama onuda kırmak istemiyorum. Dedesi eylül diyor Eylülde doğarsa bir ihtimal diyorum yoksa bizim için bir anlamı yok bu ayın
 Eylülde doğarsa bir ihtimal diyorum yoksa bizim için bir anlamı yok bu ayınErkek olsaydı benim listede vardı bu isimGünaydın :) bizim ilk isim Ata olacak ama ikinci ismi düşünüyoruz hala .... cevrede ikinci isim koymayın diye baskı var ama ben cok istiyorum , hep ikinci ismim olsun isterdim sıkıldıkça birini kullanır
 Atahan da olabilir diyordu eşim. Uzun çift isimler belki sıkıntı olabilir ama bazıları soyisimle birlikte çok güzel duruyor. Bir ağırlığı oluyor yani
 Atahan da olabilir diyordu eşim. Uzun çift isimler belki sıkıntı olabilir ama bazıları soyisimle birlikte çok güzel duruyor. Bir ağırlığı oluyor yani
İsmiyle yaşasın kuzucuk. Gayet güzelBu arada ben ana kucağı aldım dün babybjörnbi arkadaşım satıyormuş, 2. El ondan aldım. Almanya’da 2. El çok iyi oluyor, istediğim şeyleri bulabiliyorum. Şimdi şu tahtadan anakucagının üzerine konan, oyuncak asılan şeyden alacağım. Türkçesi ne bilmiyorum da resmini ekliyorum
 Buralarda bunların oyun halısı diye satılanları var. Plastik o üst kısımları. Altında da minderi var.Arkadaşlarımda da gördüm. Oyalanıyor yukarıdaki oyuncaklarla bebek
 Buralarda bunların oyun halısı diye satılanları var. Plastik o üst kısımları. Altında da minderi var.Arkadaşlarımda da gördüm. Oyalanıyor yukarıdaki oyuncaklarla bebek miniğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor
miniğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor 
Cok guzel olmuş eline sağlık. Kapıya asıp masal kızını kucağına aldığın günler de cabucacik gelirselam kızlar bayramınız mübarek olsun..
bizimde bugun kontrolümüz vardı şükür masalımın keyfi yerinde çok özlemişim hiç kalkmak istemedim ultrasondanminiğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor

çok tesekkür ederim amin inş hepimiz sağlıkla o günleri görelimCok guzel olmuş eline sağlık. Kapıya asıp masal kızını kucağına aldığın günler de cabucacik gelir

Çok güzel olmuş canım ya, emeğine sağlıkselam kızlar bayramınız mübarek olsun..
bizimde bugun kontrolümüz vardı şükür masalımın keyfi yerinde çok özlemişim hiç kalkmak istemedim ultrasondanminiğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor

25. Haftada 6. Ayımızı doldurmuş oluyoruz ve 7. Aya giriyoruz canım. Ama söylerken doldurduğumuz ayı söylüyoruz 6 aylık diyoruz. İnternette “hangi hafta hangi aya denk geliyor” diye bi arama yaptırdığında çıkıyor başlarda benimde kafam karışıyordu.Kızlar ya şimdi size bişey sorcam kafam karışıyor şuan 23. Haftaya girdim ama 5 ay 3 haftalikmi oluyorum şimdi 1 hafta sonra 6 aydan gunmu aliyo oluyorum 7 den mi kafam karıştı biraz beni aydınlatabilir misiniz bu arada benimde kızımın ismi belli zaten lise yıllarımda belirlemistim bunu o günden bu güne kızım olursa koycam deyip duruyordum eşime deyincede başka ismi hiç dusunmedi senin hayalin olsun dedi ismi MİSLİNA olcak nasip olursa
Çok geçmiş olsun canım,şükür her şey yolundaymis inşallah bir daha yasamassin,bizde korkudan hiç iliski olmuyorKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.
 aslında herhenagi bir zarafi yok ama işte korkuyor insan
 aslında herhenagi bir zarafi yok ama işte korkuyor insanAyy geçmiş olsun canım. Valla bizde de olmuyo bayağıdır korkudan. Ben biraz daha cesaretliyim ama eşim çok korkuyor bebeğe ya bişey olursa diye. Şimdi bunu okudum Ya daha da olmaz sanırımKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.
 İnşallah bişey çıkmaz sende de. Rahim ağzında bi yumuşama açılma gibi bişey yoksa rahat olsun için. Beyciklerimizi çok seviyoruz ama sanırım bu dönemlerde uzak kalmak en iyisi
 İnşallah bişey çıkmaz sende de. Rahim ağzında bi yumuşama açılma gibi bişey yoksa rahat olsun için. Beyciklerimizi çok seviyoruz ama sanırım bu dönemlerde uzak kalmak en iyisiçok tesekkür ederim canım sağol can sıkıntısı işte hem çıksın aklımdanÇok güzel olmuş canım ya, emeğine sağlık

çok geçmiş olsun canım şükür bebeğiniz iyiymiş Allah beterinden saklasın bizde korkudan yakınlaşamıyoruz bundan sonrada yakınlaşmayız canları sağolsun yeterKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.

Canım çok geçmiş olsun umarım birdaha yaşamazsın bende hiç ara vermedim ilişkiye şimdi bunu görünce korktumKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.