Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testi biten varmi? Elimde 15_20 adet laboquick var.ucretsiz gonderebilirim( kargoda ucretsiz) bana ozelden ilk yazana gonderecegim

tomrs beni listede guncelleyebilirsin..siftah atayim ayagimi sureyim, herkes ardimdan gelsinnnn:)
Çoooook sevindiiim listedeki herkes hamile kalacak inşallah diye çok dua ediyorum hayırlı olsun sağlıkla evladına kavuşursun inşallah bizlere de dua ı esirgeme lütfen canım

kizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha

kizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
Ben yasadimm adetime 10 gün falan vardı acile gitmiştim ağrıdan duramiyordum iğne oldum mecburen

benim cok kotu agriyo yaa dogrulamiyom
Ben 2 gece boyunca uyuyamamistim en sonunda dayanamadim ağrı kesici aldım üstüne hastaneye gittim gece ordanda iğne oldum idrar testi istemislerdi belki enfeksiyon varsa onun agrisi vuruyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…