- 14 Ağustos 2020
- 65
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Melegim elif
-
3. GünKacinci günün kaç embriyo yerleşmişti
Daha test gününe çok varmis3. Gün
İnşallah olumlu dusun herşey güzel olsunİçiyorum canim valla olabildiğince insallah bir sorun olmaz
Canım merhaba , bende 24 Ağustos ta başladım iğnelerle dün de cetrotide a başladım ek olarak yarın kontolüm varBen gonal f kullanmaya Salı akşamı başladım. Cumartesi ilk kez gideceğim kontrole :)
Siz transfer oldunuz sanırım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ben de öyleydim ilk tüp bebek yaptırdığım zaman ateş püskürüyordum resmen o zaman negatif oldu…Ama ister istemez ben de engel olamıyodum sizi çok iyi anlıyorum…Bi şekilde kendinizi oyalayın yürüyüş yapın film izleyinYa ben cok gergin yapıya sahibim pozıtıf dusunemıyorum ayrıca cok agresıf oluyorum tup bebek donemınde engel olamıorum
E EsrSvmCanım merhaba , bende 24 Ağustos ta başladım iğnelerle dün de cetrotide a başladım ek olarak yarın kontolüm varSenin tedavin nasıl gidiyor
Ben de öyleydim ilk tüp bebek yaptırdığ
Hayırlı olsunE EsrSvm
Merhaba canım23 ağustos başladım tedaviye. Dün son gonalf ve cetrotide vuruldum. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım. Kısmet olursa cuma günü opu olacak. O zaman senin haftaya olur opu işlemi. Cetrotide cumartesi başladım ben 4 kere vuruldum.
İlk kez deneyeceğim tüp bebek bakalım. Her anlamda zor inşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Maddi taraf zaten zor ama manevi olarak da zor. Sabah 5te uyandım kan testleri verdim bugün 10da işe geldim.
Kimseye demedim ben ailem ve doktor bir arkadaşım hariç. İşyerinde yeniyim ve tekim nasıl bakarlar bilmiyorum deneme sürem yeni doldu. Cumartesiye ayarlamaya çalıştım hep kontrolleri o yüzden
Merhabalar benim ilk tüp bebek yolculuğum da 25 ağıstosta gonalf ile başladıCanım merhaba , bende 24 Ağustos ta başladım iğnelerle dün de cetrotide a başladım ek olarak yarın kontolüm varSenin tedavin nasıl gidiyor
Yaa ne güzel canım evet benim haftaya olur yüksek ihtimalle bende cumartesi olsun istiyordum Pazar günü evde dinlenirim diye ama nasip bakalımE EsrSvm
Merhaba canım23 ağustos başladım tedaviye. Dün son gonalf ve cetrotide vuruldum. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım. Kısmet olursa cuma günü opu olacak. O zaman senin haftaya olur opu işlemi. Cetrotide cumartesi başladım ben 4 kere vuruldum.
İlk kez deneyeceğim tüp bebek bakalım. Her anlamda zor inşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Maddi taraf zaten zor ama manevi olarak da zor. Sabah 5te uyandım kan testleri verdim bugün 10da işe geldim.
Kimseye demedim ben ailem ve doktor bir arkadaşım hariç. İşyerinde yeniyim ve tekim nasıl bakarlar bilmiyorum deneme sürem yeni doldu. Cumartesiye ayarlamaya çalıştım hep kontrolleri o yüzden
Merhaba canımMerhabalar benim ilk tüp bebek yolculuğum da 25 ağıstosta gonalf ile başladı
Amin canım benim inşallahDün doktor cetrotide verdi pazar günü opu olabilir 35 gün sonra transfer dedi iğneler çok canımı yakıyo allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim de cetrotide 2. Günüm olcak bugün yarın kontrol var yine yumurta boyutlarımı bilmiyorum doktor da bişi demediAmin canım benim inşallahYumurtaların boyutlarını biliyor musun ?
Bizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olurBenim de cetrotide 2. Günüm olcak bugün yarın kontrol var yine yumurta boyutlarımı bilmiyorum doktor da bişi demedi
Aksi gibi ben bi de üşüttüm hasta oldum öksürük halsizlik neyseki bugün daha iyiyim yarına bişi kalmazAmin canım benim inşallahYumurtaların boyutlarını biliyor musun ?
Bizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Amin öyle olsun kolaylıkla olsun gerçekten zor bi dönemmiş dün iğne ağrısından ağladım 6. Gün sonunda artıkBizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Bu gece uyuyamadım iğne kaygısından canım acıyo bi de pazar günü olabilir opu falan deyince doktor gerildimBizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Bol bol meyve tüket ve su iç canım inşallah hızlı toparlarsınAksi gibi ben bi de üşüttüm hasta oldum öksürük halsizlik neyseki bugün daha iyiyim yarına bişi kalmaz
Evet yapıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum Kasıklarımda ağrılarda başladı benim sizinde var Mı ve gazlanıyorum çokBol bol meyve tüket ve su iç canım inşallah hızlı toparlarsın
Bende de dün cetrotide ı vurunca yanma kızarıklık kaşıntı oldu.Korktum hatta sabahtan geçmişti.17:30 da yine vurucam iş yerime aldım buzdolabına koydum birazdan hazırlayıp vurucam.İnşallah bütün bunlara değerAmin öyle olsun kolaylıkla olsun gerçekten zor bi dönemmiş dün iğne ağrısından ağladım 6. Gün sonunda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?