Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Ben gonal f kullanmaya Salı akşamı başladım. Cumartesi ilk kez gideceğim kontrole :)
Siz transfer oldunuz sanırım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım merhaba , bende 24 Ağustos ta başladım iğnelerle dün de cetrotide a başladım ek olarak yarın kontolüm var Senin tedavin nasıl gidiyor

Ya ben cok gergin yapıya sahibim pozıtıf dusunemıyorum ayrıca cok agresıf oluyorum tup bebek donemınde engel olamıorum
Ben de öyleydim ilk tüp bebek yaptırdığım zaman ateş püskürüyordum resmen o zaman negatif oldu…Ama ister istemez ben de engel olamıyodum sizi çok iyi anlıyorum…Bi şekilde kendinizi oyalayın yürüyüş yapın film izleyin

Canım merhaba , bende 24 Ağustos ta başladım iğnelerle dün de cetrotide a başladım ek olarak yarın kontolüm var Senin tedavin nasıl gidiyor
E EsrSvm
Merhaba canım 23 ağustos başladım tedaviye. Dün son gonalf ve cetrotide vuruldum. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım. Kısmet olursa cuma günü opu olacak. O zaman senin haftaya olur opu işlemi. Cetrotide cumartesi başladım ben 4 kere vuruldum.
İlk kez deneyeceğim tüp bebek bakalım. Her anlamda zor inşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Maddi taraf zaten zor ama manevi olarak da zor. Sabah 5te uyandım kan testleri verdim bugün 10da işe geldim.
Kimseye demedim ben ailem ve doktor bir arkadaşım hariç. İşyerinde yeniyim ve tekim nasıl bakarlar bilmiyorum deneme sürem yeni doldu. Cumartesiye ayarlamaya çalıştım hep kontrolleri o yüzden

Ben de öyleydim ilk tüp bebek yaptırdığ

Hayırlı olsun

Dün doktor cetrotide verdi pazar günü opu olabilir 35 gün sonra transfer dedi iğneler çok canımı yakıyo allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa ne güzel canım evet benim haftaya olur yüksek ihtimalle bende cumartesi olsun istiyordum Pazar günü evde dinlenirim diye ama nasip bakalım Çok haklısın canım maddi manevi zor bi süreç benim işyerimde müdürüm sağolsun çok yardımcı oldu bu konuda izin konularında özellikle.Evde olmam gereken durumlarda ise bilgisayarımı alıp evden çalışıyorum.İnşallah sana da yardımcı olurlar.Opu da da çok kaliteli yumurtaların toplanır inşallah Boyutları kaçtı canım çatlatma iğnesini kaç mm de veriyorlar

Bizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Bizim opular aynı güne denk gelebilir o zaman hayırlısıyla inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Amin öyle olsun kolaylıkla olsun gerçekten zor bi dönemmiş dün iğne ağrısından ağladım 6. Gün sonunda artık

Amin öyle olsun kolaylıkla olsun gerçekten zor bi dönemmiş dün iğne ağrısından ağladım 6. Gün sonunda artık
Bende de dün cetrotide ı vurunca yanma kızarıklık kaşıntı oldu.Korktum hatta sabahtan geçmişti.17:30 da yine vurucam iş yerime aldım buzdolabına koydum birazdan hazırlayıp vurucam.İnşallah bütün bunlara değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…