Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Evet benimde kızardı ben akşam yaptırıyorum 9 da kaynvldm hemşire o yapyo ah ben sana kıyamam allah yardımcın olsun canım benim tüm kolaylıklar bizimle olsun

Evet benimde kızardı ben akşam yaptırıyorum 9 da kaynvldm hemşire o yapyo ah ben sana kıyamam allah yardımcın olsun canım benim tüm kolaylıklar bizimle olsun
Amin kuzum benim inşallah Bu sürecin sonunda hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize

Sizin ne kadar tutcak tahmini iğnelere 4 bin gitti bile bizim

Sizin ne kadar tutcak tahmini iğnelere 4 bin gitti bile bizim
Canım benim raporlu 6 tane 450 gonal f + 7 tane cetrotide ve 1 ovitrelle 6580 tuttu.Raporlu olarak hastaneye de 10.000 vericem + 2 kere de muayene ücreti ödedim 375 TL. Bundan sonra paket hasta olduğum için 15 TL katılım bedeli ödiycem sadece.Sen nerede tedavi görüyorsun ?

2 tane 18 mm 2 tane 17 mm 2 tane 16 mm civarı vardı. 15 mm falan da vardı kaç tane hatırlamıyorum. 4 tane falan da 11 12 mm vardı Salı günü kontrole gittiğimde. İşte Salı akşamı da vuruldum iğne büyüdülerse sonra biraz daha. Az önce çatlatma iğnesi vuruldum. Eşimin sperm değerleri azdı o yüzden 2 kere onun donduruldu. Yumurta toplama günü kötü sürpriz yaşamayalım diye. Haber veririm opu olunca da. Dua edin bana

Maşallah sizlere benim doktorum hiç bilgi vermedi boyutundan falan.embriyonyn kalitesinden hiç birini bilmeden tedavim oldu

Maşallah sizlere benim doktorum hiç bilgi vermedi boyutundan falan.embriyonyn kalitesinden hiç birini bilmeden tedavim oldu
Benim hemşireye söyledi, tek tek ölçtü o zaman duydum ayrıca ekranı gördüm. Sonra hasta dosyasına da yazdılar orada da gördüm. Ben de net hatırlamıyorum heyecandan aslında ama 18 mm falan duyunca sevindim. Eşim duymuş o söyledi bunları sağ tarafta gelişmiş daha çok soldakiler küçüktü. Ama sizin tutmuş sanırım ben de kaç olması gerekli falan bilmiyorum benim de çok bilgi vermedi doktorum iyi diyor sadece

İnşallah seninkide tutar çok yumurtadan çok dolu yumurtanın toplanması önemli bana iyi kaliteli dediler sadece hiç bir ayrıntı yok .oyuzden kendimi Güvende hissetmedim.opu günün ne zaman

İnşallah seninkide tutar çok yumurtadan çok dolu yumurtanın toplanması önemli bana iyi kaliteli dediler sadece hiç bir ayrıntı yok .oyuzden kendimi Güvende hissetmedim.opu günün ne zaman
Cuma günü kısmetse sabahtan. İnşallah kaliteli yumurtalar oluşmuştur. Allahın izni ile bu süreçleri güzel atlatırız. Sen de inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bize de nasip eder inşallah

İnşallah canım cuma gününün suyu hürmetine dolu dolu yumurtalar toplansın.tazemi donmusmu transferin yapilacka

Kolaylıksa geçsin inşallah Y yarabbisukur bende korkuyorum ya nasıl bir şey

Bide hastaneye ödeyeceğimiz 12+19 bin

Çok güzel yumurtalar canım maşallah Dualarım seninle habersiz bırakma bizi

Kızlar kontrolüm güzel geçti çok şükür bugün kan aldılar E2 lh ve birşeye daha bakıcaklarmış cumartesi tekrar kontrol yüksek ihtimalle pazartesi opu var ve taze transfer için uygunmuşum Dualarınızdan eksik etmeyin beni de

Çok sevindim Her şey kolaylıkla sağlıkla olsun opu olacak arkadaş ne yaptı acaba sabah demişti benimde kontrolüm bu akşam bakalım ne diyecek

Cuma yumurta toplamam yapilmisti. Şişkinliğim var hala bi de arada sancı gibi bir şey giriyor. Bu opu dan sonra bi sendrom yasanabilirmis doktorum oyle söylemişti. Ohss miydi. O olup olmadığını nasıl anlarız?
Canım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesef yarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…