- Konu Sahibi Melegim elif
-
Opu ne kadar sürüyo ve tamamen baygınmı yapılıyo off çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versinCanım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesefyarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?
Ya transfer hemen yapılıyo mu ben anlamadım bana doktor pazar günü opu olabilir transfer 35 gün sonra dedi çok saçmaCanım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesefyarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?
Opu’dan önce ölüyordum resmen bin ihtimal geliyordu aklıma ama hayatımda en stres yapmamam gereken şeymiş kuzum hiç takma kafana valla işlem 15 dakika sürdü ben de 10 dakikaya da uyandım o kadarOpu ne kadar sürüyo ve tamamen baygınmı yapılıyo off çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versin
Bizde aslında hemen yapılıcaktı çünkü kan, yumurta adeti olması gerektiği gibiydi ama yarın son kararı vericek doktor bugün yine kan verdim bakalımYa transfer hemen yapılıyo mu ben anlamadım bana doktor pazar günü opu olabilir transfer 35 gün sonra dedi çok saçma
Ayyy tamam o zaman boşuna stres yapmayayım ya o kadar kötü yorumlar hikayeler okudum Kİ Cidden gerildim zatwn iğne saati gelince geriliyorumOpu’dan önce ölüyordum resmen bin ihtimal geliyordu aklıma ama hayatımda en stres yapmamam gereken şeymiş kuzum hiç takma kafana valla işlem 15 dakika sürdü ben de 10 dakikaya da uyandım o kadarkoluma serum yeri açtılar doktor iyi uykular derin iki nefes al dedi birinciyi aldım ikinciyi hatırlamıyorum
İnşallah tez zamanda kolaylıkla olur ve sağlıkla pozitifle sonuçlanırBizde aslında hemen yapılıcaktı çünkü kan, yumurta adeti olması gerektiği gibiydi ama yarın son kararı vericek doktor bugün yine kan verdim bakalım
Benim 3 gündür daha iyi canim. Ama ara ara sizi seklinde keskin bir acı giriyor. Şişlik hala var ama ya biraz azaldı ya da ben alıştım o yuzden ilk günler kadar sıkıntı vermiyor. Ama var yani hala şişlik. Benim transferim 1.5 2 Ay sonra zaten canım. Ertelenmesi daha iyi olur öyle düşün biraz vücudun rahatlasın.Canım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesefyarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?
Yok hem de hiç yapmaa göz açıp kapayıncaya geçicek inşallahAyyy tamam o zaman boşuna stres yapmayayım ya o kadar kötü yorumlar hikayeler okudum Kİ Cidden gerildim zatwn iğne saati gelince geriliyorum
Çok şükür ki iyiye gidiyorBenim 3 gündür daha iyi canim. Ama ara ara sizi seklinde keskin bir acı giriyor. Şişlik hala var ama ya biraz azaldı ya da ben alıştım o yuzden ilk günler kadar sıkıntı vermiyor. Ama var yani hala şişlik. Benim transferim 1.5 2 Ay sonra zaten canım. Ertelenmesi daha iyi olur öyle düşün biraz vücudun rahatlasın
Ben ilk günden beri ağrı yaşadık. Zate anesteziden ağlayarak uyanmisim. Ağrı kesici verdiler serumla hafiflemisti. Ama sonrasında da her gün ağrım oldu. Birde sancı gibi keskin bir şekilde anlık sağ tarafıma ya da soluma girdi genelde öyle oldu benim ağrılar. Uzun süreli olmadi allahtan anlim girdi baya.Çok şükür ki iyiye gidiyorBilmiyorum ki kuzum hem maddi açıdan hem sabır açısından hiç istemediğim bi durum aslında bakalım artık hakkımızda hayırlısı… sendeki ağrı nasıl bi şeydi ki, ne zaman başladı ?
Kıyamam ya çok geçmiş olsunBen ilk günden beri ağrı yaşadık. Zate anesteziden ağlayarak uyanmisim. Ağrı kesici verdiler serumla hafiflemisti. Ama sonrasında da her gün ağrım oldu. Birde sancı gibi keskin bir şekilde anlık sağ tarafıma ya da soluma girdi genelde öyle oldu benim ağrılar. Uzun süreli olmadi allahtan anlim girdi baya.
Doktorun ne diyor canım? Benimki direkt çok toplayacağız diye 1.5 2 Ay sonra demisti başta da.Kıyamam ya çok geçmiş olsunben de öyle kötü değil o yüzden diyorum bi şansımı denesem mi ama emin de olamıyorum sizlerin yaşadığı kötü tecrübelerden ötürü sabaha kadar düşünücem galiba bu meseleyi
Kuzum doktorum baştan taze transfer dedi ama ben galiba biraz ağrıları abarttığım için tereddütte kaldı sonra ultrasonda baktı 1 yumurta olması gerektiğinden büyükmüş dedi bana sorarsınız bir ay erteleyelim ama sizin kararınız yine deDoktorun ne diyor canım? Benimki direkt çok toplayacağız diye 1.5 2 Ay sonra demisti başta da.
Kan da aldı bugün yarın gidince sonuçlara göre son kararı vericez bakalım canım dua edin lütfenDoktorun ne diyor canım? Benimki direkt çok toplayacağız diye 1.5 2 Ay sonra demisti başta da.
Insallah senin için hayırlısı olanlar canim. Ama bekleyelim dediyse sen de kendini toplarsın bu süreçte daha iyi olur. Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla saglikla kulaklarımızı alalim insallah bebislerimiziKan da aldı bugün yarın gidince sonuçlara göre son kararı vericez bakalım canım dua edin lütfen
Amin aminn kuzumm tez zamanda kavuşalım meleklerimize inşallahInsallah senin için hayırlısı olanlar canim. Ama bekleyelim dediyse sen de kendini toplarsın bu süreçte daha iyi olur. Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla saglikla kulaklarımızı alalim insallah bebislerimizi
Canım merak ettim gidebildin mi doktora ? Transfer yapılacak mı ?Kan da aldı bugün yarın gidince sonuçlara göre son kararı vericez bakalım canım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?