Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Canım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesef yarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?
Opu ne kadar sürüyo ve tamamen baygınmı yapılıyo off çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versin

Canım bende de pazartesi opu yapıldı üç gündür şişlik ve mide ağrım var maalesef yarın transferin ertelenme ihtimali var sen nasıl oldun geçti mi şişliğin?
Ya transfer hemen yapılıyo mu ben anlamadım bana doktor pazar günü opu olabilir transfer 35 gün sonra dedi çok saçma

Opu ne kadar sürüyo ve tamamen baygınmı yapılıyo off çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versin
Opu’dan önce ölüyordum resmen bin ihtimal geliyordu aklıma ama hayatımda en stres yapmamam gereken şeymiş kuzum hiç takma kafana valla işlem 15 dakika sürdü ben de 10 dakikaya da uyandım o kadar koluma serum yeri açtılar doktor iyi uykular derin iki nefes al dedi birinciyi aldım ikinciyi hatırlamıyorum

Ya transfer hemen yapılıyo mu ben anlamadım bana doktor pazar günü opu olabilir transfer 35 gün sonra dedi çok saçma
Bizde aslında hemen yapılıcaktı çünkü kan, yumurta adeti olması gerektiği gibiydi ama yarın son kararı vericek doktor bugün yine kan verdim bakalım

Ayyy tamam o zaman boşuna stres yapmayayım ya o kadar kötü yorumlar hikayeler okudum Kİ Cidden gerildim zatwn iğne saati gelince geriliyorum

Benim 3 gündür daha iyi canim. Ama ara ara sizi seklinde keskin bir acı giriyor. Şişlik hala var ama ya biraz azaldı ya da ben alıştım o yuzden ilk günler kadar sıkıntı vermiyor. Ama var yani hala şişlik. Benim transferim 1.5 2 Ay sonra zaten canım. Ertelenmesi daha iyi olur öyle düşün biraz vücudun rahatlasın.

Çok şükür ki iyiye gidiyor Bilmiyorum ki kuzum hem maddi açıdan hem sabır açısından hiç istemediğim bi durum aslında bakalım artık hakkımızda hayırlısı… sendeki ağrı nasıl bi şeydi ki, ne zaman başladı ?

Ben ilk günden beri ağrı yaşadık. Zate anesteziden ağlayarak uyanmisim. Ağrı kesici verdiler serumla hafiflemisti. Ama sonrasında da her gün ağrım oldu. Birde sancı gibi keskin bir şekilde anlık sağ tarafıma ya da soluma girdi genelde öyle oldu benim ağrılar. Uzun süreli olmadi allahtan anlim girdi baya.

Kıyamam ya çok geçmiş olsun ben de öyle kötü değil o yüzden diyorum bi şansımı denesem mi ama emin de olamıyorum sizlerin yaşadığı kötü tecrübelerden ötürü sabaha kadar düşünücem galiba bu meseleyi

Doktorun ne diyor canım? Benimki direkt çok toplayacağız diye 1.5 2 Ay sonra demisti başta da.

Doktorun ne diyor canım? Benimki direkt çok toplayacağız diye 1.5 2 Ay sonra demisti başta da.
Kuzum doktorum baştan taze transfer dedi ama ben galiba biraz ağrıları abarttığım için tereddütte kaldı sonra ultrasonda baktı 1 yumurta olması gerektiğinden büyükmüş dedi bana sorarsınız bir ay erteleyelim ama sizin kararınız yine de

Kan da aldı bugün yarın gidince sonuçlara göre son kararı vericez bakalım canım dua edin lütfen
Insallah senin için hayırlısı olanlar canim. Ama bekleyelim dediyse sen de kendini toplarsın bu süreçte daha iyi olur. Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla saglikla kulaklarımızı alalim insallah bebislerimizi

Kızlar cetrotide sizde hapşırık burun akıntısı gibi şeyler yaptı mı resmen şuan grip gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…