bende de PCOS var malesef...klomen bende hiç işe yaramadı..ağustos ayında ilk aşılamamı olucam. puregon pen kullanıyorum 75 doz. 5 gün iğne olup bugün dr gittim yumoşların gelişmeleri iyi anormal gelişen yok dedi ama fazla ayrıntılı bilgi vermedi..bugün ve yarın yine aynı doz iğne yapıp perşembe günü tekrar kontrole gideceğim sanırım o zaman belli olcak tam olarak hangi tarihte aşılama yapılacağı..yumoşların gelişimine bağlı...bakalım hayırlısı
selam arkadaşlar. Bende 20 Temuuzda 2.aşılamamı oldum.Benim eşimde sperm hareketliliğinde ve morfolojisinde sorun var, bende herşey normal.KArnımda sancılar,şişlik var adet olacakmışım gibi şeyler yaşıyorum .Kısmet 4-5 Ağustosa kana adet olmaz isem kan testi yaptırıcaz.Hayırlısı....
merhaba kızlar Allah izin verirse bnd eağustosda aşılama yaptırcam banada drum klomen verdi iğne vermiyor vücudum klomene karşı cvp veriomuşşş ilk aşılammaı klomenle olmuştum ama malesef olmadı esasında bu ay aşılamam olucaktı ama eşim rahatsızlandığı için malesef ağustosa olucakkkkk klomend ekullanmıştım bu a y kısmet dğlmşşşşş Allahımmm hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...
Esengül inşallah 2. tutar. bende korkmaya başladım sanırım kimsenin ilk denemede tutmuyor.
bende de PCOS var malesef...klomen bende hiç işe yaramadı..ağustos ayında ilk aşılamamı olucam. puregon pen kullanıyorum 75 doz. 5 gün iğne olup bugün dr gittim yumoşların gelişmeleri iyi anormal gelişen yok dedi ama fazla ayrıntılı bilgi vermedi..bugün ve yarın yine aynı doz iğne yapıp perşembe günü tekrar kontrole gideceğim sanırım o zaman belli olcak tam olarak hangi tarihte aşılama yapılacağı..yumoşların gelişimine bağlı...bakalım hayırlısı
bende işe yaramadı ama umarım sende işe yarar:) karamsar olma:) klomenle hamile kalanlar az değil:) evet benim az kaldı inşallah hayırlısıyla olur..çok takmamaya çalışıyorum ama yinede heyecan var şimdiden yaptırdıktan sonra 12-14 gü nasıl geçer tahlile kadar bilmiyorum:)Acaba bendedemi işe yaramaz klomen? Canım senin için hayırlısı olsun. Senin az kalmış aşılama işlemine, inşallah sana sıkı sıkıya tutunurlar.
merhaba canım aynı şeyleri yaşadım seninle. bende de pko var. klomen hiç etki etmeyince puregon başladık 2 yumoşum vardı. iğnelere başladıktan 15 gün sonra aşılama oldum ben ama malesef sonuç negatif inş. senin aşılaman başarılı olur da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
iyi dileklerin için teşekkürler:) inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..ilk aşılamada olan çok az kişi var biraz şans işi..bakalım..ben gürgan kliniğe gidiyorum ankarada..şimdilik memnunum..siz nerede tedavi gördünüz
selam arkadaşlar. Bende 20 temuuzda 2.aşılamamı oldum.benim eşimde sperm hareketliliğinde ve morfolojisinde sorun var, bende herşey normal.karnımda sancılar,şişlik var adet olacakmışım gibi şeyler yaşıyorum .kısmet 4-5 ağustosa kana adet olmaz isem kan testi yaptırıcaz.hayırlısı....
merhaba kızlar inş ağustos ayı ve içinde bulunduğumuz üç aylar hepimize hayırlı ve uğurlu gelir de hepimiz sağlıklı,ömürlü ve hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz:Saruboceq:Allah bu yolda mücadele verip madden,manen ve de ruhen yıpranmış herkesin yardımcısı olsun inş (benimde)arkadaşlar bende dün kırmızı kart gördüm.yarın doktora gidicem.2.aşılama için iğnelerime başlıycam:Saruboceq:zannedersem ağustos 6-7 gibi aşılamam olur inş.umarım geçen ay olduğu gibi bu ay da yumurtam erkenden çatlayıpta tedavimin yarıda kesilmesine sebep olmaz:Saruboceq:Yüce RABBİM benim ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar:Saruboceq:bu arada beni de listeye eklerseniz sevinirim.inş bu listede ki herkesin ağt ta hayırlısıyla hamile haberlerini alırız.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?