Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sibel'ce

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
353
0
296
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben hayırlısıyla Ağustos ayında aşılama yaptırıcam. Benim problemim; yumurtlama bozukluğu, adet düzensizliği (pco) eşimde de sperm hareketliliği biraz az (%35).
Biz daha önce tüp bebek denedik, bu arada tüp bebek tedavisinde kullandığım iğneler yumurtalarımı fazla geliştirdi, fazla uyardı, o yüzden ohss oldum ve transfer işlemim ertelendi 2 ay sonraya. Transferim oldu ve ben ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. bu sefer dondurulmuşlarla denedik tutmadı. Bu işlemelerden sonra 9 aydır bişey yapmadık.
Yeni bi doktora başladım. Oda isterseniz aşılama yapalım dedi şansımızı bu kezde böyle deneyelim dedi. Bizde kabul ettik. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Benim tedavi yöntemim şöyle; Adet olmak için dün Farlutal'e başladım. Adetimin 3. günü Klomene başlıyıcam. Doktorum bana iğne vermek istemedi. Sadece Klomenle olabilir dedi. Bakalım kısmet.

merhaba ben temmuzda aşılama oldum. dün de sonuç aldım maalesef negatif. dr.um 1 ay sonra tekrar başlarız dedi ama ben ramazan da aşılama sürecini uygun bulmuyorum bayram sonuna ilk adetimle başlayacağım. tedavin hayırlı olsun. inşaallah başarılı olursun.

Çok saol canım. GeÇmıŞ olsun. ınŞallah beklerme sÜrecınde hamıle kalırsın. Bende bu aylar hayırlı dıye yaptırmak ıstedım.

bende de PCOS var malesef...klomen bende hiç işe yaramadı..ağustos ayında ilk aşılamamı olucam. puregon pen kullanıyorum 75 doz. 5 gün iğne olup bugün dr gittim yumoşların gelişmeleri iyi anormal gelişen yok dedi ama fazla ayrıntılı bilgi vermedi..bugün ve yarın yine aynı doz iğne yapıp perşembe günü tekrar kontrole gideceğim sanırım o zaman belli olcak tam olarak hangi tarihte aşılama yapılacağı..yumoşların gelişimine bağlı...bakalım hayırlısı

selam arkadaşlar. Bende 20 Temuuzda 2.aşılamamı oldum.Benim eşimde sperm hareketliliğinde ve morfolojisinde sorun var, bende herşey normal.KArnımda sancılar,şişlik var adet olacakmışım gibi şeyler yaşıyorum .Kısmet 4-5 Ağustosa kana adet olmaz isem kan testi yaptırıcaz.Hayırlısı....

Acaba bendedemi işe yaramaz klomen? Canım senin için hayırlısı olsun. Senin az kalmış aşılama işlemine, inşallah sana sıkı sıkıya tutunurlar.

İnşallah bu sefer tutmuştur. Bizim bi akrabanın 2. de oldu maşallah, şu an 3 aylık hamile.Darısı sana inşallah.

merhaba kızlar Allah izin verirse bnd eağustosda aşılama yaptırcam banada drum klomen verdi iğne vermiyor vücudum klomene karşı cvp veriomuşşş ilk aşılammaı klomenle olmuştum ama malesef olmadı esasında bu ay aşılamam olucaktı ama eşim rahatsızlandığı için malesef ağustosa olucakkkkk klomend ekullanmıştım bu a y kısmet dğlmşşşşş Allahımmm hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

Esengül inşallah 2. tutar. bende korkmaya başladım sanırım kimsenin ilk denemede tutmuyor.

merhaba canım aynı şeyleri yaşadım seninle. bende de pko var. klomen hiç etki etmeyince puregon başladık 2 yumoşum vardı. iğnelere başladıktan 15 gün sonra aşılama oldum ben ama malesef sonuç negatif inş. senin aşılaman başarılı olur da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Acaba bendedemi işe yaramaz klomen? Canım senin için hayırlısı olsun. Senin az kalmış aşılama işlemine, inşallah sana sıkı sıkıya tutunurlar.
bende işe yaramadı ama umarım sende işe yarar:) karamsar olma:) klomenle hamile kalanlar az değil:) evet benim az kaldı inşallah hayırlısıyla olur..çok takmamaya çalışıyorum ama yinede heyecan var şimdiden yaptırdıktan sonra 12-14 gü nasıl geçer tahlile kadar bilmiyorum:)

iyi dileklerin için teşekkürler:) inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..ilk aşılamada olan çok az kişi var biraz şans işi..bakalım..ben gürgan kliniğe gidiyorum ankarada..şimdilik memnunum..siz nerede tedavi gördünüz

opuyorumnanaktan
Kızlar besmele çekip (Bismillahirrahmanirrahiym) başlıyorum listemizi yapmaya. Uğur getiriri inşallah. Bu hayırlı aylarda hepimiz hamile kalırız inşallah. (Haziran ayı aşılama yapanları okudumda, moralim yerine geldi. çok iyi sonuçlar bence. ılk denemedede olan var.2. dede 3. dede)

sibel'ce
f3x
svd06
oyam34
esengülüm

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
..........................................................

sibel'ce
f3x
svd06
oyam34
esengülüm

merhaba kızlar inş ağustos ayı ve içinde bulunduğumuz üç aylar hepimize hayırlı ve uğurlu gelir de hepimiz sağlıklı,ömürlü ve hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz:Saruboceq:Allah bu yolda mücadele verip madden,manen ve de ruhen yıpranmış herkesin yardımcısı olsun inş (benimde)arkadaşlar bende dün kırmızı kart gördüm.yarın doktora gidicem.2.aşılama için iğnelerime başlıycam:Saruboceq:zannedersem ağustos 6-7 gibi aşılamam olur inş.umarım geçen ay olduğu gibi bu ay da yumurtam erkenden çatlayıpta tedavimin yarıda kesilmesine sebep olmaz:Saruboceq:Yüce RABBİM benim ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar:Saruboceq:bu arada beni de listeye eklerseniz sevinirim.inş bu listede ki herkesin ağt ta hayırlısıyla hamile haberlerini alırız.:Saruboceq:

Ben konyadayım canım başkent üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum hastaneden de doktorumdanda çok memnunum .

mrb .benimde 2. Aşılamam 17 temmuzda oldu bende sonucu 3 ağustosta alıcam bzimde sorunumuz varikosel herkez içiçn hayırlısı

canım ne güzel dualar etmişsin. İnşallah kabul olur dualarımız bu hayırlı aylarda. Senide listemize ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…