:ecrin_bebek:LİSTEMİZ:ecrin_bebek:
.................................................................................................................
sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x..................................................... 2.aşılama.................
svd06................................................. 1.aşılama.................
oyam34............................20 temmuz 2.aşılama.................4-5 ağustos sonuç
esengülüm........................................ 2.aşılama.................
flybebis............................6-7 ağustos 2.aşılama.................21 ağustos sonuç
gullu123...........................17 temmuz 2.aşılama..................3 ağustos sonuç
jadeyesim.............................ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu..........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
inşallah hepimiz en kısa sürede :CüvCüv: böyle oluruz.
hayırlısı olsun inşallah siiznkide bizimkide bu sefet tutmuştur.Eğer 3 Ağustosta olumlu sonuç alırsan paylaş.FArklılık hissediyor musun? BEn adet olacakmışım gibi karın ağrısı ,yumurtalıklarımda ağrı ,karnımda gaz hissediyorum.Ve adet olucam diye çok üzülüyorum.Kısmet ama çok hassas bir konu bu.Sadece biz yaşayanlar bence birbirimizi anlarız....süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
oyam ve güllü ilk güzel haberleri sizlerden alırız inşallah. Bizede moral olur. Hadi kızlar pozitif olun, kötü düşüncelere kapılmayın. ve adete benzer ağrılar olabilir, bunlar adet olacaksınız demek değil. belki hamişsinizdir.(inşallah öyledir.) Güzel haberlerinizi bekliyoruz.şimdi bu yaramazlarla nasıl başa çıkıcaz diye düşünelim.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Sibel'ce.Evet pozitif olmak bu hassas günlerimizde çok önemli.Kısmet dimi? çok acaip stres ama ya dünden beri sürekli iç çamaşırıma bakıyorum acaba det m oldum diye?psikoloji kalmadı ama normal bunlar.dedim ya çok hassas şeyler yaşıyoruz.İnşallah Güllü ve ben hamileyizdir:) ben sonuç ne olursa olsun ayın 4-5 i gibi haber vericem.alkisalkisalkis
sibel'ce buda güzel bir aşama eminim kaybetmek çok kötü bir duygudur ama hamile kalabilmende önemli bir şey. Kullandığım ilacın uyarılar kısmında bile yazıyor yardımcı üreme yöntemleri ile gebe kalan kadınlarda gebelik kaybı normal populasyona göre daha fazladır diye. Tıp bu konuda çok yeni sayılır aslında daha çok yol katedmeli bu kullandığımız ilaçlar ilerde kanser yapıyormu ondanda korkuyorum ben 2007 de 2 hafta hastanede yatmıştım tam 6 kişi ile tanıştım göğsünü aldıran hepsinin geçmişinde tüp bebek tedavisi geçmişi vardı önceleri tesadüf olarak değerlendirdik ama sonra düşününce ilaçlardan kaynaklı olabileceğini düşündük. Kızlar tedavilerden sonra memografilerimizi ihmal etmeyelim.
Arkadaşlar acaip demoralize oldu ya şimdiacaip yumurtalıklarım ağrıyor her an adet oldum olacak gibi.Heralde ben 4 ünden önce adet olucam.OOofff.Eğer 2.aşılamam tutmaz ise 3.aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırıcam.İki aşılamamda Klomen kullandım %8 miş tutması ama gonal f le tutması daha yksek %20 lerden bahsediyorlar.Heralde 3 aşılamam bu şekilde olacak.Şimdiden tüp bebek merk ve doktorumu ayarladım.Kısmeet.Üzüldüm ya
Şansınız bol olsun arkadaşlar,
İnşallah yüzünüz gülecek ve aşılama sonuçlarınız pozitif gelecek. Ben keyifle güzel haberlerinizi takip edeceğim. Allah kolaylıklar versin.
Arkadaşlar acaip demoralize oldu ya şimdiacaip yumurtalıklarım ağrıyor her an adet oldum olacak gibi.Heralde ben 4 ünden önce adet olucam.OOofff.Eğer 2.aşılamam tutmaz ise 3.aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırıcam.İki aşılamamda Klomen kullandım %8 miş tutması ama gonal f le tutması daha yksek %20 lerden bahsediyorlar.Heralde 3 aşılamam bu şekilde olacak.Şimdiden tüp bebek merk ve doktorumu ayarladım.Kısmeet.Üzüldüm ya
sibel'ce buda güzel bir aşama eminim kaybetmek çok kötü bir duygudur ama hamile kalabilmende önemli bir şey. Kullandığım ilacın uyarılar kısmında bile yazıyor yardımcı üreme yöntemleri ile gebe kalan kadınlarda gebelik kaybı normal populasyona göre daha fazladır diye. Tıp bu konuda çok yeni sayılır aslında daha çok yol katedmeli bu kullandığımız ilaçlar ilerde kanser yapıyormu ondanda korkuyorum ben 2007 de 2 hafta hastanede yatmıştım tam 6 kişi ile tanıştım göğsünü aldıran hepsinin geçmişinde tüp bebek tedavisi geçmişi vardı önceleri tesadüf olarak değerlendirdik ama sonra düşününce ilaçlardan kaynaklı olabileceğini düşündük. Kızlar tedavilerden sonra memografilerimizi ihmal etmeyelim.
kızlar ben şimdi çıkıyorum aşkımla gezmeye gidicez biraz hava alayım öpüyorum hepinizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?