Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oyam ve güllü ilk güzel haberleri sizlerden alırız inşallah. Bizede moral olur. Hadi kızlar pozitif olun, kötü düşüncelere kapılmayın. ve adete benzer ağrılar olabilir, bunlar adet olacaksınız demek değil. belki hamişsinizdir.(inşallah öyledir.) Güzel haberlerinizi bekliyoruz. şimdi bu yaramazlarla nasıl başa çıkıcaz diye düşünelim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Sibel'ce.Evet pozitif olmak bu hassas günlerimizde çok önemli.Kısmet dimi? çok acaip stres ama ya dünden beri sürekli iç çamaşırıma bakıyorum acaba det m oldum diye?psikoloji kalmadı ama normal bunlar.dedim ya çok hassas şeyler yaşıyoruz.İnşallah Güllü ve ben hamileyizdir:) ben sonuç ne olursa olsun ayın 4-5 i gibi haber vericem.alkisalkisalkis

sibel'ce buda güzel bir aşama eminim kaybetmek çok kötü bir duygudur ama hamile kalabilmende önemli bir şey. Kullandığım ilacın uyarılar kısmında bile yazıyor yardımcı üreme yöntemleri ile gebe kalan kadınlarda gebelik kaybı normal populasyona göre daha fazladır diye. Tıp bu konuda çok yeni sayılır aslında daha çok yol katedmeli bu kullandığımız ilaçlar ilerde kanser yapıyormu ondanda korkuyorum ben 2007 de 2 hafta hastanede yatmıştım tam 6 kişi ile tanıştım göğsünü aldıran hepsinin geçmişinde tüp bebek tedavisi geçmişi vardı önceleri tesadüf olarak değerlendirdik ama sonra düşününce ilaçlardan kaynaklı olabileceğini düşündük. Kızlar tedavilerden sonra memografilerimizi ihmal etmeyelim.

Tabiki sonuçlarınızı haber verin. Bizi merakta bırakmayın. Sonuç ne olursa olsun sağlımızdan olmayalım yeter.

Hadi ya, bence bebekten önce hepimizin sağlığı çok daha önemli. Kafama takıldı şimdiden. Zten ben baya bişey yaşadım. Tüp bebek tedavimde, o yüzden eşimde çok korkuyor, öncelikle senin sağlığın önemli diyor, bebek hiç olmasada olur diyor. Çünkü zor günler yaşadık. Yumurta toplama işleminden sonra OHSS nin en zor olanını geçirdim, durumum çok kötüydü. Yumurtalarım fazla uyarılmıştı. 2007 de bayramı hastanede geçirdik. Karnım su topladı, tansiyonum 2 lerdeydi, nabzım 150 lerde, 3 günde tam 10 kilo aldım. 3 gün hastanede yattım, bu 3 günde tam 9 litre serum yedim. daha sonra karnımda su çekeceklerdi, delik deşik ettiler ama karnı o kadar şiştiki ulaşamadılar, daha sonra ameliyathaneye indik rahimden çektiler suyu. Zamanla o suları attım vücudumdan. Tabiki transfer işlemim 2 ay sonraya ertelendi. 3 embriyo tranfer edildi, bunlardan 2 si tuttu, fakat birer hafta arayla düştüler. Daha sonra dondurulmuşlarla denetik tekrardan, fakat tutmadı. Kısmet değilmiş. Şimdi 10 ay aradan sonra aşılama denemye karar verdik.

Şansınız bol olsun arkadaşlar,

ınşallah yüzünüz gülecek ve aşılama sonuçlarınız pozitif gelecek. Ben keyifle güzel haberlerinizi takip edeceğim. Allah kolaylıklar versin.

Arkadaşlar acaip demoralize oldu ya şimdi acaip yumurtalıklarım ağrıyor her an adet oldum olacak gibi.Heralde ben 4 ünden önce adet olucam.OOofff.Eğer 2.aşılamam tutmaz ise 3.aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırıcam.ıki aşılamamda Klomen kullandım %8 miş tutması ama gonal f le tutması daha yksek %20 lerden bahsediyorlar.Heralde 3 aşılamam bu şekilde olacak.Şimdiden tüp bebek merk ve doktorumu ayarladım.Kısmeet.Üzüldüm ya

Oyam; yapma tatlım ya hemen kapılma ümitsizliğe, belki adet olmıyıcan, ben bir kez hamile kaldım sonuçta aynı belirtiler o zamanda olabiliyor canım. Doktorum banada Klomen verdi, ben daha önce aşılama yapmamıştım ama, yumurtaları gonal-f le büyütmüştük, kimdide klomeni deniyicem.

oyam canım şimdiden ümitsizliğe kapılmışsın yapma böyle canım ya pozitif düşün hem genelde bebişler beklenmeyen anda geliyolar belkide meleğin şuanda seninle :ecrin_bebek:

canım malesef tedavi görenler için böyle bir sorun var çatlatma iğnesi bile ileride kanser yapabiliyormuş doktorum söylemişti rahim kanserine yol açabiliyormuş bu tedaviler doktorum o yüzden elimizden geleni yapıp tedavini uzatmamalıyız demişti ama 7 ayımdayı bakalım hayırlısı allah göstermesin rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın aklımıza böyle kötü şeyler getirmeyelim

kızlar ne gibi belirtileriniz var hadi paylaşalım
benim aşılamamın 6.günü bugün yumurtalıklarımda batmalar oluyor
ara sıra kasıklarıma kramp giriyo

kızlar ben şimdi çıkıyorum aşkımla gezmeye gidicez biraz hava alayım öpüyorum hepinizi görüşürüz

oyam takma sonucu alana kadar oyala kendini dinleme kendini kasıkların ağrır tabi tedavi gördün normalin dışında dışardan müdehale var tabiki

buse_burcu tabiki kötüyü düşünmemek lazım ona kalsa herşey kanser yapıyor allah korusun hepimizi

sibel'ce cidden çok ağır şeyler yaşamışsın olabilecek en ağır yan etkilerden birine denk gelmişsin umarım artık herşey yolunda gider.

kızlar birazda güldüreyim sizi dün eşime dedimki şimdi bizim yaptığımız ne, aşılama yani yumurtalıkları hormonla şişiriyoruz ee bitkilere yapılanda bu hormon takviyesi ile tohumlar destekleniyor daha çok ürün alabilmek için ozaman tutarsa bizim çocuğumuzda hormonlu olacak teknik olarak. :)))))) çocuk gülmekten öldü :))))))))))))))))))

hormonlu mormonlu gelsin artık çocuklarımız madem oganik çocuk yapamadık hormonlusunu yapalım bizde :)))))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyya cidden bizimkiler hormunlu olucak şimdi fisfisfishormonlu mormonlu elimize bi geçseler

kızlar aranızda progestan kullanan varmı doktorum bana düşüğü engellemek için verdi birazdan içicem ama korkuyorum baş dönmesi miğde bulantısı yapıyomuşkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…