Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
...........................................................

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x................................. 2.aşılama..................
svd06............................. 1.aşılama..................
oyam34..........................20 temmuz 2.aşılama...................4-5 ağustos sonuç
esengülüm...................... 2.aşılama...................
flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama...................21 ağustos sonuç
gullu123..........................17 temmuz 2.aşılama...................3 ağustos sonuç

ellerine sağlık canım liste inş. uğurlu gelirde hepimiz anne oluruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşaallah..

ellerine sağlık canım liste inş. uğurlu gelirde hepimiz anne oluruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşaallah..

inşallah canım uğurlu gelir. ama olmasada durmak yok, çalışmalara devam. mesela ilk aşılamada tutması biraz zor gibi ya, bende 2 kez tüp denedim ya, sanki 3. gibi oluyor belki bu sefer olur diye düşünüyorum. kısmet olmasa yine denerim. taki bebişi bulana dek...:dance:

Bende puregon 75 cl iğne kullanıyorum bugün 3. dozu yapacağız cuma günü doktora gideceğim bu iğne beni bebek sahibi yaparmı bilmiyorum ama göbek sahibi yaptı umarım tedavi sonrası iner dün eşimede böyle söyledim bana diyorki allah korusun niye insin şişmeye devam etsin hamile kal diyor ben nasıl inanmıyorsam artık aşılamanın tutacağına. Hiiiiç ümidim yok benimde. Forumlarda ilk aşılaması tutanları da okudum ama tabi herkezin sorunu ve bünyesi farklı olduğu için hiç bir şeyi baz almamak lazım. Benim eşimde varikosel var bendede çok ileri derecede olmasa bile erken menapoz var bakalım hayırlısı inşallah ağustos sonunda bu sayfaya güzel haberler veren çok olur.

Bu arada 6 yıl flörtten sonra 7 yıllık evliyiz 4 senedir deniyoruz ilk aşılama denememiz olacak ama belki 20. listemiz olacak inşallah bu liste hepimiz için hamile listesine döner hadi arkadaşlar gazamız mubarek olaaaa :lepi:

Canım bizimde 23 ağustosta evliliğimizin 7. yılı oluyor. İnşallah sürpriz olur hamile kalmışım olurum. Her ne kadar ümitsizliğe kapılmayalım desemde boş bence, insan kafasından bi türlü atamıyor bazı düşünceleri. İnşallah bu sefer bu mübarek aylarda vesilemiz olur.

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
.................................................................................................................

sibel'ce................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x..................................................... 2.aşılama....................
svd06................................................. 1.aşılama....................
oyam34..............................20 temmuz 2.aşılama...................4-5 ağustos sonuç
esengülüm...........................................2.aşılama....................
flybebis..............................6-7 ağustos 2.aşılama...................21 ağustos sonuç
gullu123..............................17 temmuz 2.aşılama...................3 ağustos sonuç
jadeyesim...............................ağustos 1.aşılama....................

slm arkadaşlar...bendede pco var 7 aydır tedavi görüyorum 4 kez klomen +çatlatma iğnesi oldum ama negatif sonuç geçen ay aşılama oldum negatif sonuç bu ay ikinci aşılamamı oldum inşallah bu sefer meleklerime kavuşurum 10 ağustosta sonuç alıcam üstelik 10 ağustos benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz eğer hamile olursam eşim ve benim için unutamayacağımız bir gün ve hediye olucak...rabbim burdaki arkadaşlarıma çok aratmadan peygamberimizin hürmetine bebişlerini versin burda herşeyimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım arkadaşlar dostluğumuzun gücüyle bu zor imtihanı hep beraber aşalım...:ecrin_bebek:

benimde eşimin doğum günü 17 ağustos bende sonucu her şey yolunda giderse o günlerde alacağım eşime diyorumki doğum günü hediyesi olarak ya baba olacaksın yada babayı alacaksın kaydirigubbakcemile3

evet bu iğneler bayağı bir göbek yapıyor arkadaşlar..ama katlanacağız artık ben bugün 7.iğneyi yapıcam...inşallah bu çabalar ve çekilen sıkıntılar boşa gitmez...hepimiz mutlu haberler veririz burdan:)

benimde eşimin doğum günü 17 ağustos bende sonucu her şey yolunda giderse o günlerde alacağım eşime diyorumki doğum günü hediyesi olarak ya baba olacaksın yada babayı alacaksın kaydirigubbakcemile3

jadeyeşim inşallah eşlerimize bu güzel süprizi yaparız aldıkları en güzel hediye olur ben sonucumla bebek patiği hediye edicem rabbim inşallah o günleri gösterir:ecrin_bebek:

en büyük hayal dimi o anı paylaşabilmek hamileyim diyebilmek ailelere eşe dosta söyleyebilmek insanın düşündükçe içi cızlıyor inşallah her kez biran önce verebilir müjdelerini sevdiklerine

korkutun beni kilo aldırıyormu ben sadece geçici bir karın şişliği oldu diye düşünüyordum :sm_confused:

Teşekkür ederim.İnşallah tutmuştur .Acaip psikolojik bozukluk yarattı bu durum bende.Bakalım 4-5 Ağustosa kadar adet olmazsam test yapılacak.Kısmet.Olmadı 3.aşılamayı deniycez.:):)

inşallah canım hayırlısıyla, 10 ağustosta inşallah annelik haberini alırsın. Bence bu sefer olucak, içimden öyle geçiyor. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Herşey iyi olacak.İyi düşünelim ki iyi olsun.Pozitif olmak çok önemli ,çünkü çok hassas günler geçiriyoruz.Bugün aşılamamım 10.günü ve ayın 4 ünde adet olmamak için dua ediyorum.Hayırlıısı....

jadeyesim
Papatya
-------------------------------------------------------------------------------
benimde eşimin doğum günü 17 ağustos bende sonucu her şey yolunda giderse o günlerde alacağım eşime diyorumki doğum günü hediyesi olarak ya baba olacaksın yada babayı alacaksın

inşallah canım güzel haberle 3 kişilik mutlu bir aile olursunuz.

svd06

Papatya

evet bu iğneler bayağı bir göbek yapıyor arkadaşlar..ama katlanacağız artık ben bugün 7.iğneyi yapıcam...inşallah bu çabalar ve çekilen sıkıntılar boşa gitmez...hepimiz mutlu haberler veririz burdan:)

evet yapar canım, bende tüp bebek tedavisinde kullanmıştım. ama şimdiki doktorum iğne vermedi, klomen verdi sadece, yumurtalarını yavaş yavaş uyaralım dedi.
jadeyesim

Papatya

en büyük hayal dimi o anı paylaşabilmek hamileyim diyebilmek ailelere eşe dosta söyleyebilmek insanın düşündükçe içi cızlıyor inşallah her kez biran önce verebilir müjdelerini sevdiklerine

evet hemde ne güzel ben o duyguyu tattım ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ikizdiler ama bu mutluluğumuz kısa sürdü malesef, düşük yaptımmafoldumben. allah bizleri hayırsıyla çocuklarımıza kavuşturur inşallah.

mrb .benimde 2. Aşılamam 17 temmuzda oldu bende sonucu 3 ağustosta alıcam bzimde sorunumuz varikosel herkez içiçn hayırlısı

hayırlısı olsun inşallah siiznkide bizimkide bu sefet tutmuştur.Eğer 3 Ağustosta olumlu sonuç alırsan paylaş.FArklılık hissediyor musun? BEn adet olacakmışım gibi karın ağrısı ,yumurtalıklarımda ağrı ,karnımda gaz hissediyorum.Ve adet olucam diye çok üzülüyorum.Kısmet ama çok hassas bir konu bu.Sadece biz yaşayanlar bence birbirimizi anlarız....süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…