ellerine sağlık canım liste inş. uğurlu gelirde hepimiz anne oluruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşaallah..
Bu arada 6 yıl flörtten sonra 7 yıllık evliyiz 4 senedir deniyoruz ilk aşılama denememiz olacak ama belki 20. listemiz olacak inşallah bu liste hepimiz için hamile listesine döner hadi arkadaşlar gazamız mubarek olaaaa :lepi:
benimde eşimin doğum günü 17 ağustos bende sonucu her şey yolunda giderse o günlerde alacağım eşime diyorumki doğum günü hediyesi olarak ya baba olacaksın yada babayı alacaksın kaydirigubbakcemile3
Böyle düşünme .İlk aşılaması tutanlar vardır elbet.Şans işi bu.Allah ne dediyse onu yaşıyoruz.Her aşılama şansı artırıyor.:lepi:inşallah cnm valla bnde hiç görmedim ilk aşılaması tutanları vrsada çk nadirrr :gitme:
slm arkadaşlar...bendede pco var 7 aydır tedavi görüyorum 4 kez klomen +çatlatma iğnesi oldum ama negatif sonuç geçen ay aşılama oldum negatif sonuç bu ay ikinci aşılamamı oldum inşallah bu sefer meleklerime kavuşurum 10 ağustosta sonuç alıcam üstelik 10 ağustos benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz eğer hamile olursam eşim ve benim için unutamayacağımız bir gün ve hediye olucak...rabbim burdaki arkadaşlarıma çok aratmadan peygamberimizin hürmetine bebişlerini versin burda herşeyimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım arkadaşlar dostluğumuzun gücüyle bu zor imtihanı hep beraber aşalım...:ecrin_bebek:
mrb .benimde 2. Aşılamam 17 temmuzda oldu bende sonucu 3 ağustosta alıcam bzimde sorunumuz varikosel herkez içiçn hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?