hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende ayın 20 yaptırmyı düşünüyorum inşallah bu sefer olur emeklerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq:
hayır canım bu ikinci denemem olucak ilkinde iğne kullandım (puregon) herhalde gene aynı olur ama doktorum ne diyecek bilmiyorum
herkese mrb kızlar bende salı günü aşılama yaptırdım ve 10 ağustosta sonucu öğrenicem inşallah hepimizin aşılaması tutar.
ekimde 3 yıllık evli olucam. 33 yaşındayım.
yumurta tembelliği var bende. yumurtalarım olgunlaşmıyordu. tek tüpüm tıkalı. ve eşimdede ileri hareket ve morfolojide sorun var. sen kaç yıllık evlisin. var mı çocuğun?
Tekrar merhaba...hadi yeni topik yeni umutlar diyerek hepimize hayirli olsun diyorum...pashaa insallah hayirlisi olsun...
biraz zor görünüyo ama adet belirtilerim var karnım falan ağrıyo. SMGE, bebeğim01 sonucu kaçgün sonra baktırmanızı söyledimi dr.unuz bana 12 gün dedi ama??
biraz zor görünüyo ama adet belirtilerim var karnım falan ağrıyo. SMGE, bebeğim01 sonucu kaçgün sonra baktırmanızı söyledimi dr.unuz bana 12 gün dedi ama??
bende çarşamba aşılamamı yaptırdım bende 11de test yapacam.hayırlısıyla hamiş oluruz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?