Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

miss33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
189
0
46
Diğer
Bugün ayın 30 u. artık yeni başlık açmak lazım diye düşündüm. benim bir aksilik olmazsa haftaya aşılamam yapılacak. cumartesi günü doktora gideceğim. İnşallah aksilik çıkmaz. Ağustosta aşılama yapılacak ya da aşılama sonucu bekleyen arkadaşlar bir arada toplanalım diye düşündüm. Dilerim Allah hepimize hayırlı bebekler nasip eder...

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende ayın 20 yaptırmyı düşünüyorum inşallah bu sefer olur emeklerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq:

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende ayın 20 yaptırmyı düşünüyorum inşallah bu sefer olur emeklerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq:

merhaba pashaa,
20 sinde yaptırmayı düşünüyorum derken, iğne mi kulalnacaksın, klomen mi. ilk defa mı aşılama yapılacak.

hayır canım bu ikinci denemem olucak ilkinde iğne kullandım (puregon) herhalde gene aynı olur ama doktorum ne diyecek bilmiyorum

hayır canım bu ikinci denemem olucak ilkinde iğne kullandım (puregon) herhalde gene aynı olur ama doktorum ne diyecek bilmiyorum

ben de puregon kullanıyorum pashaa. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. benimde 2. aşılamam olacak. temmuz aşılaması malesef tutmadı. haziranda da çok yumurta geliştiği için aşılama iptal olmuştu. 75 den devam ediyorum ben puregona. yarın gideceğim bakalım kontrole. kaç ymurta olgunlaşacak belli olur muhtemelen.

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın canım bu süreç okadar stresliki rahat olopuyorumnanaktan özel olmazsa neden olmuyo bebiş

ekimde 3 yıllık evli olucam. 33 yaşındayım.
yumurta tembelliği var bende. yumurtalarım olgunlaşmıyordu. tek tüpüm tıkalı. ve eşimdede ileri hareket ve morfolojide sorun var. sen kaç yıllık evlisin. var mı çocuğun?

Tekrar merhaba...hadi yeni topik yeni umutlar diyerek hepimize hayirli olsun diyorum...pashaa insallah hayirlisi olsun...

MRB ARKADAŞLAR bende puregon kullanıorum bgn kontrole gıttım sağ tarafda şuan 15,5 ve 14 mm olmak üzere 2 tane gelişiomuş yarın tekrar gıtcem buyuk bi ihtimalle pazartsi aşılamamız yapılıcak bizim ilk aşılamaız yapılacak inşllh ağustos hepimize hayırlı gelır...

herkese mrb kızlar bende salı günü aşılama yaptırdım ve 10 ağustosta sonucu öğrenicem inşallah hepimizin aşılaması tutar.

herkese mrb kızlar bende salı günü aşılama yaptırdım ve 10 ağustosta sonucu öğrenicem inşallah hepimizin aşılaması tutar.

bende çarşamba aşılamamı yaptırdım bende 11de test yapacam.hayırlısıyla hamiş oluruz insaallah

ağustos ayı herkese bebiş getirsin inşallah. 21temmuzda aşılamam yapıldı ağustosun ilk bebiş haberini ben veririm belki

Son düzenleme:
biraz zor görünüyo ama adet belirtilerim var karnım falan ağrıyo. SMGE, bebeğim01 sonucu kaçgün sonra baktırmanızı söyledimi dr.unuz bana 12 gün dedi ama??

bende 3 yıllık evliyim 3 aylık evliyken dış geblik geçirdim ve ameliyat olmak zorunda kaldım sağ tüpüm kapandı diğer tüpümde ameliyattan dolayı kapanmış ama laparoskopiyle açıldı ama normal yolla olmayınca aşılamayı denedik oda tutmadı hamile kalmam için hiç bi problem yok sanırım tek tüp ve aşırı stresten olmuyo :2:

biraz zor görünüyo ama adet belirtilerim var karnım falan ağrıyo. SMGE, bebeğim01 sonucu kaçgün sonra baktırmanızı söyledimi dr.unuz bana 12 gün dedi ama??

banada 12 demişti ama benim daha dolmadan kırmızı kartı görüştüm:2:

cnm benim dr um 15 gün sonra dedi. benim ilk aşılamamda 16. gün gördüm kırmızı kartı. hemde hastaneye tahlil verdikten sonra. çok ümitliydim ve o gün yıkılmıştım. cnm inşallah sennki öyle olmaz. ve bize hamiş haberini verirsin. hem unutma hamilelik belirtilerinden biri de adet olacakmışsın gibi ağrının olması. inşallah sennki öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…