Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umarım öyledir çok korkuyorum bugün 10. gün korkudan test bile bakamıycam galiba bitaraftanda çok merak ediyorum sonucu

evet cnm fazla umutlanmak istemiyorum aslında ama olmasınıda çok istiyorum

bende çift rahim var 2 yıl normal yolla olmadı dr. bu yolu önerdi

ben çok sters yapıyorum oldumu olcakmı diye falan hepsi biraraya gelince işte........

cnm olmayacak die bişey yok allahın izniyle olur. ama bizim bebişlerimiz biraz nazlı. bende ilk aşılamamda sen gibiydim ama stres yapmakla hamile kalma şansımızı azaltıoruz. hiç olmazsa tüp bebek yaptırırız napalım. biliorum söylerken kolay ama fazlada kafaya takmamak gerekio. sen de benim gibi yap. bol bol dua et.

hem sağlıklı sihhatli olsun önemli olan o. bizim bi akrabamız bizde 1 hafta sonra evlenmişti ve hemen bebekleeri oldu. ama 3-4 ay geçtikten sonra bebeğin sakat olduğunu öğrendiler. bunları duydukça dua ediorum allah hayırlısını versin sağlıklı sihhatli versin. herşey de bi hayır vardır.

doğru söylüyosun inan hep dua ediyorum Allah isteyen herkese de bana da versin inşallah diye. en önce sağlıklı evlat versin evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah. ben bi 15 dak. çıkmak zorunda kaldım nette problem oldu kusura bakma sende gitmişsin iyi geceler cnm. Allah hakkımızda hayırlısını versin..AMİİN:Saruboceq:

Ah o stres hepimizin basinin belasi....bir gun diyorum dusunmeden gecireyim uzulmeyeyim ama yok olmuyor elinde degil insanin...garip bir duygu bir kere istedimi insan ne yapsanda kafandan atamiyorsun....hepinizden iyi haberler bekliyoruz bayanlar....

Arkadaşlar; ben 19 temmuzda aşılama yaptırdım. Doktorum bana 14 gün sonra test yap dedi.. Ptesi günü test yaptıracam.tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip etsin....
Benim size sorularım;
1) aşılamadan sonra sürekli kasık ve bel ağrısı çeken varmı?
2) aşılamadan sonra aşılaması tutmayan varsa ne zaman adet oldunuz?

esmer inşallah hayırlı haberlerini alırız.benim ilk aşılamamda kasık ve bel ağrım olmuştu malesefki aşılamam tutmadı ve 17.gün adet oldum çok umutlandım çok üzüldüm.şimdi temmuz 16da ikinci aşılamam oldu ve hiç bel kasık ağrısı yaşamadım 16.günümdeyim hala adet olmadım bikaçgün daha adet olmazsam öyle test yaptırcam.

merhaba kızlar bakalım ağustosta hamile kalabilcezmi ? mağlum benim bu ay aşılamam olmıycak. ama ben doğal yöntemlerle hamile kalıcağıma inanıyorum. sizlerinde güzel haberler vermenizi canı gönülden istiyorum opuyorumnanaktan

esmer 35 bende gecen ay asilamasi tutmayanlardanim moralini bozmak istemem ama benimde kasik ve bel agrim olmustu....hani moralini bozmak istemem ama sordugun icin yaziyorum...birde ben asilama 6 temmuzda olmustum 21 temmuzda regli oldum...

kızlar ben de bu ay ilk defa aşılama yaptırcam.yumurtaların ne kadar olması gerekiyor en az bilen var mı?

canim internette okudugum kadariyla 20 mm olmasi gerekiyormus. daha kucuk olanlarda oluyordur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…