Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geçen ay sadece klomen ve ovitrelle kullanmıştım. 2 tane yumurtam olmuştu 18 mm ve 21 mm ama tutmadı doktor da bu ay aşılama yapalım şansı artıralım dedi.ama yine klomen verdi.acaba iğne kullanınca daha mı çok yumurta oluyor.

cnm benim ilk aşılamamda 16 gün sonra adet oldum ilk gün ve son bi kaç gün ağrım olmuştu. inşallah sennki yerleşme ağrısıdır. aşılaman tutunca da ağrın oluomuş. ama tabi çok ağrı çekip aşılaması tutmayanlar da var. bünye meselesi. inşallah bebişin sennledir.

mrb rabiak bn ilk aşılamamda klomen kullanmıştım ve 1 yumurtam olmuştu. bu aşılamam da iğneye geçtik ve yine tek yumurtam oldu. yani senn ilaçla oluşan yumurtaların normal olduğu için doktorun iğneye geçmeye gerek duymamıştır. zaten çok yumurta oluşması önemli deilmiş. aşılama için 1 yumurta yeterliymiş.cnm biliosun ki aşılamada spermler yıkama işleminden geçior. ve en kalitelileri verilio. ve rahime bırakılıo çatlayan yumurtaların yanına. böyle normal yola göre şansın daha çok artıo tabi. inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

bugün 12. günüm yarın test baktırıcam hiç umudum yok tutmadı öyle hissediyorummm:a015:

inşallah inşallah nolur dua edin tutmuş olsun herkesinkide benimkide inşallah..

benim aşılamadan sonra baya ağrım oldu özellikle kasık ağrım ve şişkinliğim vardı hatta tuvalete çıkarken bile canım acıyodu oturamıyodum bile batma oluyodu aşılamadan 9 gün sonra kırmızı kartı gördüm hatta adetim bile çok ağrılı ve yoğundu

inanmıyorumm yaaa neden yaaa neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avci82 neden diye hic sorma cunku daha cok uzer bu durum seni?bak hepimizde ayn sorun var sabir edecegiz yapacak birsey yok...ne zaman hayirlisiysa o zaman kucaklarimiz dolacak...

avci82 neden diye hic sorma cunku daha cok uzer bu durum seni?bak hepimizde ayn sorun var sabir edecegiz yapacak birsey yok...ne zaman hayirlisiysa o zaman kucaklarimiz dolacak...
evet cnm katılıorum sana bizim bebişler biraz nazlı napalım

Günaydın kızlar,
herkese iyi haftalar diliyorum. Dilerim Allah bu ay hepimizin yüzüne güler inşallah. ben cumartesi gittim doktora kontrole. biri 12 mm diğeri 15 mm olmak üzere 2 tane yumurta gelişmiş. doktor pazartesi tekrar gel dedi. valla bizim doktor işi o kadar zor ki sormayın. benim şehir dışına çıkmam gerekiyor. devlet memuru oluca da sevk işleri izin işleri o kadar zor oluyor ki anlatamam. sabah 8 de mesaiye geldim. şu an işyerimdeyim. daha burdaki doğumevine gidip il dışı için sevk alıcam ve 2 saat yolculuk yapıp aç karnına kan verip doktora görüncem. artık saat kaç olur bilemiyorum :)
doktor bir aksilik olmazsa çarşamba ya da perşembe aşılama yapılabileceğini söyledi. bakalım artık hayırlısı. yani inanın eğer yaşadığınız yerde ise doktor hiç üzülmeyin bence. il dışı olunca o kadar zor ki. müdürüm çok anlayışsız, sevk bile alsam gitme diyor, iş yap diyor. doktora gidiyorum ama burnumdan getirişyorlar inanın...

kızlar gunaydınnn bgn aşılamam yapılacak inşallh herkes bu ay hayırlı haberlerını yazar bu topiğe dualarınız beklıorummmm

günaydın kızlar bende bu ay asılama yaptırıyorum doktorum oyle karar verdı
dun ılk ıgnemıze basladık ınsallah 10 aydır beklıyoruz olsun dıye ondan oncesınde 3 dusugum var ınsallah bu ay okadar cok ıstıyorumkı artık ınsallah tutar.
sızede allah kolaylık versın ınsallah sızınkılerde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…