Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun nomadıc kaçıncı aşılamandı...bende bu topıkte aşılama ıle kaldım 2. denmemızde ve dogumumza cok az kaldııı inş

slm ben bu topiği baştan beri takip ediyordum 3 aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı çok sıkıntılar yaşadım tutmayınca insanın psikolojisi çok kötü oluyor çok şükür bu kendiliğinden oldu henüz 8 haftalık inşallah bir aksilik çıkmaz.. Sana da çok sevindim Allah yardımcın olsun bir nefeste doğurursun inşallah.. Doğumda bize de dua et.. Allah cümle isteyenlere nasip etsin...

Simge ve turko gözünüz aydın test yapıp beklediğmiz günleri hatırlıyorum bugünlere çok şükür... inşallah sizlerin ve bebeklerin sağlık durumlarınız iyidir. Hayırlı evlat olurlar inşallah...

Arkadaşlar bu arada arkadaşım çok ucuza bebek şekeri yapıyor eğer düşünürseniz resimlerini yollarımmm ......

simgee turkooo loveeerr kızlaaaaaaaaar..
sizleri merak ediyorum girerseniz yazın bi napıyosunuz bebişler nasıl??
:97:

simgee turkooo loveeerr kızlaaaaaaaaar..
sizleri merak ediyorum girerseniz yazın bi napıyosunuz bebişler nasıl??
:97:

belki benim gibi arada bu sayfaya girip haber var mı diye bakanlar vardır. ben uzun zamandır şiemi unuttuğum için giremiodum. oğlum berk yağız 16.04.2011 de dünyaya geldi. şu anda da iyi. yaramazlıklarıyla uğraşıoruz. turko dan bi haber alamadım ama onu da çok merak ediorum. inşallah sağlıcakla bebişi dünyaya gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…