Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende annemde çok dua lar okuduk ben her dilek için olan mübinli yasini okudum çocuk isteyenler için meyrem süresi tavsiye ediliyor meyrem süresini okudum ramazan girdi hergün cüz okuyorum rabbim ellerimi boş çevirmedi sizlerde bolca dua edin rabbim hepimizinde dualarını kabul etsin inanın her kendime ederken sizlerede dua ediyordum sizlerinde duaları kabul olur inşallah bu mubarek ayda cuma günü bana hayırlı geldi banyomu yaptım cüzümü okudum abdestli bir şekilde gittim kan vaerdim ama yolda hala dua ediyorum içimden

turkocum okudum bebişim sen zaten ilaçlardan hormonların tavan yapmış ve duygusalsın eşinde lazerden dolayı sıkıntılı aman işte erkek milleti bi hastalandılarmı çocuk gibi oluyolar boşver kafana takma canım benim benim eşimde geçen sene ayağını kırmıştı ve ameliyat oldu iki ay evde yattı ama burnumdan getirdi ne temizlik yaptırıyodu ne başka bişey birbirimizi yiyoduuk okadarki ayrılma noktasına kadar gelmiştim artık erkek evde oldumu çok zor neyseki işe başlıyomuş rahatlarsın biraz belkide seni öle görünce oda üzülüyodur belkide tepkisini böle gösteriyodur sıkma canını herşey düzelirolumunekankayizsmile sen bebişini düşün :CüvCüv:

saol canım bugün işine geri döndüde nefes aldım biraz bu gece söylermiyim bilmiyorum bana olan tavrına bakarım önce canımı sıkarsa söylemem valla

ya turkocum bende kuran okuyorum ama türkçeden arapça bilmediğim için ama kuranın başında kuranı türkçe okumak sevap değil günah olur yazıyodu kafam karıştı şimdi ben günahmı işliyomeyvahedigeldismile ama napıyım arapça bilmiyom bende allah için türkçe okıyım dedim boş oturmaktansa

saol canım bugün işine geri döndüde nefes aldım biraz bu gece söylermiyim bilmiyorum bana olan tavrına bakarım önce canımı sıkarsa söylemem valla

kadını fendiiiiiiiiiiiiii söle bacım ya oda mutlu olur adamcağızda stres yapmıştır bak söleyince nasıl değişecekŞeniz

bilmiyorum ama sen temiz kalple okuyorsunya türkçe okunması niye günah olsun ki inşallah arapçada ögrenmek nasip olur bnece boş duracagına iyi yapıyorsun birde tesbih var smgede çekmş 707 defa ya varis diyerek tesbih çekmeliymş bbek isteyenler

arapçadan türçeye çevrildimi harfler eksik oluyomuş annem öle dedi ay inşallah bi öğrenebilsenm arapçayı :Saruboceq: bu tesbihi nezaman çekmeliyiz 707 defa ya varis dimi başka bişey daha varmı

kızlar hani derler ya hamile kalanın kirpikleri çiftleşirmş 2 gün önce testen önce baktım ki gerçekten kirpigim çift gibi eşime gösterdim ewet yaa dedi halbuki hiçte böyle şeylere inanmam ben ama valla çogaldı inanmazdım oysa

arapçadan türçeye çevrildimi harfler eksik oluyomuş annem öle dedi ay inşallah bi öğrenebilsenm arapçayı :Saruboceq: bu tesbihi nezaman çekmeliyiz 707 defa ya varis dimi başka bişey daha varmı

yok ya varis çekilecek internetten yaz bebek isteyenler için okunacak dualar diye bak birçok şey çıkacak karşına

bide göz bebekleri büyürmüş öle duydum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alemsin valla iyi dayanıyosun ben dayanazdım kavgalı olsak bile sölerdimolumunekankayizsmile

benimde ilkim olsa bende dayanamazdım belkide yedekte varya ondan sabırlıyımmmm :))))))))))))))) allah elimden almasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…