Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turkocum çok tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin ayağını sürü dua et darısı bizlere artık inşallah....

inşallah arkadaşım inşallahh benden sonra bu topigin şansı açılır inşallah hadin bende sizlerden bekliyorum böyle güzel haberrrrrr inanın bende sizlereçok sevinirim bu heyecanımı sizlerle paylaşmak içi annemler gidecektim gitmedim kızlar biliyorum smge bize umut olmuştu inşallah bende umut veririm agrım yokdiye üzülmeyin benimde 1 haaftadır agrım yok hafif bel agrısı işte

kızlar niye sesiniz çıkmıyorrrrrrr
turkocum tebrik ederim yaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza bende çarşamba yapıcam testi ara ara kramplar giriyo karnımda bi de sanki kasık bölgeme bi kütle yerleşmiş öle duruyo gibi gaz sancısı gibi bişey var bilmiom valla internet hesabına göre yarın rahme ekilme günü bakalım sizinki gibi ağrım olacakmı

çoktşkr ediyorum canımmmm darısıda hepiniz einşallahh.. çarşambaya sende ver bize güzel haber inşallah kızlar gelin arkamdan...benimki o test günüyle alakası bile yoktu seninki ekilmişte olabilir belli olur her bünye bir olmaz birde benim sag ayagımda uyuşma var bazı hamilelerde oldugum-nu okumuştum uyuşmanda varmı senin

gaz agrısı gibi olan agrı bendede oldu

yok valla uyuşmam filan yok ama gece sağa sola dönerken ağrım oluyo bende korkuyorum bebek varda ben tehlikeli hareketmi yapıyorum acaba diye bi de sabahları çok geriliyorum aslında gerilmemek lazımmış ama engel olamıyorum bizimki sebepsiz kısırlıktı umarım tutar ya ne biliim bende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bi taraftanda ya şimdi varsa içimde bir bebek diyorum

yok canım ya saga sola dönmekle ne olacak bişey olmaz sen benim yatışımı görsen nasıl rahat ediyorsam öyle yatarım valla ama agrım olursa anacak seklimi degişiyorum

Mimoza canım benim negatif inşallah değerlerin yükselirde sende hamiş kalırsın canım herkez için dua ediyorum herşeyin hayırlısı İNŞALLAH AMİİİN[/HTML]

canım üzüldüm nedesem bilemedim hakkında hayırlııs olsun ama bana kalırsa bu işin peşini bırakma sonuna kadar devam et canım benim işimde ne olur bilmem 2 gündür hafif kanamam var degerde 0.317 umarım yükselir şuan dinleniyorum ayaga kalkmamaya çalışıyorum pazarteside tekrar test yaptırcam

kıss turko söyle adama ne ka sabırlıısn ben olsam şimdiye yetiştirmişti böyle bi haber söylenmez mi bravo valla sabrına hayran kaldım

bide bence kocana söyle kııızz ama deki gecen böle böle demiştin beni çok kırmıştın ama bak pozitif çıktı de meselaaa

dogrudur canım ama bırak kaynananı boşver gitsin bak artık yeni bi bebek yeni bir hayat daha ne olsun şimdi hamileliginin tadını çıkar tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…