turkocum çok tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin ayağını sürü dua et darısı bizlere artık inşallah....
turkocum tebrik ederim yaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza bende çarşamba yapıcam testi ara ara kramplar giriyo karnımda bi de sanki kasık bölgeme bi kütle yerleşmiş öle duruyo gibi gaz sancısı gibi bişey var bilmiom valla internet hesabına göre yarın rahme ekilme günü bakalım sizinki gibi ağrım olacakmıkızlar niye sesiniz çıkmıyorrrrrrr
turkocum tebrik ederim yaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza bende çarşamba yapıcam testi ara ara kramplar giriyo karnımda bi de sanki kasık bölgeme bi kütle yerleşmiş öle duruyo gibi gaz sancısı gibi bişey var bilmiom valla internet hesabına göre yarın rahme ekilme günü bakalım sizinki gibi ağrım olacakmı
turkocum tebrik ederim yaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza bende çarşamba yapıcam testi ara ara kramplar giriyo karnımda bi de sanki kasık bölgeme bi kütle yerleşmiş öle duruyo gibi gaz sancısı gibi bişey var bilmiom valla internet hesabına göre yarın rahme ekilme günü bakalım sizinki gibi ağrım olacakmı
yok valla uyuşmam filan yok ama gece sağa sola dönerken ağrım oluyo bende korkuyorum bebek varda ben tehlikeli hareketmi yapıyorum acaba diye bi de sabahları çok geriliyorum aslında gerilmemek lazımmış ama engel olamıyorum bizimki sebepsiz kısırlıktı umarım tutar ya ne biliim bende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bi taraftanda ya şimdi varsa içimde bir bebek diyorumçoktşkr ediyorum canımmmm darısıda hepiniz einşallahh.. çarşambaya sende ver bize güzel haber inşallah kızlar gelin arkamdan...benimki o test günüyle alakası bile yoktu seninki ekilmişte olabilir belli olur her bünye bir olmaz birde benim sag ayagımda uyuşma var bazı hamilelerde oldugum-nu okumuştum uyuşmanda varmı senin
yok valla uyuşmam filan yok ama gece sağa sola dönerken ağrım oluyo bende korkuyorum bebek varda ben tehlikeli hareketmi yapıyorum acaba diye bi de sabahları çok geriliyorum aslında gerilmemek lazımmış ama engel olamıyorum bizimki sebepsiz kısırlıktı umarım tutar ya ne biliim bende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama bi taraftanda ya şimdi varsa içimde bir bebek diyorum
Mimoza canım benim negatif inşallah değerlerin yükselirde sende hamiş kalırsın canım herkez için dua ediyorum herşeyin hayırlısı İNŞALLAH AMİİİN[/HTML]
tşkr ederim canım banim darısı sizlere olsun arkadaşlarrrrrr eşimede daha söylmemedim ilk silik çıktıgı gün uykusunu bölmüşüm git yatacam şimdi benle heyecannını paylaşma demşti beni çok kırmıştı daha çıkacagını ummuyordu saçmlalıyorum zannediyordu ama biliyorum istiyordu karnımı okşuyordu ama ogün öyle yaptı valla merak etsin daha söylemedim hak etti oo işte heyecanımı paylaşmıyorum onunla istedigi gibi
turko degerin kaç canım senin
kıss turko söyle adama ne ka sabırlıısn ben olsam şimdiye yetiştirmişti böyle bi haber söylenmez mi bravo valla sabrına hayran kaldım
dogrudur canım ama bırak kaynananı boşver gitsin bak artık yeni bi bebek yeni bir hayat daha ne olsun şimdi hamileliginin tadını çıkar tatlım...
turko mrb canım dr. A ne zaman gitcen
bide bence kocana söyle kııızz ama deki gecen böle böle demiştin beni çok kırmıştın ama bak pozitif çıktı de meselaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?