cnm değerinide öğrenseydın ya
ara telde bidaha sor
turko feste yani facebokta varmısınama kızlar igneyi yaptıralımın 8. günümüydü ne gögüsümden sütmü desem sumu desem bişey gelmiş sütyen takmıyorum uyurken 2 gün kalkıyordum ki gögüs blgemde öyle yaşlık var ter degil asla bir yerde okumuştum oda hamilelik belirtisiymş eger hormon sorunun yoksa benimde hormonum normaldi
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eşim hariç bizimkilere söyledim hep
çok tşkr ederim canım darısı başınıza inşallahhhhh benden çok yazan yok zaten :))) yazdımda gene yazrım arkadaşım canın saolsunnTurko simdi okudum ve inan cok cok sevindim senin icin...super bir haber bu...darisi tum haber bekleyenlerin basina....:dance::teytey:biraz boluk porcuk olmus senden ricam oturum bir mesajda bastan sona neler yasadin yaz bizler icin...onemli tecrubler sonucta bizler icinde...
çok tşkr ederim canım sen ne yaptın çok merak ettim senin testialkisalkisalkis Turkocummmm çooooooook sevindiiiiiiiiiim tebrik ederim seni canım alkisalkisalkis hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ALLAH okadar çok sevindimki anlatamam diğer arkadaşlardanda inşallah iyi haberlerini bekliyorum
turkocum tebrik ederim canım seni çok mutlu oldum ALLAH kucagınada almayı nasip eder inşlhh TEBRİKLERRRR bu arada bende test sonucumu aldım benim degerim 0.317 bu deger iyimi sizce arkadaşlar pazartesi tekrar gel test yapalım dedi doktor degerim inşlhh çıkar arkadaşlar dualarınızı bekliyorm ve doktor yatıp dinlenmemi söyledi iş güç yapma dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı
acayii canım senin sonucun ne oldu merak ettim
Arkadaşlar ben dün sabah yazmıştım okumadınız herhalde dün adet oldum. Bugün doktora gittim yinede test yapalım dediler ben eve gelmiştim aradılar sonuç negatif biliyodum zaten arkadaşlar aşılama yaptıranların aşılaması tutmazsa bir kaç ay içinde kendiliğinden olma ihtimali varmış buna çok şait oldum ben bidaha yaptırmayı düşünmüyorum bi umudum o kaldı olmazsa 1 sene bekliycem tüp bebek yaptırıcam ama dualarım sizinle İNŞALLAH hepinizin aşılaması tutar iyi haberlerinizi bekliyorum.
turkooooooooooooooooooooooo, tebrik ederim canım zaten biz emindik senin hamile olduğuna:)))) süper bir haber canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:))) eşine de ohhh olsun:)))
Arkadaşlar ben dün sabah yazmıştım okumadınız herhalde dün adet oldum. Bugün doktora gittim yinede test yapalım dediler ben eve gelmiştim aradılar sonuç negatif biliyodum zaten arkadaşlar aşılama yaptıranların aşılaması tutmazsa bir kaç ay içinde kendiliğinden olma ihtimali varmış buna çok şait oldum ben bidaha yaptırmayı düşünmüyorum bi umudum o kaldı olmazsa 1 sene bekliycem tüp bebek yaptırıcam ama dualarım sizinle İNŞALLAH hepinizin aşılaması tutar iyi haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?