Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm değerinide öğrenseydın ya
ara telde bidaha sor

arıyorum sordum tekrar yazar kasaları bozulmuş şansa bak veremeyiz şimdi ama bizde yanılma payı olmaz dediler zaten yakında dr giderim keseyi görürsem degere ihtiyaç yok ama genede merak ettim ama kaç diye

ama kızlar igneyi yaptıralımın 8. günümüydü ne gögüsümden sütmü desem sumu desem bişey gelmiş sütyen takmıyorum uyurken 2 gün kalkıyordum ki gögüs blgemde öyle yaşlık var ter degil asla bir yerde okumuştum oda hamilelik belirtisiymş eger hormon sorunun yoksa benimde hormonum normaldi

turko feste yani facebokta varmısın

Turko simdi okudum ve inan cok cok sevindim senin icin...super bir haber bu...darisi tum haber bekleyenlerin basina....:dance::teytey:biraz boluk porcuk olmus senden ricam oturum bir mesajda bastan sona neler yasadin yaz bizler icin...onemli tecrubler sonucta bizler icinde...

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

alkisalkisalkis Turkocummmm çooooooook sevindiiiiiiiiiim tebrik ederim seni canım alkisalkisalkis hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ALLAH okadar çok sevindimki anlatamam diğer arkadaşlardanda inşallah iyi haberlerini bekliyorum

turko :))))) süper bi haber bu .çok mutlu oldum güzelim çok:))) eşine söyledinmi geçmişi okumadım daha şimdi işten geldim:)

turkocum tebrik ederim canım seni çok mutlu oldum ALLAH kucagınada almayı nasip eder inşlhh TEBRİKLERRRR bu arada bende test sonucumu aldım benim degerim 0.317 bu deger iyimi sizce arkadaşlar pazartesi tekrar gel test yapalım dedi doktor degerim inşlhh çıkar arkadaşlar dualarınızı bekliyorm ve doktor yatıp dinlenmemi söyledi iş güç yapma dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı

çok tşkr ederim canım darısı başınıza inşallahhhhh benden çok yazan yok zaten :))) yazdımda gene yazrım arkadaşım canın saolsunn
çok tşkr ederim canım sen ne yaptın çok merak ettim senin testi

ay inşallah vardır vben degerden anlamıyorum inşallah yükselir canım ya

Arkadaşlar ben dün sabah yazmıştım okumadınız herhalde dün adet oldum. Bugün doktora gittim yinede test yapalım dediler ben eve gelmiştim aradılar sonuç negatif biliyodum zaten arkadaşlar aşılama yaptıranların aşılaması tutmazsa bir kaç ay içinde kendiliğinden olma ihtimali varmış buna çok şait oldum ben bidaha yaptırmayı düşünmüyorum bi umudum o kaldı olmazsa 1 sene bekliycem tüp bebek yaptırıcam ama dualarım sizinle İNŞALLAH hepinizin aşılaması tutar iyi haberlerinizi bekliyorum.

turkooooooooooooooooooooooo, tebrik ederim canım zaten biz emindik senin hamile olduğuna:)))) süper bir haber canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:))) eşine de ohhh olsun:)))

canım hiç belli olmaz okadar çok kişiyi okuduk forumlarda tüp bebek için gidiyorlar hamile olduklarını öğreniyorlar, ya da ara veriyorlar hamile olduklarını öğreniyorlar.benim arkadaşım 2 defa tüp bebek yaptırdı.tutmayınca çocuk esirgeme kurumuna başvurdular ve o ay hamile kaldı. Allah büyük herşey bizim beynimizde bitiyor.canını sıkma herşeyde bir hayır vardır.

DEW77 arkadaşım ben çatlatma ignesi vurunduktan sonilk 8 gün agrı çektim8.günmüydü ne bir gece krap gibi kımıldayamadıgım nefesimi kesen bir agrı girdi geceyerısı smgenin agladıgı gibi bende nerdeyse aglıcam kımıldayamıyorumda daha beter oluyordu yarım saat kadar sürdü geçri sonra ogeceden sonra aglarım azalmaya başladı ama 7.günü falan gögüsümden sıvı gelmişti bir yerde hamilelik belirtisi diye okumuştum ara ara uyanırdım ki adet sancısı gibi bir sancı şişkinlik adet olacakmışım gibi onlar geçti sonradan sabahları uyandugımda vede ara ara midem bulanmaya başladı ama kusacak kadar degil az birde belim agrıyor gögüsüm biraz büyüdü ama agrı yok ara ara inceden sızldıgı olduda ucu falan agrımıyor akıntımda yok sadece yaşlık hıssım var akıntı şeklinde degil birde uykum geliyor geçmişdede yazmıştım iştahsız biriyken iştahım açıldı şaşırdım birde idrarrım bol su içmeme ragmen çok koyu bukadar şimdilik canım daha dr aramadım yarın görüşüp ne zaman gidecegimi soracegım keseyi görmek için inşallah görürüm smge gibi içimden dış gebelik falan olmasın diye korkarıım ...birde kızlar unuttum burda paashamıydı acaba bir arkadaşımikişkilerden 2 saat önce eşine sıkı bir kahve içir demişti bende onu bazı dr yazılarında okumuştum çatlatma gününün ilk gününde girdigim ilişki haricinde 3 gün kahve içirdim ilişkiden 2 ssaat önce spermlerin hareketinimi ne arttırıyormuş işte böyle ama elimde deger yok onun merakındayım vermediler birde şöyle düşünüyorum degerim az olsaydı idrar testinde 2. çizgi çatlatmanın 14.de çıkmazdı okonuda şanslıyım simge adet günü geçikti idrarında silik çıktı testi daha benim adetime 7 gün varken benim idrar testim çıktı demekki deger yüksek..

turkooooooooooooooooooooooo, tebrik ederim canım zaten biz emindik senin hamile olduğuna:)))) süper bir haber canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:))) eşine de ohhh olsun:)))

tşkr ederim canım banim darısı sizlere olsun arkadaşlarrrrrr eşimede daha söylmemedim ilk silik çıktıgı gün uykusunu bölmüşüm git yatacam şimdi benle heyecannını paylaşma demşti beni çok kırmıştı daha çıkacagını ummuyordu saçmlalıyorum zannediyordu ama biliyorum istiyordu karnımı okşuyordu ama ogün öyle yaptı valla merak etsin daha söylemedim hak etti oo işte heyecanımı paylaşmıyorum onunla istedigi gibi

canım benim üzme kendini inşallah kendiliginden tutar kayayı rahat bırakınca çogu kişininkiöyle oluyor canım sıkma canını fazla güzelim demesi kolay biliyorum ama bizde geçtik inan o yollardan çok negatif günlarim oldu bnenimde inşallah sende sonunda benim gibi güleceksin arkadaşımmm

turkocum çok tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin ayağını sürü dua et darısı bizlere artık inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…