ya korkuyrm kızlar aşılamam yarın(
turko SMGE bugün dr. a gitcekti dimi merak ettim yazmamışta bugün
kuzunaz cım yaa elin değmişken benide eklesen listeye yaş 28, sebepsiz inf., sat: 01/08/2010 ,tedavi başl. 09/07/2010, ilk aşılamam 21 temmuz ,sonuç neg. ikinci aşılama tarihim henüz belli deil. inşallah hamiş olacağım..:Saruboceq:
kuzunaz cım yaa elin değmişken benide eklesen listeye yaş 28, sebepsiz inf., sat: 01/08/2010 ,tedavi başl. 09/07/2010, ilk aşılamam 21 temmuz ,sonuç neg. ikinci aşılama tarihim henüz belli deil. inşallah hamiş olacağım..:Saruboceq:
smge akşam gelirim anca demişti belkide gelir yazar daha eger eve gelip uyumadıysa:)))))bende onu merak ettim..
canım ben anlayamadı sen temmuzda aşılaa oldun ve sonuç alamadınmı ve şu an aşılama olmuyormusun
kuzunaz bende nazar boncugu isterimmmmmm
ikinci aşılamam için adet olmayı bekliyorum canım
1 ay ara verdi dr. 1 hafta falan var adetime ağustos sonu yada eylül de olabilir 2. aşılamam
anladı canım yine istersen eklerim seni listeye ama listede tedaviye başlayanlar var ağustosta aşılama yaptıracaklar listesi şu an adet olduğun zaman adet tarihini tedaviye başlaa tarihini yazarız sonra aşılama tarihini ve test tarihini yazarız inşallah beklenen adet tarihin ne zaman
kızlar buradaki dayanışma ne kadarda güzel ne bi kısknma ne bir çekememe birbirimize dualar etmek sevinince sevinmek üzülünce üzülmek ne güzel birbirimize destek oluyoruz o bizi rahatlatıyor saolsun arkadaşlarımın hemen hemen hepside tebrik etti beni mutlulugumu heyecanıma heyecan kattıgınız için moral ve destekleriniz için hepinize tşkr ediyorum kızlar allah kalbinizdekini elinize versin inşallah seneye buzaman bu yazılara bebeklerimiz kucagımızda okuruz inşlllah ve bugünleri hatırlarız bebeklerimizle inşallahhh
kızlar buradaki dayanışma ne kadarda güzel ne bi kısknma ne bir çekememe birbirimize dualar etmek sevinince sevinmek üzülünce üzülmek ne güzel birbirimize destek oluyoruz o bizi rahatlatıyor saolsun arkadaşlarımın hemen hemen hepside tebrik etti beni mutlulugumu heyecanıma heyecan kattıgınız için moral ve destekleriniz için hepinize tşkr ediyorum kızlar allah kalbinizdekini elinize versin inşallah seneye buzaman bu yazılara bebeklerimiz kucagımızda okuruz inşlllah ve bugünleri hatırlarız bebeklerimizle inşallahhh
tabiikide cnm benim ne demek kendimiz hamiş kalmış kadar seviniyoruz dualarımız seninle sağlıklı bir erkek evlada sahip olursun inşallah seninde dualarına ihtiyacımız var dualarında eksik etme bizi bacım
inşallah ozaman onlardan bahsediyo oluruz turkocum seninkinin dişi benimkinin gazı diyerekten:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?