Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

böyle her sayfaya yazayım bari kuzunaz birinden birini görcektir heralde. bende listede olmak istiyorum yaa öyle daha güzeeell:1rolleyes:

canım ben anlayamadı sen temmuzda aşılaa oldun ve sonuç alamadınmı ve şu an aşılama olmuyormusun

kuzunaz bende nazar boncugu isterimmmmmm

canım afedersin unutmuşum listeyi tekrar güncellerken ekleyeceğim

ya korkuyrm kızlar aşılamam yarın(

canım rahmi bir alet yarımıyla ön plana çıkarıyorlar ya o zaman rahat olki hiç bir şey hisseteyesin beni ağrılarım aşılamadan sonra oldu ama sadece kasıklarım ağrıdı vajinada rahimde hiç bir rahatsızlık hissetmedim kasıklarımdaki ağrılarda çatlama iğnesinden kaynaklandı zaten bu arada bana 2 kapsüllük enfeksiyona karşı antibiyotik verildi qaşılaa olduğum gün onu kullandım ve araştırdım enfeksiyon kapanlar olmuş

1 ay ara verdi dr. 1 hafta falan var adetime ağustos sonu yada eylül de olabilir 2. aşılamam

ikinci aşılamam için adet olmayı bekliyorum canım

anladı canım yine istersen eklerim seni listeye ama listede tedaviye başlayanlar var ağustosta aşılama yaptıracaklar listesi şu an adet olduğun zaman adet tarihini tedaviye başlaa tarihini yazarız sonra aşılama tarihini ve test tarihini yazarız inşallah beklenen adet tarihin ne zaman

tamama ozaman ben adet olunca yada aşılama olunca tekrar hatırlatayım sana sanırım 28 yada 30 ağustosta falan olurum adet.

kızlar buradaki dayanışma ne kadarda güzel ne bi kısknma ne bir çekememe birbirimize dualar etmek sevinince sevinmek üzülünce üzülmek ne güzel birbirimize destek oluyoruz o bizi rahatlatıyor saolsun arkadaşlarımın hemen hemen hepside tebrik etti beni mutlulugumu heyecanıma heyecan kattıgınız için moral ve destekleriniz için hepinize tşkr ediyorum kızlar allah kalbinizdekini elinize versin inşallah seneye buzaman bu yazılara bebeklerimiz kucagımızda okuruz inşlllah ve bugünleri hatırlarız bebeklerimizle inşallahhh

inşallah ozaman onlardan bahsediyo oluruz turkocum seninkinin dişi benimkinin gazı diyerekten:Saruboceq:

tabiikide cnm benim ne demek kendimiz hamiş kalmış kadar seviniyoruz dualarımız seninle sağlıklı bir erkek evlada sahip olursun inşallah seninde dualarına ihtiyacımız var dualarında eksik etme bizi bacım

tabiikide cnm benim ne demek kendimiz hamiş kalmış kadar seviniyoruz dualarımız seninle sağlıklı bir erkek evlada sahip olursun inşallah seninde dualarına ihtiyacımız var dualarında eksik etme bizi bacım

amin canım duaların temiz ve güzel duyguların için tşkr ederim zaten siz hiç unutmuyorum valla bana ederken hep sizede dua ederdim yine ederim canımm bende sizlerin haberinizi alırsam çok sevinecemmm

kıslar ben çıkayım zavallı annem kapılarıı sildi yoruldu biraz onla oturayım iyi geceler size annem ablam benle ilgili çok güsel rüyalar görüyor inşallah hayra çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…