Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kuzunaz hayırlısıyla tutar inşallah aşılaman... inşallah hamiş olursun............

bende çıkayım kızlar muhabbet güzeldi turkonun haberi en güzeliydi. kendinize bebişlerinize yumoşlarınıza iyi bakın görüşürüz bakalım hadi hayırlı geceler sizlere...............

TURKOOOOOOOOOOOOO bacıııııııııııııımmmmmmmmmmmm ben sana demedim mi hamilesin diye çok sevindim ya anlatamam yeni geldim hemen yazdıklarınıza göz gezdirdim biraz çok sevindim yaaaaaaaaaa hadi maşallah

turko bilio musun aşılamadan sonra benimde kardeşim rüyasında görmüş dedem bana altın takmış.

kızlar bugün keseyi gördük küçücük. ctesi günüde içini görücez çok heycanlandım görene kadar

Esra1616 sana yazmıştım ama gördün mü bilmiorum cnm biz burda sevinçlerimiz üzüntülerimizi herşeyi paylaşıoruz sende yazabilirsin bize

Haftaya da kesenin içi boşmu dolu mu ona bakılacak inşallah vardır bebeğim stresden ölecem ya önce dış gebelik korkusu vardı şimdide boş mu dolu mu hafaya bi gelseydide görseydim

canım teşekkür ederim bende dün adet oldum 15gün gecikmeden sonra hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyo allh gününü kararlaştırmıştır diyorm yaşımda 22 inş bigün olur inan sizin adınızada çok seviniyorum .....

kızlar bugün keseyi gördük küçücük. ctesi günüde içini görücez çok heycanlandım görene kadar

canım benim ogördüğün küçüçük kese ilerleyen günlerde küçücük bebiş olarak kucağına gelsin inş canım ya inş bizede bigün böyle şeyler yazmayı nasip eder rabbim

smgecim sen 707 kere tesbih çekmişsin banada turko söledi bende akşam çektim allah kabul eder inşallah başka bişey yaptınmı

ya benide ekleyin tabloya aşılamam 12 ve 13 de oldum ilk aşılamam pko luyum haftaya test günüm

günaydın kızlar. galiba daha kimse uyanmadı benim acayip karnım ağrıyor uyku tutmadı.gaz sancısı gibi.bu tabloyu görünce çok heyecanlandım ilk test tarihi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…