Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydınnnn herkesee,, simgecim hayırlı olsun gozun aydın kesecıgınıde gormussun haftayada içi dopdolu bi rkesecik olur inş stres yapma rahat oll :))

rabiacım gunaydın agrılar hayra alamet oluyor genelde merak etme bende agrı yok ,benim tarıhım orda gec yazılmıs ama bende pazartesı salı yapıcam cunkı asılamanın 12-13. gunu oluyor

çok tşkr ederim canım osaate kadar seni bekledim ben çıkmışım sen girmişsin canım hepinize çok tşkr ederimmm sevincimi ve üzüntümü sizlerle paylaşmak çokkk güzel kızlarrrr
kızlar bugün keseyi gördük küçücük. ctesi günüde içini görücez çok heycanlandım görene kadar
gözün aydın canım darısı başımıza bende bugün dr arayacam ne zaman geleyim ne zaman görecez inşallah diye soracamm inşallah canım kalp atışınıda duyacaksın sununda kucagınada alacaksın canımm
turko bu arada avatarın harika
kızzzz bebişte harika olacak inşallahhh :)))))))) kızım harika ablaya çekerse oda sarı olur bu avatarım vermem smgeee :)))))))))))))))))))))) canım arkladaşım şaka
turkocum bebişin hayırlı olsun canım allah kucağına aldığın günleide göstersin inş....
çok tşkler canımm darısıda hepinizin başına inşallah vallahı dünden beri rahatladım hep sizlere dua ediyorum onlarında dualarını kabul et bebişlerine kavuştur allahım diyee
rabiacım gunaydın agrılar hayra alamet oluyor genelde merak etme bende agrı yok ,benim tarıhım orda gec yazılmıs ama bende pazartesı salı yapıcam cunkı asılamanın 12-13. gunu oluyor

günaydınn baccımmmmm

Son düzenleme:

canım 12. günü yapma ben 12 günü yaptımtek çizgi çıktı başkada bişey görmedim hayal kırıklıgı yaşama ben 14. gün çokçok azda olsa 2. çizgiyi gördüm

turkocum ben kanda baktırmayı dusunuyordum asılamanın 12. gunu ordada cıkmazmı ya kendımı alıstırmıstım pazartesı yaptırcam dıye yınemı beklemek zorundayımmm((

catlatmanın 15. günü oluyor
aşılamanın 12. günü oluyor sende oylemı hesaplamıstın ?yoksa catlamanınmı 12. gunu yapmıstın,

Haklısın canım bben çatlatma ignesinde 14.sonra yaptım çıktı ama çatlatma ignesinin vurundugum gece 4 ssat sonra ilişkiye girin dedi dr 4 saat sonra agrım vardı ve ilişkiye girdik 3 gün öyle devam etti belkide benimki igneden 4 saat sonra tuttu ki erken ögrene bildim bilmiyorum sen genede yap meraktaysan benim gibi hergün yap

bi denerim bakarsın cıkar merakım gecer:) dün ve bugun sabahları bulantı var halada devam edıyor bıde dün 3 defa iç çamaşırı degıstırdım ıslaklık oluyor sende olmusmuydu?

bi denerim bakarsın cıkar merakım gecer:) dün ve bugun sabahları bulantı var halada devam edıyor bıde dün 3 defa iç çamaşırı degıstırdım ıslaklık oluyor sende olmusmuydu?

aay canım inşallah benimde midem bulanıyor ama akıntım yok akıntı olması da hamilelik belirtisi olabilir belindede agrı varmı

aay canım inşallah benimde midem bulanıyor ama akıntım yok akıntı olması da hamilelik belirtisi olabilir belindede agrı varmı

dün bi ara hissettim ama yogun bı bel agrım yok , sahurda yumurta haşlamıştım tok tutuyor diye inan zor yedim yemek aralarında felan yedım kokusunu hıssetmeyeyım dıye ,inş vardır bıseyler ya

dün bi ara hissettim ama yogun bı bel agrım yok , sahurda yumurta haşlamıştım tok tutuyor diye inan zor yedim yemek aralarında felan yedım kokusunu hıssetmeyeyım dıye ,inş vardır bıseyler ya

benim bel agrımda çok yogun degildi ki ayy umtlu görünüyorsun inşallah hadinn ben ayagımı sürüttüm

kızlar her sabah kalkıyorum adet olacakmış gibi bir agrı adet olacam zannediyorum hala allah başıma vermesinde işte pkoloji

ben kendimi de ilave etmeye çalıştım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…