kızlar hamileyimmmmmmmmm çok şükür degerim yüksek çıkmış hemde çok yüksek doktor ikiz olma ihtimali olabilir dedi bayramdan sonra kesyi görmeye gidicemD allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu ama halen inanamıyorum gerçek olduguna
Herkese Merhabalar;
Ben aslında uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama daha yeni üye oldum. Benim yaklaşık 2 senedir süren bir hikayem var.
3 yıllık evliyim 2 yıl önce korunmayı bıraktık ve hala elde 0 var:) Yumurtlamam normal, hormonlar normal, adetlerim düzenli, tüplerim açık. Eşimin spermleri son derece normal ve iyi.Görünürde hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor olmuyor...
En son bugün doktorum aşılama deniyelim dedi. Ben de zaten o niyetle gitmiştim. İşin kısası ben de aşılama denicem. Ama bayram geliyo diye bu ay değil de ekim ayında yapılacak aşılamam kendi isteğim üzerine. Bundan sonra ben de adım adım yaşadıklarımı sizinle paylaşmak düşüncesindeyim.
Hamile kalan herkesi tebrik ediyorum, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı, benim gibi çabalayanlara da Allah'ım inşallah en kısa zamanda bebiş nasip eder.
İlk aşılama deneyimim olacak ama şimdiden çok korkuyorum olmayacak diye, genelde burada ilk denemede tutan yok gibi bişey. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun...
Sevgiler
kızlar hamileyimmmmmmmmm çok şükür degerim yüksek çıkmış hemde çok yüksek doktor ikiz olma ihtimali olabilir dedi bayramdan sonra kesyi görmeye gidicemD allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu ama halen inanamıyorum gerçek olduguna
turko baska kım doguo içine solesen:kedi:
bilmiyorum canım valla orkidenin hamile kaldıgından emindim sanki bahsettiklerinden anladım birde onunda benim gibi eşinde sorun yok ozaman tutma ihtimali çok yüksek oluyor canım darısı sizlere inşallah sizlerdende duyarız malasef kuzunazdan duyamadık ama inşallah rabbimde ona kendiliginden verirde süpriz yapar
gercekten topiğimizde ikiz patlaması yasayabılırız turko ve orkıde.ınsallah ardından devam eder guzel haberler
bugün aşılamamın 11.günü allahım isteyen herkeze versin
bugün aşılamamın 11.günü allahım isteyen herkeze versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?