Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok mutlu oldum tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olur...:dance::sm_cool:

kuzunaz aynı hayal kırıklığını bende 1 hafta önce yaşadım dayanamıcam zannettim isyan ettim ve şimdi duruldum allaha sığındım herşey düzelecek ve birgün bizde hamileyim diye haykıracağız lütfen kendini fazla yıpratma hala umut var çünkü o beden sende ve yaşıyoruz...

kader bence hiç panik yapma senin durumun benimkiyle aynı. hiçbir sorun olmadığı halde olmuyordu ve aşılama denedik. çok şükür ilk denemede de tuttu. hem de ikiz inşallah senin de olur hayırlısıyla

gercekten topiğimizde ikiz patlaması yasayabılırız turko ve orkıde.ınsallah ardından devam eder guzel haberler

oekıde tamam okudum gecmısı sen 10. günde yaptırmıs oldun testi neguzel beklemedın cok erkenden öğrendın.kızlar farkettımde bayanda sorun oluncA aşılama daha ıyı sonuc verıo erkekde sperm sonucu olanlar daha sonuc alamadı(

canım benim bensana demiştim benim içime doguyor diye şükür allaha yaa çok sevindim arkadaşım inşallah ikizdir...bugün kaç haftalık

orkide sen gece yarısı şiddetli agrıyla uyandım saga sola dönemedim sonra geçti ve pek agrım kalmadı demiştin ogün tamam seninki tututdu ogün demştim bende ve smgede öyle olmuştu çünkü aynen bildim yaa ayy hadiii ikiz olsuun yaa bugün kaçıncı günün canım

turko baska kım doguo içine solesen:kedi:

bilmiyorum canım valla orkidenin hamile kaldıgından emindim sanki bahsettiklerinden anladım birde onunda benim gibi eşinde sorun yok ozaman tutma ihtimali çok yüksek oluyor canım darısı sizlere inşallah sizlerdende duyarız malasef kuzunazdan duyamadık ama inşallah rabbimde ona kendiliginden verirde süpriz yapar

amin inşallh

gercekten topiğimizde ikiz patlaması yasayabılırız turko ve orkıde.ınsallah ardından devam eder guzel haberler

hayırlısıyla inşallahh sonrada arkamızdan siz gelesiniz emiii... inşallah ya bugün seviç ve üzüntüyü aynı gün yaşadık arkadaşlarım darısıda sizlere olsun artık sevinelim lover senin sperm durumunda yükselmş inşallah budafa tutturacaksın tatlımm

orkide bakıp uyuyacaktım kızım yatırmadı biraz önce bu haberi duyunca uykum kaçtı sevindim vallahi loverr nomadic sırada sizin tahliller var hadi sıra sizde inşallah başka test bekledigimiz varmı

bugün aşılamamın 11.günü allahım isteyen herkeze versin

orkideeesana hep diyordum senden umutluyum hep içime doguyor diye yaa seni tanıyormuşum gibi sev,ndim valla ya heyecanını anlıyorum ben hele birde ikiz ihtimali olunca sen uçtun maşallahha.s.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…