bu arada 26 yaşındayım ve tam 13 yıldır pko hastasıyım..son bir yıldır farlutal kullanmadan adet olamıyorum....gonalf 300 dozunu düşük verdi doktor ondan gelişmedi
kızlar ben çıkıyorum 1.30 randevum dua edin bana inşallah güzel haberlerle gelirim((
inş.arkadaşım hayırlı haberle geleceksin ben çok inanıyorum buna:)) kuzunaz dan hala umutluyum ben belki sevinçten unuttu bizi
ben hala inanmak istemiyorum o sonuca ama kan testi yanılmaz çok üzgünüm çok
merhabalar kıslar beni merak ediyorsunuzdur ben iyi haberlerle gelmedim değerim 0,35 çıktı normalde bile 1,61 filan çıkıyordu düşünün çok düşük ben çok üzgünüm işe gitmedim bugün daralıyoru allah yardımcıız olsun hepimizin orkideden güzel haber alalım inşallah[/QUOTE
KUZUNAZ ÇOK ÜZÜLDÜM YAA UMUTLARIMIZ BIR BIR TUKENDI:gitme::gitme::gitme:
SOZUN BİTTİĞİ YER......
umutlarınız tükenmesin kızlar... 15 aydır uğraşıyorum bebek sahibi olmak için. bir tane kimyasal gebelik yaşadım. yarım rahimliyim. hipotiroidim var. eylülde aşılamam yapılacaktı. ilaçları 2 haftadır dolapta bekliyor. doktor adetin 2. günü gel dedi. ama adet olmadım bir türlü. dün evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. hemen doktora koştum idrar tahlili pozitif. bugün de hcg yaptırdım 456 çıktı. ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana bağışlar....
merhabalar kıslar beni merak ediyorsunuzdur ben iyi haberlerle gelmedim değerim 0,35 çıktı normalde bile 1,61 filan çıkıyordu düşünün çok düşük ben çok üzgünüm işe gitmedim bugün daralıyoru allah yardımcıız olsun hepimizin orkideden güzel haber alalım inşallah
umutlarınız tükenmesin kızlar... 15 aydır uğraşıyorum bebek sahibi olmak için. bir tane kimyasal gebelik yaşadım. yarım rahimliyim. hipotiroidim var. eylülde aşılamam yapılacaktı. ilaçları 2 haftadır dolapta bekliyor. doktor adetin 2. günü gel dedi. ama adet olmadım bir türlü. dün evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. hemen doktora koştum idrar tahlili pozitif. bugün de hcg yaptırdım 456 çıktı. ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana bağışlar....
ultrasonda baktı doktor ama daha kese görünmezmiş. hcg değerim şu an 456 . 1000 olunca ancak görünürmüş ultrasonda. şu keseyi bir görsem biraz olsun rahatlayacağım. p.tesi tekrar gideceğim bakalım inşallah görürüm keseyi...:Saruboceq:mucize gibi ya inşallah normal gebeliktir.. ne zaman belli olacak????
ultrasonda baktı doktor ama daha kese görünmezmiş. hcg değerim şu an 456 . 1000 olunca ancak görünürmüş ultrasonda. şu keseyi bir görsem biraz olsun rahatlayacağım. p.tesi tekrar gideceğim bakalım inşallah görürüm keseyi...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?