Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada 26 yaşındayım ve tam 13 yıldır pko hastasıyım..son bir yıldır farlutal kullanmadan adet olamıyorum....gonalf 300 dozunu düşük verdi doktor ondan gelişmedi

kızlar ben çıkıyorum 1.30 randevum dua edin bana inşallah güzel haberlerle gelirim ((

merhabalar kıslar beni merak ediyorsunuzdur ben iyi haberlerle gelmedim değerim 0,35 çıktı normalde bile 1,61 filan çıkıyordu düşünün çok düşük ben çok üzgünüm işe gitmedim bugün daralıyoru allah yardımcıız olsun hepimizin orkideden güzel haber alalım inşallah

kuzunaz ne diyecegimi bilmiyorum ya senden çok umutluyduk ama rabbim gününü saatini bekliyor demmeki canım ne diyelim fazla üzülme canım

ben hala inanmak istemiyorum o sonuca ama kan testi yanılmaz çok üzgünüm çok

bende çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş inan seni çok merak ettik hepimiz senden ümitliydik artık bol bol dua edelim kendiliğinden olsun...
Allah hiç beklemediğin biranda verir inş.daha öncede yazmıştım arkadaşım öyle olmuştu diye o bir dua okumuştu istersen sen de oku ... hiç umudunu kaybetme birkaçgüne kendini toparlarsın o zaman başla derim arkadaşım kadir gecesi de geliyor... Allah büyüktür

umutlarınız tükenmesin kızlar... 15 aydır uğraşıyorum bebek sahibi olmak için. bir tane kimyasal gebelik yaşadım. yarım rahimliyim. hipotiroidim var. eylülde aşılamam yapılacaktı. ilaçları 2 haftadır dolapta bekliyor. doktor adetin 2. günü gel dedi. ama adet olmadım bir türlü. dün evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. hemen doktora koştum idrar tahlili pozitif. bugün de hcg yaptırdım 456 çıktı. ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana bağışlar....

aaa mucize olmuş.. inşallah bebeğini verır rabbım bu kez sana bu mubarek gunlerde

kuzunaz hayırlısı olsun canım bu seferlik nasip değilmiş arkadaşım..:gitme: yılmadan devam hepimiz aynı şeyleri yaşadık inan birkaç güne toparlarsın kendini sonra yine devam.. rabbim verecek meleklerimizi inşallah.. sabrediyoruz ve O na sığınıyoruz tüm kalbimizle meleklerimizi diliyoruz.....

inşallah bebeğin seninledir.. inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin sana ve tüm bekleyenlere...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ben biraz dışarıya çıkacağım hakkınızı helal edin duaları sizlerle inşallah

mucize gibi ya inşallah normal gebeliktir.. ne zaman belli olacak????

mucize gibi ya inşallah normal gebeliktir.. ne zaman belli olacak????
ultrasonda baktı doktor ama daha kese görünmezmiş. hcg değerim şu an 456 . 1000 olunca ancak görünürmüş ultrasonda. şu keseyi bir görsem biraz olsun rahatlayacağım. p.tesi tekrar gideceğim bakalım inşallah görürüm keseyi...:Saruboceq:

canımgözün aydın benim son adet tarihim 28 temmuz geçtigimiz cuma keseyi gördüm bayramdan sonrada kalp atışını görecegim inşallah oda benimki alttan degil üstten hemen gözüktü ya benim degerim ne çabuk yükselmiş degerimin kaç sayıda oldugunu ögrenemedim ama demmeki yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…