Sevgili Orkide senin adına çok sevindim inan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ikizcikleri bende iki dene olcaklar:))
Arkadaşlar ilginiz ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. inanın aynı duyguları birileriyle paylaştığını bilmek bile insanı rahatlatıyor.
yok hamile değil inş.olur ve çoğalırız çok sevindim çok
sendemi ikizlere hamilesin pek anlamadım
kızlar isteyen herkeze versin dualarm sizinle turko seni çok öpüyorum dedgin çıktı çok heycanlıyım
hehe iftar telaşı yanlış yazmışım bence de ikizlerin olcak demek istemiştim ben de yazmışım:)))
Hamile diilim ama inş en yakın zamanda olurum:)
evet ya o sancı çok kötüydü sagıma solumaa dönemedim aglıyorum gece bi yarısı eşim korkttu neoluyo dedi sonuçta buymuş işteDDDDDDDD
Orkide harika bir haber kuzunaz icin cok uzulduk ama ayni gun senin icin sevindik..tebrikler...allah tamamina erdirsin canim.....
olumsuz haber alan tedaviye yeni baslayacak tum arkadaslarima guc ve saglik diliyorum.....bizimde''hamileyim''diye yazdigimiz gunler uzak degil insallah.....:ecrin_bebek:
beni allah söyletti belkide inşşalh sende ikize hamile kalırsında gerçek olurhadi
kızlaar orkidenin turkonun fovfov un nasıl hissettiklerini o kadar merak ediyorum ki? hamile olmak nasıl bişey acaba nasıl bi duygudur okadar çok ediyorum sizler böyle hamile haberinizi verdikçe aklıma hep bunlar geliyo.. Nolur Allah ım bizede tattır bu duyguları hayırlısıyla nolursun eyy güzel rabbim...
orkide çok sevindim güzelimmm sonunda güzel haberler gelmeye başladı nihayet. Canım benim allah ikizlerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allah bizede isteyen dileyen herkese de göstersin inşallah
canım önce çok heyecan duyuyorsun ilk hamile oldugunu ögrendiginde sonra karnında bidegişiklik olmadıgı için pek bişey anlamıyorsun karnın büyüyene kadar büyüyüp oynayınca yüregin kalkıyorgece uykuları haram oluyor işte böyle rabbim sanada tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?