Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevgili Orkide senin adına çok sevindim inan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ikizcikleri bence de iki dene olcaklar:))
Arkadaşlar ilginiz ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. inanın aynı duyguları birileriyle paylaştığını bilmek bile insanı rahatlatıyor.

Son düzenleme:

sendemi ikizlere hamilesin pek anlamadım

kızlar isteyen herkeze versin dualarm sizinle turko seni çok öpüyorum dedgin çıktı çok heycanlıyım

kızlar isteyen herkeze versin dualarm sizinle turko seni çok öpüyorum dedgin çıktı çok heycanlıyım

bende seni çok öpüyorum canım inan heyecanını burada paylaşıyorum nasıl sevindigini anlaya biliyorum ben kızıma hamile oldugumu ögrendigimde aglamıştım sevinçten çok güzel bir duyguydu rabbim tüm isteyenlerede tattırsın..:teytey::dance:a.s.

kızlar valla smgeyede demiştim daha test yaptırmamıştı gece agrılarından bahsediyordu smge bence tuttu senin bebek yoksa o agrılar olmazdı aglatacak kadar dedim ve smgede hamileyim diye bagırdı testten sonra çok sevinmştik ondadad ilk bebegimiz o

evet ya o sancı çok kötüydü sagıma solumaa dönemedim aglıyorum gece bi yarısı eşim korkttu neoluyo dedi sonuçta buymuş işteDDDDDDDD

evet ya o sancı çok kötüydü sagıma solumaa dönemedim aglıyorum gece bi yarısı eşim korkttu neoluyo dedi sonuçta buymuş işteDDDDDDDD

demiştim çünkü smge ve bende öyle olmuştuk oda aglamış ama bak ben sizden dayanıklıymışım aglamadım nefesim kesiliyordu sanki konuşamadım nede agladım garip bişekilde yarım saaat geçirdim ama sonrada kendimden geçmş uyumuşum dedigin gib işte ogünden sonrada agrılar azalıyor bendedeöyle oldua.s.

Orkide harika bir haber kuzunaz icin cok uzulduk ama ayni gun senin icin sevindik..tebrikler...allah tamamina erdirsin canim.....
olumsuz haber alan tedaviye yeni baslayacak tum arkadaslarima guc ve saglik diliyorum.....bizimde''hamileyim''diye yazdigimiz gunler uzak degil insallah.....:ecrin_bebek:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlaar orkidenin turkonun smge nin fovfov un nasıl hissettiklerini o kadar merak ediyorum ki? hamile olmak nasıl bişey acaba nasıl bi duygudur çok merak ediyorum sizler böyle hamile haberinizi verdikçe aklıma hep bunlar geliyo.. Nolur Allah ım bizede tattır bu duyguları hayırlısıyla nolursun eyy güzel rabbim...

Son düzenleme:

canım önce çok heyecan duyuyorsun ilk hamile oldugunu ögrendiginde sonra karnında bidegişiklik olmadıgı için pek bişey anlamıyorsun karnın büyüyene kadar büyüyüp oynayınca yüregin kalkıyorgece uykuları haram oluyor işte böyle rabbim sanada tattırsın

orkide çok sevindim güzelimmm sonunda güzel haberler gelmeye başladı nihayet. Canım benim allah ikizlerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allah bizede isteyen dileyen herkese de göstersin inşallah

turko kaç tane yumurtan olmuştu diye sormuştun 4 taneydi tam gelişmiş ikisi 18 ile 19 çatlatma iğnesininden bir gün önce diger ikiside 14 15 di hayırlsı diyorum tam sonuç bayram sonrasına kaldı işte hayırlsı diyrm hakkımızda

Kuzunaz çok üzüldüm ama moralini bozma bak benimde ilk aşılamam tutmamıştı biliosun kısmet meselesi. Hayırlısı olsun senin için allah sanada bi evlat yazmıştır sadece zamanı var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…