Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya zorla hamile kalıyorum maddi manevi yıpranarak hamileliginde tadını aldırmıyor kendimi azcık esirgesem sen naziksin sen çürüksün sen bilmem nesin kızımdada burnumdan geldi ayı evdeydik 9 ay ve dogumdan sonrada gözümün yaşı kurumadı eşimen eminim beni bırakmaz biraz daha sabreder çeker giderim burayada ölse adım atmam

turkocum sakin ol lütfen canım benim Allah korusun bebeğine bişey olursa çok daha fazla üzülürsün Allah korusun canım. sinirin geçsin eşinle sakin sakin konuş madem eşinde senden yana ayırın evleri. onun hayatını zehir etmesine izin verme ağlayıp üzülüp sevindirme onu.. bebeğini düşün güçlü olmaya çalış nolursunolumunekankayizsmile

ya kusura bakmayın konumuzla alakası yok ama çok doldum sizle paylaşmak istedim beni anlayacagınızı umuyorum arkadaşlarım yaa siz hamile kalsanız sizden mutlu kimse olmayacak ben zar zor hamile kalıyorum tadını aldırmıyor kaynanam işte ne mücadleyle ev yaptırdık çok güzel evimiz herşeyi sıfır tam tat alacaz derken geri kuduruyor bu güzel evimi bırakıp gidecem bu gidişle tapu çıkarmadık kaynanamın üstüne onların üst katını yaptırdıgımız için allahta kendine tat aldırmasın ne dim

sakin bişey yapma bende adet olamadım diye kis olmuştur diye gittim kse gördüm geldim sakın bişey kullanma acele etme bak çok sinirliyim ama yazayım sana bunu dedim

kıyamam yaa bide beni düşünür arada canım benim boşver beni sen kendine en iyi bakman gereken dönemdesin lütfen sakin ol olurmu hiçbişey senden ve evlatlarından kıymetli değil. eşinle konuş seni anlıycaktır inşallah Allah biran önce feraha kavuştursun seni iyi kalpli turkom benim......opuyorumnanaktan

canım inan 5 senelik evliyim hiçbişeyde tat aldırmadı evime çıkarsam tat alırım dedim ne zorluklarla yaptırdıgımız evinde tadını aldırmıyor kafayı yicem bogazım gözlerim agrıyor hala göz yaşımkurumadı ya inan bu hamilelikten mi neden gözyaşlarımı durduramıyorum hemen elim ayagım zangır zangır bir an gözümdöndü büfemdeki o çanakları alıp hepsini kafasına çalasım geldi kumandayı aldım yere çaldım ama osinirle saldırsam varya yeterdi

senağlamasenağlamasenağlama

herkes çocugum olmuyor diye hayatı kendine zindan ediyor aglıyor rabbim şükür elimden almasında bana veriyor başka yerlerden dalımı kırıyor gözyaşım dinmiyor

sabret sabret birikmiş sendede normal canım yaa ben bayramda 1 hafta gelcekler şimdiden düşünüyom sinir oluyom daha gelmeden senin hayatının 5 senesi geçmiş kolaymı. sinirlerin yıpranmıştır artık. ama sakın eşine senin anen şöyle böyle şeklinde cümleller kurma erkekler hemen annalerinden taraf oluyo al karşına güzel güzel anlat psikolojim bozuldu de hamileliğim hatta evliliğimiz tehlikede bi çözüm bulmamız lazım falan de ama suçlar gibi konuşma ozaman haklıyken haksız duruma düşersin

valla turkom elimden gelse çıksam gelsem yanına.. nolur artık üzme kendini inan değmez okadın için ne kendini ne karnındaki bebeğini üzmeye.. Allah razı gelmez merak etme elbet verir cezasını Allah a havale et O en iyisini bilir canım ...

eşim bu kadının yüzünden neler çekip çıldırdıgımı iyi biliyor onun için beni sakinleştirmeye çalıştı yaa onuda çocugumuda çok seviyorum sırf evim dagılmasın diye çok şeyler yuttum artık yeter madem 2. çocuk geliyor aynı durumdayız koptugu yereden kopsun 2.bebekte oluyor eşimin benden vazgeçecegini zannetmiyorum

aminnn inşallah beni unutturacak versin kendi derdine düşsün yeter...ya erkenden uyurdum gözüm açılmazdı ne uyku kaldı ne bişey tek sinir var allahım bebegi korusun kızımda çok burnumdan getirdigi için belki bunu huzurla hamilelik yaşarım huzurla dogu yaparım diye çok hevesleniyorum ilk çocugmmuş gibi heevesimi içimde koyuyor yine başladı

ah turkocun ya valla yaşadıklarını ben yaşamadım ama kardeşim yaşadı kayınvaldesiyle 10 yıl oturdu garibim altlı üstlü neler çekti gitti hizmetçiligini yaptı lafını yedi oturdu aşag kocasıda sahip çıkmadı yine senin eşin seni haklı görüyor şansılıısn benim kardeşimde çok çekti canım ya kafayı yiyecekti ama 10 yılın sonunda aldı 2 çocunu geldi annemlerin yanına sonuç nemi kardeşim kazandı şimdi ayrı kayınvaldesiyle mutlu mesut 2 çocuyla kocasıyla yaşıyor dicem o ki sabır canım sabır ALLAH cahilden hemde kara cahilden korusun bizleri çok zor ALLAH sabır versin şimdi senin yapıcan tek şey boş vermek kolay degil ama çocukların için ya sabır çeken bak kocanda sana destek boşver ALLAH ından bulsun böyleleri buluyoda üzme canım kendini çocukların için..

rabbim bana dayanma gücü verirde şu ebebgide kucagıma verirse ondan sonra buradan çekip giderim birdahada beni eşim boşada dönmem burayaşimdi az daha sabır rabbim sabrımı arttırsın yoksa bu halde ev falan toplayamam çocugumu kucagıma alırsam inşallah biliyorum yapacagı ben yeter evim dagılmasın diye 5 biiti ya 6. seneye girdim çekiyorum eşim çocuga düşkünbeni bırakamaz 2.dede tam işimi saglama alayıminşallah çekip arkama bile bakmadan kaçacam yoksa tımarhaneye gidecemdirek az kaldı yani kızıma hamile kalmazdan önce depresyona sokmuştu beni antidepresan alar içtim odan sonra dr tedaviye başladı

yok canım benim hiç bir erkek kurulu düzenini kolay kolay bozmaz heleki eşin senden yana. sen bu olay soğumadan eşini ikna etmeye bak . sonra böyle gelmiş böyle gider olmasın.. taktik yap yani biraz kendini hiç sinir etmeden üzmeden eşini işle usul usul. okadının evinede gitme yapma işini falanda evdede durma git gündüzleri biyerlere akşamda eşin kendi görsün görmek isterse annesini.sen bi süre görüşme mümkünse...
yaa ben böyle yazıyorum ama çok bilmişlik yapmıyorum dimi eğer rahatsız oluyosan söyle olurmu .. sana yardımcı olabilmek için yazıyorum ama fazla ileri gitmiş olmak istemem turkocum...

turkocum senin görümcen felan yokmu canım ya konuşmuyolar mı anneleriyle azcık diline sahip ol demiyolarmı nasıl insanlar bunlar ya bizim de gelinimiz var biz hep annemize deriz ki anne o küçük sen büyüksün bazı şeyleri görmezlikten gel anlamıyorum bu tarz insanları zevkmi alıyolar onlarda gelin olmadılarmı bilmiyolarmı el kapısını biraz insan bu gibi durunlarda gelinden taraf olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım ..

yok canım ya destege ihtiyacım var olurmu öyle şey canım ben inmasem bile kendi her akşam eşimle beraber yukarı çıkıyor içini boşaltıp iniyor gelde çatlama eşim hep beni durdurdu ilk senelerde evimize geçersek düzelir evimize geçersek düzelir evimizi yaptırdık yine aynı deli yine aynı deli denedim artık bende günah gitti ben çok sabır ettim çok gözyaşı döktüm sırf senin hatrına yeter dedim olmuyor olmuyor düzelmiyor hayret yok çıkmam demedi çıksam bile burayı burnundan getiririm burası benim emegim kiracı falan koyamaz dedi oda sinirlendi dur bakalım sonumuz nere kadar ama hamileyken ev çekemem diye düşünyorum yinede belli olmaz nere kadar sabır görecez buraya döktüğümüz emeklere paralara acıyorum karnım 9aylıktı ben hala b evin inşaat işçilerine yemek bulaşık çay derken zorla zor dayana dayana ne emekler döktük eşimde bende salak mşız tek erkek çocuk yanlız bırakaz dedik eee allaha havale ediyorum

çok haklısın ama daha annelerinin götünü yere koymuyorlar it aynı it yok susduran bir it bana dadanıyor allah sonumuzu hayır etsin ama ben son rütüşları yaşıyorum

Turko m Allah büyük canım karnındaki sabi nin , melek kızının hatrına seni tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.. fırsat vermesin onlarada ne diyeyim çok sabır versin sana

arkadaşlar herkese hayırlı geceler.. turkocum sen de sıkma canını bence güzel bi uyku çek rahatla dua oku elbet kazanan sen olcaksın unutma iyiler herzaman kazanır..

Turko m Allah büyük canım karnındaki sabi nin , melek kızının hatrına seni tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.. fırsat vermesin onlarada ne diyeyim çok sabır versin sana
aminnn çok saolun yazınca bile bıraz rahatladım rabbimde sizin içinizi rahatlatsın kalbinizdekini avcunuza versin inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuştursun rabbim sizleride işte hepimizki bir türlü sınav rabbim sabır versin yar ve yardımcımız olsun
arkadaşlar herkese hayırlı geceler.. turkocum sen de sıkma canını bence güzel bi uyku çek rahatla dua oku elbet kazanan sen olcaksın unutma iyiler herzaman kazanır..

işallah canım çok saol iyiki varsınız iyi gceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…