hayırlı olsunnn bızde cok ıyı bılırız bu duyguyu kendıne gelmen uzun surer dahaama dıkkat et kendıne ve bebişine hemen anneler topıgıne uye ol orda guzel bılgıler paylaşılıo yardımcı olur sana bızde bu topıkten hamıle kalanlarız allah hepimize yardım etsın....ve herkese ısteyen herkese evlat nasıp etsın
sagol lover çok tşkr sorma hala inanamıyorum ben galiba dograna kadarda inanamıcam sanırım rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar versin inşlhhh ...
neden adet olmadan umudunu kestın bende 9. gunde yaptırdım negatıf cıktı ama o ay hamıle kaldım sen tam 14.gun yaptır lutfen
avcı lovere katılıyorum canım adet olmadan umudunu yitirme sen bence bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmiş olabilir yumurtan deger ondan düşük çıkmıştır allahım seninde yüzünü güldürsün inşlhh ..
sagol lover çok tşkr sorma hala inanamıyorum ben galiba dograna kadarda inanamıcam sanırım rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar versin inşlhhh ...
evet hayal gıbı gecıo ama tekmelerı yemeye basladınmı oyle bır ınanırsın kı daha cok vursun dıe dua edersın bende 4 gozle bekledım nezaman vurcak dıe 19. Haftada başladı hareketlenmeye ve vurmaya ınan ben uyuyorum sabaha karsı o vurmaya baslıo uykumda gulmeye baslıorum mutlu oluorum allahım hevesımızı yarım bırakmasın
saolun kızlar desteğiniz için..dün adet oldum..bugün dr. umla görüştüm şu an çatlamamış yumurtalar var..bi kaç ay bekleyip mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum..Rabbim hayırlısını versin..
sizleride sağlıkla kavuştursun bebişlerinize..
hamile olunca yazarım sizlere..öpüyorum çok hepinizi..
Allah a emanet olun..
mimoza canım bu kaıncı aşılaman hayırlı olsun
eliflevent bu benim 2. aşılamam ilk aşılamamı agustos ayında yaptırmıştım tutmadı 4 ay felan ara verdim aralıkta yine yaptırdık allahın izniyle bu sefer tuttu inşlhh salı günüde kontrolüm var umarım keseyi görebiliriz kalp atışınıda duyarsam içim rahat edecek allahım isteyen herkese versin inşlhh saglıkla hayırla....
merhaba kızlar,
geçen çarşamba 2. aşılamamı yaptırdım. gittiğim merkez tedavi boyunca ilişki yasak dedi. sonucu öğrenene kadar ilişki önermiyor. ama bazı doktorlarda özellikle ilişki olsun diyorlarmış ben hala anlamış değilim. bugün 4.günüm ne yapsam ki???
KIZLARRR OĞLUM OLACAKKKTEYZELERİ SİZLEREDE HABER VEREYİM DEDİMMM NERELERDESİNİZ HEPİMİZ DAĞILDIKK
KIZLARRR OĞLUM OLACAKKKTEYZELERİ SİZLEREDE HABER VEREYİM DEDİMMM NERELERDESİNİZ HEPİMİZ DAĞILDIKK
sağlıkla hayırla gelsin paşamız inş
benimde aklımdan hep erkek geçiyo bakalım sen hissetmişmiydin fanucum
canım benim gözünn aydıınn maşallahh yaa çok sevindimmm rabbim cümle isteyenlerede veersin inşalllahh
begüm senin nekadar oldu şimdi bebegin yeniyıl bebegi demi seninkide.. allah bilirde canım bende hep kızım diye sevesim geliyo içimden tabi herşeyin hayırlısı allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?