ayyyyy cnmmmmmmmmm hamilesin o zaman 2 sinde de niye pozitif çıksın hemen yarın kanda da baktır ve güzel haberler ver.
öncelikle hayirli ugurlu olsun demek isterim allah kucagina almayi nasip etsin insallah yanliz bir sorum olacakti asilama ile hamile kalabilgine göre problem sendemi esindemi yoksa hic kimsedemi diyim benim esimde spermde hareketlilik sorunu var ocakda bende asilam yaptirdim ama tutmadi suan martta allah izin verirse asilamami yoksa tüp bebekmi diye kararsizim acikcasi simdi ben ne yapmayalim ikinciyide denemeliyim sizin gibi asilama ile hamile olanlari görunce umut oluyorsunuz simdi ben ne yapmaliyim
canım sağol evet paşam geliyosen nasılsın günü azaltmışın baya ne güzel bana hiç günler geçmiyo
smge acil yardım bana bu sabah tuvalete gittim pembe leke geldi sizde oldumu nedir bu acaba
biraz önce gittim yine var leke neden olur acaba
cnm bende hiç öyle bişey olmadı hemen doktora git bence hani haftanda bayağı ilerde yerleşme lekesi değil hemen doktora git cnm
kızlarrr hamile arkadaşlar ya baya derecede akıntım var normalmi sizdede oluyomu yardımmmmm
bu arada arkadaşlar artık niye kimsecikler girmiyor nete ne güzel arkadaşlıklar kurmuştuk hamile kaldık işimiz bitti olduk valla şimdiden sonra paylaşımlarımız daha da artmalıydı ama sanırım herkes dagıldı neyse canlar herkes mutlu olsun önemli olan bu sevgiler herkese...
Kızlaaar bende hamileyimm...
Kızlaaar bende hamileyimm...
selammmm kızlar bu topıkte aşılama ıle hamıle kalıp doguranlar oldu simge ve turko dogurdu nur topu gıbı evlatları bende beklıorum artık 15 gününm fln kaldı....allah herkesın gonlune göre versın isteyen herkese nasip etsın bu duyguyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?