Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fanu cum gözünaydın paşan geliomuş.
turkooooooooo nerelerdesin ya merak ettim özelden msj atıorum kutu dolu olduğu için gitmiyo belki buraya gelirsen görürsün dedim merak ettim ya mayıs anneleride seni soruyodu.

canım sağol evet paşam geliyo sen nasılsın günü azaltmışın baya ne güzel bana hiç günler geçmiyo

ayyyyy cnmmmmmmmmm hamilesin o zaman 2 sinde de niye pozitif çıksın hemen yarın kanda da baktır ve güzel haberler ver.

öncelikle hayirli ugurlu olsun demek isterim allah kucagina almayi nasip etsin insallah yanliz bir sorum olacakti asilama ile hamile kalabilgine göre problem sendemi esindemi yoksa hic kimsedemi diyim benim esimde spermde hareketlilik sorunu var ocakda bende asilam yaptirdim ama tutmadi suan martta allah izin verirse asilamami yoksa tüp bebekmi diye kararsizim acikcasi simdi ben ne yapmayalim ikinciyide denemeliyim sizin gibi asilama ile hamile olanlari görunce umut oluyorsunuz simdi ben ne yapmaliyim

cnm bende pko var eşiminde spermleri sınırda çıkmıştı yanlış hatırlamıosan yıkandıktan sonra 15 milyondu. nisan da ilk aşılamamı oldum benimde tutmadı. insan gerçekten yıkılıo o zaman o üzüntüyle ben hemen 2. aşılamamı yaptırcaktım ama eşim istemedi biraz ara verelim kendine gel dedi bu üzüntüyle yine tutmaz dedi. ozaman ona çok kızmıştım ama iyikide ara vermişimtemmuzun sonunda 2 aşılamamı yaptırdım ama kafam çok rahattı tutarsa tutar tutmazsa tüp bebek yaptırırız diye düşünüodum. ilk aşılamadaki kadar ümit bağlamamıştım ve 3 ay içinde de biraz kafamı rahatlattım başka şeylerle ilgilendim. allahıma binlerce şükür 2. aşılamam tuttu ve bugünlere kadar geldik. allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın diye dua ediorum hep. ama unutma 15-20 sene çocuğu olmayıp sonradan olanlarda var. allah yazdıysa oluyo sen bol bol dua et.allah en kısa zaman umduğunu sana verir inşallah. gerçekten insan psikolojikman zor günler atlatıo ama zaman gelip geçio kendini fazla üzme hep dua et. şimdi ben arkama bakınca ne günler atlattık be diorum. allah sanada dedirtir inşallah. benim sana tavsiyem sadece kafanı rahat tut. inşallah bebişin en kısa zamanda gelir cnm

öncelikle bütün hamile kalmak isteyen arkdaşlarımm dilerim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir
fikirlerinizi almak isterimm aşılama nekadar tutuyor yaptıran arkdaşlarımdan fikir alırsam çok seviirm

canım sağol evet paşam geliyo sen nasılsın günü azaltmışın baya ne güzel bana hiç günler geçmiyo

cnm gerçekten ilk zamanlar günler geçmio ama bebişin kendini çok hissettirdikçe bide onun için alışverişler yapmaya başladığın zaman günler geçiyo. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.

smge acil yardım bana bu sabah tuvalete gittim pembe leke geldi sizde oldumu nedir bu acaba
biraz önce gittim yine var leke neden olur acaba

SMG umarim bizimde bu yasadiklarimiz sadece anilarda kalir evlatlarimiza anlatiriz onlara kavusmak icin neler cektigimizi ama ogun bana cooooooook uzak geliyor hayal gibi butun hamiler dua edin bizim icin hamilelerin duasi kabul olurmus

smge acil yardım bana bu sabah tuvalete gittim pembe leke geldi sizde oldumu nedir bu acaba
biraz önce gittim yine var leke neden olur acaba

cnm bende hiç öyle bişey olmadı hemen doktora git bence hani haftanda bayağı ilerde yerleşme lekesi değil hemen doktora git cnm

cnm bende hiç öyle bişey olmadı hemen doktora git bence hani haftanda bayağı ilerde yerleşme lekesi değil hemen doktora git cnm

canım dün gimedim doktora açık pembe bi lekeydi ve akşam da gelmedi şimdide bişi yok yatıcam dinlenicem progestan kullanıyorum zaten belki çocuk hareket ettiğinde bazılarında oluyomuş benimkide baya hareketli ondan dır belki dedim bide bende idrarda enfeksiyon çıktıda onun için bol su içiyorum sabah kalktığımdda biraz sıkışmıştım ondan da olabilir die yorumlamadım hani hafif leke olunca canım

kızlarrr hamile arkadaşlar ya baya derecede akıntım var normalmi sizdede oluyomu yardımmmmm

kızlarrr hamile arkadaşlar ya baya derecede akıntım var normalmi sizdede oluyomu yardımmmmm

normal canım kendine sıkıntı yapma bende fazla degil ama benimle beraber hamile kalan bir arkadaşım var o da bundan çok şikayetçi ama normal hamilelikte...

bu arada arkadaşlar artık niye kimsecikler girmiyor nete ne güzel arkadaşlıklar kurmuştuk hamile kaldık işimiz bitti olduk valla şimdiden sonra paylaşımlarımız daha da artmalıydı ama sanırım herkes dagıldı neyse canlar herkes mutlu olsun önemli olan bu sevgiler herkese...

saol canım yardımın için evet doğru söylüyosun kimse girmiyo

selammmm kızlar bu topıkte aşılama ıle hamıle kalıp doguranlar oldu simge ve turko dogurdu nur topu gıbı evlatları bende beklıorum artık 15 gününm fln kaldı....allah herkesın gonlune göre versın isteyen herkese nasip etsın bu duyguyuu

inanmıyoruuum smgeyele turko doğurdumu maşallah Allah evlatlarıyla sağlıklı uzun ömürler versin..
Allah ım senide sağsalim kavuştursun loverim..zaman ne kadar çabuk geçmiş..bende hala bi numara yok..hayırlısı bakalım..sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…