Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim mesaim bitmek üzre. ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinizi öpüyorum ve hayırlı iftarlar diliyorum...

12.günde yükselme olabilir

ben bekleyeceğim test gününü arkadaşım,
geçen ay test için kan vermiştim. sonucum 13:30 da çıkacaktı. ama ben test sonucunu alamadan hastalandım, ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. bu ikinci aşılamam. bunda da negatif çıkarsa aşılama tedavisi bitiyor artık benim için. bi süre ara verip tüp bebek deneyeceğiz. hakkımızda hayırlısı inşallah...

hmm anladım benimki karışık biraz ya sanki hiç tutmadı çünkü bugun benim bugun ovulasyon günüm doktor 13.günd eyaptı bu ağrılar da muhtemelen çatlama agrıları çünkü uzayan akınıtlarım geldi bugun yani tutmucak

ilkerözge aramıza hoşgeldin belliki senin aklında bizimki gibi karışık burada paylaştıkça biraz rahatlıyoruz ben normal deniyorum dr umutlu bu ay yumurtam çatlamış ve çatlatma ignemi yaptıralı 11..gün bugün test aldım çıkmaz diye bi elim gidiyor bir elim gitmiyor tek çizgi görmek çok gıcık yaa kızımdada yapmadım dr gittigimde ögrendim oda tedaviyle olmuştu ama bunda dayanamayacam yapacam gün atlatıyorum işte eşin uzaktaymış allah kavuştursun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizinde maddi manevi beyin olarakta yorucu oluyor..

merhaba arkadaşlar benimde bugun ilk puregon iğnemi oldumm dr 3-4 tane yumurta hedeflıyoruz dedi perşembe gunu kontrolum var bu benım ilk aşılamam olacak kıslar reglın 6.gunu kaç tane yumurta gelişio belli oluomu yada ne zaman belli oluo

benide ekleyebilirsiniz bu listeye yaş 28 sebepsiz kısırlık aşılama tarihi 12 ağustos test günü 26 ağustos

kuzunaz benide ekle listeyeeeeeeeeeeee

bende varım ve ilk aşılamam

canım reglimin 5. günü klomene başladım ben 5 gün içtim klomeni bitirdikten 2 gün sonra doktorum çağırdı gittiğimde 2 yumurtam vardı biri 17 mm diğeri 14 mm 2 gün sonrasına aşılama yaptı

canım reglimin 5. günü klomene başladım ben 5 gün içtim klomeni bitirdikten 2 gün sonra doktorum çağırdı gittiğimde 2 yumurtam vardı biri 17 mm diğeri 14 mm 2 gün sonrasına aşılama yaptı

mrb özge bende aynı sorunla aşılamaya başlıyorum fakat eşim ameliyat oldu 9 ay geçti ameliyatttan önceki değerlerde hala..birde biz hep özel hastanelerde yaptırmştık spermiyogramı gecen ay tüp bebek merkezinde yaptırdık çok farklı çıktı özel değilse sizin ne kadardı tutarsa umudum olacaksın ben pek inanamıyorum erkek infertelitesinde aşılamada başarıya..
bizim 1 ml 10 milyon
toplam 40 milyon
ileri hız %0
ileri yavaş &60
morfoloji normol %75
ben ileri hızda ilk defa sıfır gördük % 20 çıktığı bile olmustu ama dr ileri yavaş miktarı çok diye aşılamaya karar verdi
haydii sen git önünden ayağını sürüde umudum ol inşallahh

ben çok acele ediyorum ozaman :))))bana puregon başladı iğne şeklinde..hayırlısı olsun hakkımızda kadın faktöründe daha çok başarı şansımız aşılamada dedi drumuz..
bizim erkek faktörü ilk aşımamızda olmazsa direk tüpe geçicez
saol cvp için allh yardımcın olsun...

merhaba fanuu nasılsın sende bu ay aşılama oldun yada yaptıracaksın sanırım tedavin hayırlı olsun şimdiden ben ilk olduğundan belki heyecanlıyım kaç yumurta olucak filan merak ediyorum:))))

meraba canım benimde ilk aşılamam benim tek yumurta gelişmişti ve çatlatma iğnem oldu 1gün sora da aşılamam oldu senin durumun nedir hepimiz için hayırlısı

meraba canım benimde ilk aşılamam benim tek yumurta gelişmişti ve çatlatma iğnem oldu 1gün sora da aşılamam oldu senin durumun nedir hepimiz için hayırlısı

ben daha cok başlardayım bugun reglımın 3.gunu ilk iğnemi oldum perşembe kontrolüm var hayırlısı bakalımm canım

ben daha cok başlardayım bugun reglımın 3.gunu ilk iğnemi oldum perşembe kontrolüm var hayırlısı bakalımm canım

inşallah ilk ve son olur rabbim kucağımıza bebişlerimizi nasip ederim sizin sorununuz nedir.ben 3 düşük yaptım daha sora 1.5 yıl korunmadık ama olmadı pko denilen illet varmış şimdi benimde ilk aşılamam oldu ben 2 gün üst üste aşılama oldum doktorum şansı yükseltmek için 2 defa yaptı hadi hayırlısı nasipse olur inşallh

Lover soyle bir gecmisi okudum olumsuz haberine cok uzuldum hayirlisi senin ve hepimiz icin.:teselli:
Kuzunuz yarin bol sanslar benim asilamamda hic kanama olmadi icimi temzilerkende sorun olmadi sadece rahimi acarken kendimi sIktIgim icin aciyor o kadar....bol sanslar guzel haberler olur insallah...
Fanu,Ilkerozge,umutnizimolsun aramiza hosgeldiniz...
Smg degerlerin harika saglikli olsun insallah bebegin yada bebeklerin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…