Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o zaman odur sanırım cunkı doktor hemsıreye söyledi oda ü o ölçulerın hepsını yazdı bide bı sıvı dedı onun ısmını bılmıyorum kız not aldı onları ..:kedi:

dinlenmek için 5 dakika az değil mi? canım yaa... aşılama ile ikizlere hamile kalan bi arkadaşım 1 saat yat diyor dr dan izin alıp

oy oyyy oyyyy ay ne bılım kızlar 10 kere dogum yapmadımkı ılk defa duydugum seyler opuyorumnanaktan

o zaman odur sanırım cunkı doktor hemsıreye söyledi oda ü o ölçulerın hepsını yazdı bide bı sıvı dedı onun ısmını bılmıyorum kız not aldı onları ..:kedi:

o zaman endişe edecek bişey yok herşey yolunda demektir. bu tarz şeyler hepimizin başına geliyor. ben de ilk tedaviye başladığımda kanda pek çok değerime bakılmıştı. allahım bi baktım rubella diye bişey, değeri o kadar yüksek ki? o an doktorum hastanede değil, interneti açıp bakma şansım yok diye. ne ki bu diye çok merak edip, dayanamayıp ortopedi doktoruna sordum. ben brusella gibi falan bir hastalık sanmıştım. meğer kızamıkçık hastalığını geçiren kişilerin o değeri yüksek çıkarmış. yani iyi bişeymiş. ben de çok utanıştım o zaman :kedi:

pekı rahım kalınlıgın ıcın ne dıyor doktor benım rakamlara yakınmı en azından o oldugundan emın olayım:))))))

benimki 9 falandı. düşük demişti doktor. o yüzden hamile kalsan da düşük tehlikesi olabilir demişti. fitil verdi bana puregon içeren. onu kullanıyorum. tam bilgim yok kalınlığı hakkında.

dinlenmek için 5 dakika az değil mi? canım yaa... aşılama ile ikizlere hamile kalan bi arkadaşım 1 saat yat diyor dr dan izin alıp

valla bılmıyorum azmı cokmu benı 5 dakıka yatırdılar
ama kalktıktan sonra spermler hıc gerı gelmedı akmadı
.

turko benim de aşılamadan önce prolaktin(süt hormonu) çok yüksekti. ilaçla düşürdüler. acaba prolaktin değerin mi yükseldi ki. doktoru arayıp bir sorsan mı acaba

ignelerden önce hormonlarıma bakıldı normaldi birde sıkınca hiçbişey çıkmıyor 2,3,kere oldu geçti anlamadım ki offfffffff

Mrb kızlar şimdi doktordan geldim. 82 den 1071 e yükselmiş. Doktorum şu anda çok iyi dedi. Cuma günüde ultursyon için gidicem. şu anda daha görünmez dedi.

Mrb kızlar şimdi doktordan geldim. 82 den 1071 e yükselmiş. Doktorum şu anda çok iyi dedi. Cuma günüde ultursyon için gidicem. şu anda daha görünmez dedi.

ooooo oooo ovvvv süper süper maşallah anam ikiz olmasın kıss SMGE bunlar benim arkadaş aşılamadan sonra değeri 600 lerdeydi ikizdi anammm darısı bizim başımıza bacım valla sen bizi baya sevindirdin bu topic te yaa valla süperr haberler veriyorsun bize maşallah subhanallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin

:kedi:
VALLA BİLMİOM OLABİLİR AMA BENİM TEK YUMURTAM VARDI. İNŞALLAH SİZLERDE BU DUYGUYU YAŞARSINIZ

LOVER 1984 cnm çok üzüldüm sana istersen bira ara ver bu üzüntünün üstüne 2. aşılamanı yaptırma. ben ilk aşılamamdan sonra 3 ay ara verdim kafamı rahatlattım pek takmadım. sen bilirsin ama istersen sende öyle yap.

değerin çok güzel maşallah. bence de ikiz olabilir simge. hadi bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…