Lover soyle bir gecmisi okudum olumsuz haberine cok uzuldum hayirlisi senin ve hepimiz icin.:teselli:
Kuzunuz yarin bol sanslar benim asilamamda hic kanama olmadi icimi temzilerkende sorun olmadi sadece rahimi acarken kendimi sIktIgim icin aciyor o kadar....bol sanslar guzel haberler olur insallah...
Fanu,Ilkerozge,umutnizimolsun aramiza hosgeldiniz...
Smg degerlerin harika saglikli olsun insallah bebegin yada bebeklerin hihoyyyt
benim ilk asilamam temmuz da yapildi 3 yumurtam vardi fakat tutmadi ikinci asilam aicin hazirlanirken doktor kistim oldugunu ve bir ay ara vermemiz gerektigini soyledi simdi beklemedeyim bu arada bir ayda 2 kez regli oldum insallah vucut atmistir kistleri idye umut ediyorum bir sonraki kontrolumde bakacak doktor hersey yolundaysa tekrar ikinci asilama icin tedaviye baslayacagim...kistler ilaclarin yan etkisi olarak bazen olusuyormus....
Fanu ben izmirliyim ama amerikada yasiyorum o yuzden burda tedavi goruyorum ...ama izmirde iyi doktorlar duydum arkadaslarim var giden ayrica diger topiklerde okumustum....istersen isim bulabilirim sana..
avci82 evet benimde 3 yumurtam olmustu ilaclar sonrasi gayet iyi boyuttalardi hepsi 20,18 17 seklindeydi sanirim aynen bu yumurtalar dollenmeyince kiste donustulersinir bozucu bu bekleyis diymi?!
avci82 evet benimde 3 yumurtam olmustu ilaclar sonrasi gayet iyi boyuttalardi hepsi 20,18 17 seklindeydi sanirim aynen bu yumurtalar dollenmeyince kiste donustulersinir bozucu bu bekleyis diymi?!
gerçekten öyle dr. bu ay beklicez deyince üzüldüm resmen ama hayırlısı artık yaa. olmayınca aşılamaylada olmuyomuş işte nasip Allah ım daha fazla bekletmesin inşallah..
gerçekten öyle dr. bu ay beklicez deyince üzüldüm resmen ama hayırlısı artık yaa. olmayınca aşılamaylada olmuyomuş işte nasip Allah ım daha fazla bekletmesin inşallah..
FANU:kızlar aşılamanız zor oldumu bazı bayanların baya zor oluyomuş doktor dedi rahim darsa zor gidiyomu sperm.bana çok iyi dedi rahmin. acaba aşılamanın tutup tutmamasında onun rolü varmıdır
benim zor olmuştu ama bende çift rahim var bide rahim ağzım kapalıydı kas gevşetici iğne oldum kalçadan sonra aşılamam yapılmıştı sanırım anatomik yapıylada alakalı streslede alakalı zor olması
Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben 6 yıllık evliyim normal şartlarda çocuğum olmadı 25 yaşındayım ilk aşılamam yapıldı bugün 11. günüm ama arada bi kasıklarımda çok ağrı oluyo acaba tutmadımı diye düşünüyorum tahlil günü cuma bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben 6 yıllık evliyim normal şartlarda çocuğum olmadı 25 yaşındayım ilk aşılamam yapıldı bugün 11. günüm ama arada bi kasıklarımda çok ağrı oluyo acaba tutmadımı diye düşünüyorum tahlil günü cuma bilgilendirirseniz sevinirim
FANU benim hic acili olmadi birtek rahimi actiginda kastigim icin kendimi acidi o kadar...tamamen kisinin anatomik yapisi ile ilgili bir durum tabi.....mutlaka rahimin sekli, durusu etkendir diye dusunuyorum....benim doktorum bir gun yapti asilama mesela ben okudum burda bi suru arkadasa jel vermis doktoru bana oyle birsyede vermedi sadece bol su ic dedi onerdigi tek sey buydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?