Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkür ederim inşalh bizde smge gibi güzel haber alırız hepimiz için hayırlısı kızlar siz ne zaman oldu aşılamanız ve ilk aşılama mı sizinde

benim ilk asilamam temmuz da yapildi 3 yumurtam vardi fakat tutmadi ikinci asilam aicin hazirlanirken doktor kistim oldugunu ve bir ay ara vermemiz gerektigini soyledi simdi beklemedeyim bu arada bir ayda 2 kez regli oldum insallah vucut atmistir kistleri idye umut ediyorum bir sonraki kontrolumde bakacak doktor hersey yolundaysa tekrar ikinci asilama icin tedaviye baslayacagim...kistler ilaclarin yan etkisi olarak bazen olusuyormus....

evet canım bazen kist yapabiliyo hayırlısı insallh insallh vücudun atmıştır bide izmirdemi gidiyosun doktora nereye gidiyosun bende izmirden geldim ankaraya evlilik dolayısıyla ondan soruyorum

iyi akşamlar kızlarr.. DEW aynı durumdaymışız seninle bnimde ilk aşılamam tutmadı bu ay yumurtalar çok büyüymüş dedi dr. (sanırım kist oldular) bende beklemedeyim çalışmalara devam tabi.

Fanu ben izmirliyim ama amerikada yasiyorum o yuzden burda tedavi goruyorum ...ama izmirde iyi doktorlar duydum arkadaslarim var giden ayrica diger topiklerde okumustum....istersen isim bulabilirim sana..
avci82 evet benimde 3 yumurtam olmustu ilaclar sonrasi gayet iyi boyuttalardi hepsi 20,18 17 seklindeydi sanirim aynen bu yumurtalar dollenmeyince kiste donustuler sinir bozucu bu bekleyis diymi?!

kızlar aşılamanız zor oldumu bazı bayanların baya zor oluyomuş doktor dedi rahim darsa zor gidiyomu sperm.bana çok iyi dedi rahmin. acaba aşılamanın tutup tutmamasında onun rolü varmıdır

saol canım ben senin izmirde yaşadığını zannettim çok iyi bir doktor var izmirde bende sana onu önerecektim o yüzden tek bir gün mü oldun aşılama yoksa 2 gün üst üste yaptımı doktor aşılamayı

DEW//:avci82 evet benimde 3 yumurtam olmustu ilaclar sonrasi gayet iyi boyuttalardi hepsi 20,18 17 seklindeydi sanirim aynen bu yumurtalar dollenmeyince kiste donustuler sinir bozucu bu bekleyis diymi?!

gerçekten öyle dr. bu ay beklicez deyince üzüldüm resmen ama hayırlısı artık yaa. olmayınca aşılamaylada olmuyomuş işte nasip Allah ım daha fazla bekletmesin inşallah..

Son düzenleme:
FANU:kızlar aşılamanız zor oldumu bazı bayanların baya zor oluyomuş doktor dedi rahim darsa zor gidiyomu sperm.bana çok iyi dedi rahmin. acaba aşılamanın tutup tutmamasında onun rolü varmıdır

benim zor olmuştu ama bende çift rahim var bide rahim ağzım kapalıydı kas gevşetici iğne oldum kalçadan sonra aşılamam yapılmıştı sanırım anatomik yapıylada alakalı streslede alakalı zor olması

rabbim isteyince olur yeterki rabbimden izin gelsin dua edelim hep birlikte herşeyin başı dua insallh rabbim o zaman verir bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza moralinizi yüksek tutun tutmaya çalışın

Arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben 6 yıllık evliyim normal şartlarda çocuğum olmadı 25 yaşındayım ilk aşılamam yapıldı bugün 11. günüm ama arada bi kasıklarımda çok ağrı oluyo acaba tutmadımı diye düşünüyorum tahlil günü cuma bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar hiç canınızı sıkmayın benimde kızımda ilk igne denememde yumurtam kiste dönüşmştü o ay tutmadı 1 ay içinde eridi ve tekrar igneler yapıldı 6 günüm geçti tekrar kis oldu zannettim test bile yapmadım gittim kist diye üzülürken gebelik kesesini gördüm geldim sorun yapmayın kızlar inşallah sizde benim gibi 2 ayda bebeginize kavuşursunuz bakalım şimdi ikinciye ugraşıyorum gün sayıyorum .

Öyle O vermezse ne yapsak nafile inşallah bizlerede nasip eder annelik duygusunu tatmayı

anladım bende zor olmadı sadece rahim ağzına spekulum takılıyo o biraz acıttı doktor rahmin iyi dedi yağ gibi akıp gitti dedi ama bakcaz haftaya sonuçta belli olacak insallhhihoyyyt

FANU benim hic acili olmadi birtek rahimi actiginda kastigim icin kendimi acidi o kadar...tamamen kisinin anatomik yapisi ile ilgili bir durum tabi.....mutlaka rahimin sekli, durusu etkendir diye dusunuyorum....benim doktorum bir gun yapti asilama mesela ben okudum burda bi suru arkadasa jel vermis doktoru bana oyle birsyede vermedi sadece bol su ic dedi onerdigi tek sey buydu :)

TURKO seni takip ediyorum insallah guzel haberler verirsin sakin bi daha hali yikama ama :)))
ACAYI hayirlisi canim snein icinde aramiza hosgeldin....

acai benimde kasıklarım feleket ağrıdı yeni yeni geçiyo kasıkların ağrıması doktor iyiye işaret dedi üzme umutla bekle bebişine kavuşmayıopuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin canım bende tadavideyim ama yumurtayı büyütüp normal deniyoruz benimde çatlatma ignem yapılalı 11. günü bugün hemen hemen aynıyız sen daha önce alırsın bana dr 6 günün geçerse gel dedi senin şimdi ne gibi agrıların var canım ne gibi agrılar çektin benimle paylaşırmısın ben çatlatma inesini 2 tane yaptırdım

banadavermedi ama progesteron verdi sana vermedimi progesteron

hoşgeldin canım hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar Allah çabalarını sonuçsuz bırakmasın inşallah. umudunu kaybetme inşallah tutmuştur ama her ağrıyı kasılmayı kafaya takma hamileliğe yorma ki hayal kırıklığı olmasın biliyorum insan olsun istiyo ve her şeyi olumluya yoruyo ama kendini çok alıştırınca üzüntüsüde büyük oluyo umudunu kaybetme hakkında hayırlısı olsun inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…