kızlar umarım ağustos anneleri olarak hepimiz bebeklerimize kavuşuruz test yapan hemen paylaşsın bizimle lütfen
inşallah ilk ve son olur rabbim kucağımıza bebişlerimizi nasip ederim sizin sorununuz nedir.ben 3 düşük yaptım daha sora 1.5 yıl korunmadık ama olmadı pko denilen illet varmış şimdi benimde ilk aşılamam oldu ben 2 gün üst üste aşılama oldum doktorum şansı yükseltmek için 2 defa yaptı hadi hayırlısı nasipse olur inşallh
kızlar umarım ağustos anneleri olarak hepimiz bebeklerimize kavuşuruz test yapan hemen paylaşsın bizimle lütfen
bizde eşimde varikosel vardı amelıyat oldu ama sperm sayısı hala aynı hem hızında hemde sayıda sorun var bende bi sorun yok şükür 14 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyiz..kadın faktöründe daha çok başarı sağlanıyormuş inşallah olur cnm bizde bi kes denicez aşılamayı zaten travmatize olmak istemıyorum olmazsa tüp bebeğe geçicez..
turko bende bekle derim test için önce kanda baktır o daha garanti o pozitif çıkarsa çift çizgi görmek için zevkine idrardan bakasın
kızlar bana akıl verin kaç gün sonra yaptırsam yaa negatif sonuçtan korkuyorum kızımda direk gittim gördüm testler hep negatif olurdu oay yaptırmadım tutmuş..
bizdede aynı problem var aşılamada sadece 1 milyon verildi ki ben 13 milyon falan verilenleri okudum ben de bikere daha aşılama deyip sonrasında karar vericem tüp bebeğe
Arkadaşım bilmiyrum ama 11. günüm hala devam ediyo ağrılarım ben artık umutsuzum kesin benimki olmıycak birde aşılamanın 2. günü kahverengi bir sıvı geldi benden sizde böle şeyler yaşadınızmı
spermiyogramı bi tüp bebek merkezinde yaptırın bizimki özel hastanelerden çok farklı çıktı 5 milyonun altına yapmıyorlar diye biliyorum ama bizim hızı daha iyi olsa denerdım bı kaç kez daha ama ileri hızlı %0. ama yarıdan fazlası da ilerii yavaş bunşlarda iş görür dedi dr bılmıyorum boşamı kürek çekiyorum ama.. hayırlısı hakkımızda
turko ben senden ümitliyim yaa olcakmış gibi geliyo inşallah rabbim verir sana bebişini buay...
iki kere falan özel hastanede yaptırdık 1 yıl arayla ilki 25 milyondu ikinci13 milyon çıktı şekilleri bozukmuş ileri hızlı %5 falan çok iyi değil ama dr. hiç bişey demedi olurbu şekilde sorun yok dedi eşime hiç bişey önermedi direk aşılama yapalım dedi bakalım deniyecez heryolu rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın AMİN::
DEW77 bakarsın bizde buay kendiliğimizden hamiş oluruz varmış öle aşılamdan sonra kandiliğinden olan hadi innnnşallah bakalım
SMGE mrb naber nasılsın hamilelik nasıl gidiyo ultrasona girdinmi Allah ım senin yaşadığın şu duyguları bizlerede tattırsın inşallah yaaa
iki kere falan özel hastanede yaptırdık 1 yıl arayla ilki 25 milyondu ikinci13 milyon çıktı şekilleri bozukmuş ileri hızlı %5 falan çok iyi değil ama dr. hiç bişey demedi olurbu şekilde sorun yok dedi eşime hiç bişey önermedi direk aşılama yapalım dedi bakalım deniyecez heryolu rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın AMİN::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?