Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizde eşimde varikosel vardı amelıyat oldu ama sperm sayısı hala aynı hem hızında hemde sayıda sorun var bende bi sorun yok şükür 14 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyiz..kadın faktöründe daha çok başarı sağlanıyormuş inşallah olur cnm bizde bi kes denicez aşılamayı zaten travmatize olmak istemıyorum olmazsa tüp bebeğe geçicez..

kızlar umarım ağustos anneleri olarak hepimiz bebeklerimize kavuşuruz test yapan hemen paylaşsın bizimle lütfen

benim kızımda 3 sene önce bu ayda tedaviyle hamile kalmıştım inşallah budefada öyle olur çitfte bayram yaşamıştım inşallah allahım cümlemizin emeklerinide boşa çıkarmaz innşallah

bizdede aynı problem var aşılamada sadece 1 milyon verildi ki ben 13 milyon falan verilenleri okudum ben de bikere daha aşılama deyip sonrasında karar vericem tüp bebeğe

turko ben senden ümitliyim yaa olcakmış gibi geliyo inşallah rabbim verir sana bebişini buay...

turko bende bekle derim test için önce kanda baktır o daha garanti o pozitif çıkarsa çift çizgi görmek için zevkine idrardan bakasın

kızlar bana akıl verin kaç gün sonra yaptırsam yaa negatif sonuçtan korkuyorum kızımda direk gittim gördüm testler hep negatif olurdu oay yaptırmadım tutmuş..

DEW77 bakarsın bizde buay kendiliğimizden hamiş oluruz varmış öle aşılamdan sonra kandiliğinden olan hadi innnnşallah bakalım

kızlar bana akıl verin kaç gün sonra yaptırsam yaa negatif sonuçtan korkuyorum kızımda direk gittim gördüm testler hep negatif olurdu oay yaptırmadım tutmuş..

bana 12. :Saruboceq::sm_cool:gün adet olmazsan test yap demişti 15 gün demiş bazılarına sen garanti olsun negatif sonuç görmiyim dersen cuma yı bekle mübarek gün hayırlı haberler olsun inşallah

bennnce yanii

bizdede aynı problem var aşılamada sadece 1 milyon verildi ki ben 13 milyon falan verilenleri okudum ben de bikere daha aşılama deyip sonrasında karar vericem tüp bebeğe

spermiyogramı bi tüp bebek merkezinde yaptırın bizimki özel hastanelerden çok farklı çıktı 5 milyonun altına yapmıyorlar diye biliyorum ama bizim hızı daha iyi olsa denerdım bı kaç kez daha ama ileri hızlı %0. ama yarıdan fazlası da ilerii yavaş bunşlarda iş görür dedi dr bılmıyorum boşamı kürek çekiyorum ama.. hayırlısı hakkımızda

ya canım agrıların iyiye işaret ben agrım olunca seviniyorum o lekede bişey degil bazı kişilerde oluyor kafaya takılacak bişey degil agrın olması daha iyi dert etme boşa

iki kere falan özel hastanede yaptırdık 1 yıl arayla ilki 25 milyondu ikinci13 milyon çıktı şekilleri bozukmuş ileri hızlı %5 falan çok iyi değil ama dr. hiç bişey demedi olurbu şekilde sorun yok dedi eşime hiç bişey önermedi direk aşılama yapalım dedi bakalım deniyecez heryolu rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın AMİN::

TURKO cnm benim çatlatma iğnemin 18. günü yani aşılamamın 16. günü silik çıktı acele etme moralin bozulur durduk yere adetinin gecikmesini bkle

SMGE mrb naber nasılsın hamilelik nasıl gidiyo ultrasona girdinmi Allah ım senin yaşadığın şu duyguları bizlerede tattırsın inşallah yaaa

turko ben senden ümitliyim yaa olcakmış gibi geliyo inşallah rabbim verir sana bebişini buay...

ayy smgeyede öyle geliyormuş kızlarr ben dahada ümitlendim şimdi bak :))) rabbim bu ay hepimizide sevindirir inşallah canlarım yaa güzel duaları bir başkasına edersen meleklerde senin için dua edermiş kızlar hepimiz birbirimize dua ediyoruz meleklerde bizlere eder inşallah birbirimizin halinden anlıyoruz ben msn ye çok takılırdım buraya girdim gireli msneyi umnuttum çünkü ben sizleri sizler beni anlıyorsunuz hepinize tşkler ediyorum kızlar..

hayırlısı olsun cnm bazen duyuyorum 7 mılyonla tutmus bazen bakıyorum 15 mılyonla tutmuo bıraz kısmet sanırım biz ne desek boş umarım ra bbım ol der bızım içinde
yalnız ben aşılama anından korkuyorum bıraz hsg çekilirken spekulum nayağı aıtmıştı canımı ve bı kaç gun lekenlenmem olmuştu hsgye göre aşılama nasıl daha mı az acıo

DEW77 bakarsın bizde buay kendiliğimizden hamiş oluruz varmış öle aşılamdan sonra kandiliğinden olan hadi innnnşallah bakalım

ayy nede çok seviniriz kızlar smgenin arkasına düşeriz inşallah peş peşe hele birde birinden 2kiz haberi alsak çokdaha çoşkulu olur yaa birimizki ikiz tutsa keşke ne güzel olur saglıklı 2 tane bebek düşünsenize..

SMGE mrb naber nasılsın hamilelik nasıl gidiyo ultrasona girdinmi Allah ım senin yaşadığın şu duyguları bizlerede tattırsın inşallah yaaa

AMİN CNM ALLAH HER İSTEYENE BU DUYGUYU TATTIRSIN. tatlım daha cumadan sonra görünürmüş kese cuma veya cumadan sonra gidecem doktora. inşallah iyidir bi sorun yoktur.

kızlar her fırsatta moral olsun diye söylüyorum abimdede eşimdede kısırlık sorunu vardı ilk tüp bebek denemesinde 3 tuttu ve şimdi 2 tanesi kucaklarında ve çok saglıklılar maşallah bir kız bir erkek tıp ilerledi tüp 2 defa aşılama yaptırdılar tutmadı ama tüp bebek sansı çok yüksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…