Koç burcu olacak bebelerimiz tatlım koç gibi olacaklarKızlar bir önceki yazdığım mesaja da cevap yazarsanız sevinirim. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Bu arada ben de imza yaptım. 15.04.2013 çıktı tarih. Burcu ne olacak acaba? Allahım önce bi tutunsun da. İnşallah geç döllenmedir.
canım çok değildi içindek kan çizgi halinde bir kaç yerde vardı bilemedim bugün gitsemmi gitmesemmi diye kararsız kaldım hemen yakınımızda tıp merkezi var aslında devlette dibimizde bilemedimki cumayımı beklesem
Koç burcu olacak bebelerimiz tatlım koç gibi olacaklar
canım bence git tıp merkezinde bi doktora sor biliyorum senin için rahat etmeyecek
akıcı bi kan yokmuş lekelenme falan,ince damar gibi bişey sanırım.
bana normal gibi geldi ama tabi ben doktor değilimsadece durumlardan çıkarım yaptım seni yanlış yönlendirmek istemem
2 hafta sonra görünmeyedebilirmiş. normal ultrasonla baktı. inşallah cnm darısı hepinizin başına.
sanırım şu an 6. hafta içerisindeyim, bikaç güne doktorada gidip ultrasonda görücem inşallah, ama hala hamile gibi hissedemiyorum o moda gidemedim hanüz neden acaba? ilkinde kalbi durdu belkide 3 aya kadar tam kaptırmamak istiyorum bilmiyorum
16 Nisanda bebecik patlaması olacak
mşnşkkelebeeek bendede pembe akıntı oldu içindede kan zerreleri çok ağladım çok korkuyorum senin dr ne dedi akıntına cuma dra gideceğim nasıl dayanacam bilmiyorum
ben grubu ilk defa kullanıyorum. 13 ünde hamile olduğumu öğrendimdaha 4 haftalık çok heyecan cerici bir şey sizlerle paylaşmak istedim
bende bulantı hiç yok
evet canım aynen betimlediğin gibi ben en iyisi cumaya kadar beklemeye çalışayım artık doktora gidecek halimde kalmadı canım yaaa çok yıprandım
canım benim bir doktorum yokki ilk defa bu cuma gidecektim medipolde leyla hanıma randevu aldım ama ne yapacağımı bilemedim şimdi ağrım sancım yok ama sarı akıntılardan sonra hafif k.rengi sonrada pembe akıntı olduOfff benimki vajinal bakcam dedi yaaatiksiniyorum vajinal ultrasondan (
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Evet yaaa günler geçmio canım
Canım bence doktorunu ara bir danış... Benimkisi şiddetli ağrın yada lekelenmen olursa haberim olsun demişti... En azından içimiz rahatlar hayatım...
Tebrikler canım... Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah...
Bende de yok canım hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum diyebilirim... Din sabah mesela uyandım, mutfağa gittim canım nasıl sigara istemiş dedim bi sigara içeyim hiç de adetim değildir aç karna... Yaktım sigarayı tv açtım izliyorum birden midem kötü oldu ve hamile olduğum aklıma geldi:18::18::18: hemen attım tabii elimdeki zıkkımı... Normalde sabah bulantısı denen bişi varya ben de yok malesef
ya bi dur bismillah güzelim herşeyden böyle umutsuzluğa kapılma lütfen çıkalım bu hamile psikolojisinden
kötü düşünme takip et akıntını yine
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri tuvalette yıkanmadan önce mutlaka peçete ile silinip akıntımın rengine bakıyorum.
ondan sonra yıkıyorum.akıntımın rengini takip ediyorum bi yandan canım.sen de bugün bi bak eğer devam ederse yada artarsa doktora bi soruver emi
16.04.2011 doğum tarihli hamişler ....
6. haftaya girmişiz yaaa... kaldı 34 hafta
canım benim bir doktorum yokki ilk defa bu cuma gidecektim medipolde leyla hanıma randevu aldım ama ne yapacağımı bilemedim şimdi ağrım sancım yok ama sarı akıntılardan sonra hafif k.rengi sonrada pembe akıntı oldu
aaaay Allahım inanılmaz takıntılı oldum bu psikolojiden kurtulamıyorum her an bebeğime birşey olacak korkusu ile yaşıyorum psikolojim gerçekten bozuldu benim
pericim yaa sakin ol bebişine bişey olmaz allahın izniyle ama sen böle yaparsan o senin üzüntünden etkileniyo pşşşş kendine gel bakimm
canım benim bir doktorum yokki ilk defa bu cuma gidecektim medipolde leyla hanıma randevu aldım ama ne yapacağımı bilemedim şimdi ağrım sancım yok ama sarı akıntılardan sonra hafif k.rengi sonrada pembe akıntı oldu
Hayatım Leyla Hanım ı ara o zaman deki ben cumaya randevu aldım fakat böyle bir durum söz konusu ... O seni mutlaka yönlendirir canım.. Belki daha erken gel der ya da çok normal bi durum der içimizi rahatlatır ...
önümüzde çok zorlu ve uzun bi süreç var ama önemli olan bunu en az stresle atlatmak... Çünkü stresli sıkıntılı anneler bebeği de etkiliyor biliosun... Ne zamandır bu anları hayal etmiyor muyduk? Şimdi bu anın tadını çıkarma zamanı canım
Anlıyorum canım ama bak lilyumun dediğine kesinlikle katılıyorum leyla hanımla bi konuş bakalım.kendime engel olamıyorum canım ne yapayım
evet evet tadını çıkarmalı üzmeyelim bebişleri anneler
Anlıyorum canım ama bak lilyumun dediğine kesinlikle katılıyorum leyla hanımla bi konuş bakalım.
o seni sıkıntılı bişey varsa zaten hemen çağırcaktır.
hemen ara bize de haber ver hadi bekliyozzz
canım karar verdim şimdi tıp merkezine gidiyorum muayene olayım dr a bi o da iyi bir dr ama o hastanede doğum yaptırılmıyor ben o nedenle medipolü istedim gideyim bi tıp merkezin gelince yazarım size
canım karar verdim şimdi tıp merkezine gidiyorum muayene olayım dr a bi o da iyi bir dr ama o hastanede doğum yaptırılmıyor ben o nedenle medipolü istedim gideyim bi tıp merkezin gelince yazarım size
geldim kızlar yine kan verdimkolumda iğne batıracak yer kalmadı dr hemen düşük tehdidi diyemem dedi implantasyon kanaması olabilir dedi bhcg bakacaz dedi değer 2 ye katlanmışsa korkma dedi ama kesin birşey söyleyememherşey olabilir dedi değer daha düşük 1500ü bulunca kese görünür dedi perşembe günü keseyi görmeye çağırdım Rabbim nolur bu zorlu sınavdan muvaffakiyetle çıkar beni artık çok yoruldum geçen haftadan beri sürekli kan veriyorum bhcg için bu 4. kan verişim kan yarın 4te çıkacakmış öğleden önce gitseydim bugün alabilirmişim vücut direncim kırıldı artık ruhende bedenende çok yorgunum
Hayatım sakin olmaya çalış lütfen... Bir şey olmayacak Allahın izniyle... Sabretmekte öte yapabileceğimiz ne varki? Sen yarın yine öğle saatlerinde ara çoıkmış olabilir bana da 5 demişlerdi aynı gün ama 3 te öğrenmiştim. Biraz kendini rahatlat hayatım... Bak ben de gecen hafta salı kan testi yaptırdım, sonra perşembe tekrarladım yükselmişti... Sonra bi daha bişi yapmadım doktor gerek görmedi... Benim de içim içimi yiyiyor acaba herşey yolunda mı falan filan diye ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...
Herşey yoluna girecek canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?