Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

bnm bebiş ultrasyonda 1 hafta geriden geliyor 27 haftalık görünüyor kilosu 1 kilo 100gram başı biraz küçük dedi ben tam 15 kilo aldm

canım kafana fazla takma neden dersen ben şubat ayında gittiğimde bebeişim en son 980 gr idi yani şubatın 10 veya 11 de doktorda idim 26 veya 27 haftalık iken az kilolu demek kötü birşey değildir herhalde bakalım 6 marta bebişimi ğörmeye gideceğim kilosunu tekrardan yazarım canını sıkma bence doğuma kadar daha çok var ve son ayına kadar 5 kilo olmuş bebeğin derse ne yapacan bakayımmm...

Son düzenleme:

bebeğin kilosu haftasına göre gayet iyi zaten onu takmıyorum başının küçük olmasını takıyorum endişeleniyorum bide 1 hafta geri görünüyor ultrasyonda ona cnm sıkılıyor benden 5 kilo bebek çıkmaz :))))))) 3Kilo ve üstü olsa yeter Allahım sağlıklı bi evlat nasip etsin başka bişe istemyorum...

kızlar ben şu ana kadar 15 kilo aldım bakalım sonum ne olacak bebişler iyi olsunda hiç birşey umrumda değil zaten kilo alamayan biriydim iyi oldu bu bana

çok almışsın canım hamileliğinin sonlarına doğru daha hızlı kilo alınıyor hareketlerin sınırlanır ben 7 kilo aldım çarşamba bende kontrole gidicem bakalım ne durumda bebişim

hamişler nasılsınız ben bu hafta bebeğimin odasını yerleştiricem hafta sonu boya badana vs vs daha eksiklerimiz var ama korkutuyor beni kuzum erken gelicem der gibi kasıklarımda ağrılar başladı sizdede oluyor mu kasıklarım bi haftadır sankibüyük tuvaletim var mış gibi afedersiniz ağıryor ara ara,sağlıkla gelsinler doğumu belli olan varmı benim hala belli değil bebeğim tersmi değilmi gene bakacaklar bu gün,şekerimde hala sabahları yüksek neden böle bilmiyorum beni strese sokuyor diyetin dışınada çıkmıyorum ama.çantamı hazırladım hem kendimin hem oğlumun herşeyi hazır bi terlik almadımonuda beğenemiyorum onun dışında herşey yerleşti her ihtimale karşı eve mamada alıcam inşallah ihtiyaç hiç olmaz

tuvaletin gelmiş gibi ağrı olması doğum sırasında yaşanılan bir durum bebeğin doğum kanalına girdiğini belli ediyor ama senin için çok erken allah korusun sezaryen mi olacaksın normal mi çok yorma kendini hep dinlenmeye çalış çok su iç birde

yok anacım şimdi doktordan geldim bebeğim hala ters doğum kanalına girmemiş demekki üşütüyorum anlayamadım.herşeyi normal 2200 olmuş kuzucum

kızlar herşeyimiz çok şükür iyi 1700gr olmuş bebişim 42 cm boyumuz ve keyfimiz yerinde 2 haftada önden gidiyoruz gelişim olarak vallaha allah tamamını erdirir inşallah hepimizin ...

Ben bu hafta sonu doğum çantasını yavaş yavaş hazırlıycam. Ne olur ne olmaz eksiklerim var ama aldıkça çantaya koyarım.İnşallah bebeğim 40.haftayı bekler.

Ben bu hafta sonu doğum çantasını yavaş yavaş hazırlıycam. Ne olur ne olmaz eksiklerim var ama aldıkça çantaya koyarım.İnşallah bebeğim 40.haftayı bekler.

bende hazırlamayı düşünüyorum sonra daha erken diye vazgeçiyorum ben ilk doğumumda çantama koyacaklarımı koydum sonra aklıma geldikçe ekleme yaptım oğlum 41+3 te doğmuştu oda suni sancıyla doğacağı yoktu şimdi kız olacak allah nasip ederse kızlar erken doğuyor diyorlar ama bilemiyorum nasip artık

kızlar ben son 20 gündür raporluydum..ve gecen haftada doğum iznime ayrıldım.Şeker beni çok sıkıntıya soktu.Dr. erken goğum riski var dedi ve sürekli raporlu gecirdim doğum iznime kadar. ondan sonra dahaftamı doldurur doldurmaz dp,oğum iznim için rapor verildi.Bende şuana kadar 11 kg aldım.Şekerimin artmaması ve kilo almamam gerek,iyor.Bugün taze sıkılmış portakal suyu cekti canım dayanamadım içtim ve sekerim 210 cıktı cok moralim bozuldu.İnsüline devam ediyorum ama dikkat etmediğim anda hiç önemi yok.Artık haftada 2kez nts ye giriyorum.Daha cok erken ama dr.um öyle istiyor.Cok bunaldIM ARTIK.Geceleri defalarca uyanıyorum.Ellerim uyusuyo ayaklarım kasılıyp ve çekiliyor.Böyle olduğu zamanlardaAllah korusun inme incek giye korkuyorum.Sekerden dolayı da bebeğin akciğerleri çok iyi gelişmezmiş o yüzden dr.mümkün olduğunca çok kalmasını istiyoruz en az 39.haftayı doldurmamız gerektiğini söylüyor.Umarım herşey yolunda gider ozmana kadar...Hepimizin Allah yardımcısı olsun

canini sikmamaya calis cunku seker strestende yukselebiliyor.insallah gule gule kucagina alirsin bebegini .herseyi allaha havale et kotu ihtimalleri dusunmemeye calis .

yok anacım şimdi doktordan geldim bebeğim hala ters doğum kanalına girmemiş demekki üşütüyorum anlayamadım.herşeyi normal 2200 olmuş kuzucum

canım nasılsın maşallah 2. ye hamilesin öylemi çok sevindim azda kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allahım yardımcın olsun seninde benimde herhamişin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin şeker konusunda gerçekten zor bişey düştümü çıktımı derken derken insan zaten ister istemez stres oluyor benimde canım neler neler ister oldu hatta artık doymaz oldum ama sabredeceğiz yapacak bişey yok az kaldı inşallah sağlıkla doğarlar bende korkuyorum ama zarar veriyorum böylede ama şunuda düşünüyorum şeker hastası abla tanıdım mesela 40ında ikizlerine tüp bebekle kaldı ve şekeri 300e çıktığı bile oluyormuş innsuline rağmen ama Rabbim koruyor işte çok erken doğumyaptı ve bebekleri sapasağlam doğdular 1 hafta sanırım kuvezde kaldılar ve şimdikocamanlar Allahım sana emanet yavrularımız senin emanetin bize emanetin yine sana emanet.ben 1 haftadır ara ara ölçüyorum düzenli değil bazen sınırı geçiyor ama napayım elimden geleni yapıyorum hazırlıklalara kaptırmış durumdayım kendimi o kasılmalarda herkesde oluyormuş o zaman salavat getir çok çabuk geçiyor ben öyle yapıorum yoksa basbasbağırıyordum.

evet tatlım ama bu diğeri gibi hiççç anlamadan değil :)) diyet,şeker,tansiyon Rabbime hamdolsun sağlıkla gelir inşallahhhh
inşallah canım zor oluyomu daha bebeğinde ufak bende 2. istiyorum ama cesaret edemiyorum acıkcası hayırlısı olsun artık kendinede bebeğinede iyi bak canım

arkadaşlar merhaba, bugun doktora gıttım. son iki kontrolde bebişimin karın cevresı 4-5 gün gerideydi. vitamine başlamıştım.ine öyle çıktı. doktor sınırın altında degıl ama takıp edilmeli dedi. tabi ben cok uzuldumm( kılo alımı da yavas 1900 olmuş. benım durumumda olan veya duydugunuz var mı? doguma kadar büyür mü?

bende de aynı sorun var..benim kızımında 1 hafta geriden geliyor karın çevresi...
doktorum her kontrolde öncekine göre gelişim olduğu sürece önemli olmadığını söyledi...
ayrıca her bebek 4 kilo doğacak diye bişi yok dedi..
benim ilk kızımda 38+4 te 3000gr 48cm doğmuştu..buda doğuma kadar 3000gr bulur inşallahhh...
sanırım benim kapasitem bu büyütemiyorum bebişleri...
sağlıklı olsunlar canım üzülme..daha doğuma kadar büyür annesi..

bende 33+0 da 1950gr dı kuru kızım...bakalım pazartesi kontrolde nekadar çıkacak..

cevap verdiğin için çook tesekkur ederım. böyle tecrübeli olanlarla konusmak aynı seyleri yaşadıgını bılmek rahatlatıyor. evet gelişim var çok şükür. bir de ben 3 gun oncesıne kadar yogun bir sekılde calıstım. cok da hareketlıyım. belkı dınlenince daha cabuk büyür:))
bir de dediğin gibi yapı meselesi gercekten...

bir de bir sey daha sormak ıstıyorum. ilk kızında kılo alması için yaptıgın özel bir sey oldu mu?

bir de bir sey daha sormak ıstıyorum. ilk kızında kılo alması için yaptıgın özel bir sey oldu mu?

özel bişi yapmadım canım..hatta hamilelik şekeri var bende diyet yapmıştım kızımda..bu sefer yine şeker var ama diyetim daha gevşek...
artık daha hızlı kilo alacaklar haftada 200 alsa 3000gr doğar bebeğin bence...

ne yersem yiyim benim bebişler büyümüyo genetik belki belkide yapı meselesi....benden 3 kilodan fazla bebek çıkmaz :)

kızım normal doğdu inşallah buda öyle olur..kilo az olunca doğumda rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…