canım nst bebeğin kalp atışlarıyla beraber doğum sancılarınıda ölçen bir alet ben doğum yaptım bir kere bilmediğim bişey değil sadece senin toka dediğin şeyi duymadım reyyanın yazdıklarını okudun mu sancılarda nstden anlaşılıyor bazen sancılar başlar anne hissetmez ama nst de anlaşılır bir nevi sismografya cihazı
kızlarrrrrrrrr cumartesi günü bebeğim az daha geliyordu zor durdurdular tansiyon yüksek çıkınca acile gittik nstye bağlandım bide baktıkki baya sancı var hemen serumlar bidaha tam 2 saar nstye bağladılar ondada sancı çıkınca idrarıma kanıma baktılar onlar iyi olunca istirahat verdiler korkdum çok yaa
sselam kızlar bugün bebeğim çok sert tekmeler atıyor beni yerimden oynatıyor bi yerde toplanıp duruyor sizlerde de oluyor mu
kizlar bende bugun doktordaydim bebegim 2.5 kilo olmus hersey gayet normalmis dogum pozisyonuna gecmis bile
maşallah kilosu çok iiyiiibende bugun doktora gittim bebeğin karın çapı yani kilosu hafta olarak geride bende burdan yazayım dedim anne karnında kilo almasına destek neler yiyebilirim doktor dopler de baktırdı ayrıntı ultrasonlada baktırdı çok şükür bi sağlık proplemi yok ama kilosu az neler yapabilirm kilo alması için destek olursanız sevinirim
maşallah kilosu çok iiyiiibende bugun doktora gittim bebeğin karın çapı yani kilosu hafta olarak geride bende burdan yazayım dedim anne karnında kilo almasına destek neler yiyebilirim doktor dopler de baktırdı ayrıntı ultrasonlada baktırdı çok şükür bi sağlık proplemi yok ama kilosu az neler yapabilirm kilo alması için destek olursanız sevinirim
ben haliyle diyet yaptığım için 5 kilo aldım oda sırf bebeğin ben zayıfladım bile yüzüm çökük bu arada hep bi sorunmu olur acaba diye sürekli ağlıyorum sizde öylemisiniz bilmiyorum gün yaklaştıkça benkötü oluyorum
aramızda doğum iznine çıkan varmı bende mart sonu gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım mayıs ortası da doğum zaten ve kızlar bebeişlerin doları nasıl gidiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?