Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

doğrudur canım nst iki cihaz takılıyor ama bana bir cihaz takıldı ve açıklama olarakta okuduğum kadarı ile...

ANNE KARIN DUVARINA 2 TANE ELEKTRONİK ALICI (PROB) BİR KUŞAK YARDIMI İLE BAĞLANIR.
ALICILARDAN BİRİ ANNENİN KARINDAKİ KASILMALARI,DİĞERİ DE BEBEK HAREKETLERİ İLE DEĞİŞEBİLEN BEBEĞİN KALP ATIŞ HIZINI BİR KAĞIDA YANSITIR.
YANİ CANIM BANA SADECE 1 TANE CİHAZ TAKILDI ODA BEBĞİN KALP ATIŞI İÇİN DEĞİL SADECE SANCILARA BAKILDI YANİ BİR CİHAZ SANCILAR İÇİN DİĞERİ DE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI İÇİN İMİŞ.

canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisinizdir allah yardımcımız olsun.

sselam kızlar bugün bebeğim çok sert tekmeler atıyor beni yerimden oynatıyor bi yerde toplanıp duruyor sizlerde de oluyor mu

sselam kızlar bugün bebeğim çok sert tekmeler atıyor beni yerimden oynatıyor bi yerde toplanıp duruyor sizlerde de oluyor mu

evet canım benimde oluyor bir yere toplanıyor ve sert bir şekilde biraz durup düzeliyor ama benim oluşum annesine çok tekme atmıyor atıncada yürürken adım atmaktan vaz geçiriyor ve hergün hareketleri değişiyor bazen çok hareketli bazende çok sakin ve yavaş hareketler oluyor normaldir herhalde hayırlısı bakalım herşeyin

kizlar bende bugun doktordaydim bebegim 2.5 kilo olmus hersey gayet normalmis dogum pozisyonuna gecmis bile

maşallah kilosu çok iiyiii bende bugun doktora gittim bebeğin karın çapı yani kilosu hafta olarak geride bende burdan yazayım dedim anne karnında kilo almasına destek neler yiyebilirim doktor dopler de baktırdı ayrıntı ultrasonlada baktırdı çok şükür bi sağlık proplemi yok ama kilosu az neler yapabilirm kilo alması için destek olursanız sevinirim

evet maşallah gercekten kilosu çok iyi. doğumumuz aynı haftalık. benim bebişimde orta kılolu bebekmiş. çok zayıf değil ama yine de vitamin verdi doktorum. decavite basladım. bunun dışında zaten ara öğünlerle meyve yogurt gibi her seyı yemeye calısıyorum ama nıye cok kılo almadı bılmıyorum

Bebeğin sağlığı iyiyse kilosu çokta önemli değil. Bazı bebekler ne kadar besleyici şeyler yesende kilo almazlar. Biraz annenin damar yapısıyla ilgili galiba.Sonuçta bebeği besleyen kan damarları. Benim bebeğimde 32.haftanın sonunda 2 kg çıktı. Kilosu iyi dedi doktor. Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Hergün yumurta, pekmez,2 bardak süt veya yoğurt ve ceviz mutlaka yiyorum.Kırmızı eti sık tüketmeye çalışıyorum. Hamileliğim boyunca kan değerlerim iyi çıktığı için ne demir ilacı nede vitamin kullanmadım.Yediklerim yeterli oluyor sanırım. Ama dediğim gibi kilosu çok önemli değil sağlıklı olduktan sonra. Benim ilk oğlumda kilosu az doğdu. 3 kg doğmuştu, zayıf bir bebekti ama sağlıkıydı çok şükür hiçbir problem yaşamadım.

canim ben extra olarak oyle pek bisi yemiyorum ama hergun mutlaka portakal,elma,kivi yiyorum ,muz da tuketiyorum ama hergun degil,kirmizi et ilk bes ay hic yiyemedim surekli tavuk yiyordum ama simdi ikisindende tuketiyorum ,sut ve sut urunlerini hergun mutlaka tuketiyorum ,balik ayda 2 kez ancak tuketiyorum ,cay kahveyle zaten aram yoktur bol bol da dinleniyorum .bebisler saglikli olsun gerisi onemli degil bazi bebekler dogduktan sonra hizli kilo aliyorlar

Ben şuana kadar 8 kg aldım.Hamilelikten önce 10 kg. fazlam vardı zaten.Doğuma kadar kaç kilo alırım bilmiyorum ama fazlada kafama takmıyorum.

kızlar ben şu ana kadar 15 kilo aldım bakalım sonum ne olacak bebişler iyi olsunda hiç birşey umrumda değil zaten kilo alamayan biriydim iyi oldu bu bana

ben haliyle diyet yaptığım için 5 kilo aldım oda sırf bebeğin ben zayıfladım bile yüzüm çökük bu arada hep bi sorunmu olur acaba diye sürekli ağlıyorum sizde öylemisiniz bilmiyorum gün yaklaştıkça benkötü oluyorum

aramızda doğum iznine çıkan varmı bende mart sonu gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım mayıs ortası da doğum zaten ve kızlar bebeişlerin doları nasıl gidiyor ...

Allahın izniyle birşey olmaz moralini düzgün tutki bebeğinde iyi olsun. Annenin psikolojisi bebeği gerçekten çok etkiliyor.Bende erken doğum korkusu var. İlk oğlum geç doğmuştu bu erken doğarmı diye korkuyorum ama elden birşey gelmez. Oluruna bırakmak lazım herşeyde bir hayır vardır.

ben 7.aya girdiğimde böyle bir erken doğum korkusu başlamıştı. ya doğarsa diye. ama şimdi daha iyiyim. olumlu düşünmeyi, hayata olumlu tarafından bakmayı alışkanlık aline getirmiş biriyim. ama tabi hormonlar arada buna engel olabiliyor:)

önümüzdeki hafta da çalışıp doğum iznine ayrılcam inşallah. aslında 1 hafta daha çalışabilirim ama cok yoruldugumu hissediyorum.

35 haftalıkken de ucaga binip ailemin yanına gidicem inşallah.

aramızda doğum iznine çıkan varmı bende mart sonu gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım mayıs ortası da doğum zaten ve kızlar bebeişlerin doları nasıl gidiyor ...

Benim bu hafta başladı iznim doktordan çalışabilir raporu aldım. Nisana kadar çalışacağım. 21 Nisan doğum gözüküyor.Benim bebişin odası yok şuan lojmandayım. 9.aya girince portatif beşik alıcam.Yazın kendi evimize taşınınca park yatak alırım biraz büyüyünce abisiyle odasını paylaşacak.

bnm bebiş ultrasyonda 1 hafta geriden geliyor 27 haftalık görünüyor kilosu 1 kilo 100gram başı biraz küçük dedi ben tam 15 kilo aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…