Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

merhaba kızlarrr ben bebişime oda sipariş ettim 1 aysonra gelecek zaten uzmanlara görede evin doğal havasına uyum sağlaması için bir ay önceden odanın yerleştirilmesi gerekliymiş korka korkada aldım acaba bişey olurmu dye şekerden korkuyorum ya bide beni herkes korkutuyor dün sağlık ocağında doktorum bile aaa bidaha yapma sakın bebek çok zor bişey şeker dedi dondum kaldım bu gün konntolüm var kendi doktorumda bakalım o ne yapacak ne söyleyecek ve artık doğumu konuşalım diyorum çünkü riskli grupta olduğumuz için sezeryan olurum herhalde

çok hastayım çok grip boğaz yanması öksürük hepsi bir arada bu sene hiç hastalanmamıştım derken geldi buldu beni ve oğlumu bitki çayları dışında bişeyde kullanamıyorum inşallah geçer doğum yaklaştıkça yorum yapan arkadaşlar azaldı farkındamısınız millet erkenden doğurdumu ne ilk kez doğum yapacak arkadaşlar doğum şeklini doktorunuza danışın bence kız bebeğe hamile olanlar sizde hareket ve tekmeleri kasık yakınlarında mı hissediyorsunuz oğlumda göbeğimin üst kısımlarında hissederdim bu sefer çok altta hissediyorum gerçekten farklı oluyor galiba

arkadaşlar merhaba,
ben hastanede ve mevlütte verilen şeker hamurlu kurabiyeleri araştırmaya başladım. Ayrıca farklı hediyeler araştırıyorum. kurabiye ve hediyeler için önerebileceğiniz yerler var mı?

kızlar merhabalar inşallah iyisinizdir benim bu aralar karnımda sertleşme oluyor sizdede oluyormu acaba.

canım bende mayıs ayında doğum yaptım sertleşme pek normal değil istersen doktoruna danış, bir yerde toplanma şeklinde mi oluyor?

Ben emeksensin sitesinde cok guzel seyler buldum. Hepsi el isi. Orda dreamgardenfelt var. Kapi suslerimi keceden el yapimi olarak ordan siparis ettirdim. Ve ulasti bile iki kizima da yaptirdim. Cok güzel oldular. Ayrica seda isyar dan da cubuklu süslerimi siparis verdim. O da el isi 10 gune kadar da o gelir ins. hepsi cok orjinal ve guzel. Tavsiye ederim emeksensin sitesini

canım bende mayıs ayında doğum yaptım sertleşme pek normal değil istersen doktoruna danış, bir yerde toplanma şeklinde mi oluyor?

canım dün 1 saate 3 kez sertleşmem oldu ama sabahleyin kalktığımda hiç olmadı daha ve benim bebişin başı sağ tarafta sağım daha gergin oluyordu normalde hiç olmamıştı ama dün devamlı oldu ...

sertleşme sırasında hiç ağrım olmuyor ve doktoruma sordum ağrısı yoksa ve bu gün içersinde tekrar ederse tokaya bağlanmaya gideceğim bakalım hayırlısı artık

Benimde göğüs uçlarım çatladı ve ağrımaya başladı. İlk oğlumda çok çekmiştim emzirirken kanıyordu ağrısına dayanamıyordum. Şimdi lanolinli bir krem aldım onu kullanıyorum yumuşattı iyi geldi. Birde E vitamini kapsülü alıp onu sürücem doğuma kadar.Onun dışında gayet rahat bir hamilelik geçiriyorum.İlk hamileliğimde 70 kg ile doğuma gitmiştim ama çok ağırlaşmıştım. Ödemden artık yürüyemiyordum. Şuan 70 kg yum doğumada 8 haftam kaldı ama gayet rahatım.Henüz ödem şişlik yok.Hareketlerimde rahat ağırlaşmadım yani. Pazartesi kontrolüm var doğum iznimide halledicem 5 hafta çalışabilir raporu alıcam.İnşallah şu 6 aylık doğum izni yetişir bana ama pek umudum kalmadı.

şimdiden mi çatlamaya başladılar çok geçmiş olsun canım acısını çok iyi bilirim bende çok çektim ağlaya ağlaya dişimi sıka sıka emzirdim bende kremler bir işe yaramadı bende bu sefer e vitamini aldım eczaneden eczacı bile gögüs çatlağı için mi istiyorsun dedi e vitaminini sızma zeytin yağı ayva çkirdeği jölesi ve tahin yağı ile karıştırıp sürücem araştırdım bunları tek tek tavsiye ediyorlar bende hepsinden bir karışım yapayım dedim bende şimdiye kadar 7 kilo adım ilk hamileliğime göre daha iyiyim reflüm yok kusmalarım 1-2 ay sürdü ilkinde 6 aylık olana kadar sürmüştü ödem bende olmuyor zaten ikinci gebelikler daha kolay oluyor derlerdi inanmazdım inşallah doğumda kolay olur

sertleşme sırasında hiç ağrım olmuyor ve doktoruma sordum ağrısı yoksa ve bu gün içersinde tekrar ederse tokaya bağlanmaya gideceğim bakalım hayırlısı artık

geçmiş olsun canım tokaya bağlanmak ne oluyor hiç duymadım da

kızlarrrrrrrrr cumartesi günü bebeğim az daha geliyordu zor durdurdular tansiyon yüksek çıkınca acile gittik nstye bağlandım bide baktıkki baya sancı var hemen serumlar bidaha tam 2 saar nstye bağladılar ondada sancı çıkınca idrarıma kanıma baktılar onlar iyi olunca istirahat verdiler korkdum çok yaa

canım nst bebeğin kalp atışlarını takip etmek amaçlı ve 20 ila 25 dakika süreli yan tarftaki hamilenin de nst takipi vardı bende onun bebişinin kalp atışalrını dinledim çok güzeldi .

canım nst bebeğin kalp atışlarıyla beraber doğum sancılarınıda ölçen bir alet ben doğum yaptım bir kere bilmediğim bişey değil sadece senin toka dediğin şeyi duymadım reyyanın yazdıklarını okudun mu sancılarda nstden anlaşılıyor bazen sancılar başlar anne hissetmez ama nst de anlaşılır bir nevi sismografya cihazı

ay reyyan allah korumuş valla neymiş bebişinin acelesi çok hareket etmemeye çalış bari geçmiş olsun

Bugün 33.haftama girdim.Kontrolüm vardı bebeğim gayet iyi bende rahatım 2 kg olmuş bebeğim. Doğum iznimide hallettim 5 hafta daha işteyim Allah hepimize kolaylık versin.

çook geçmiş olsuunn. okurken ben bile heyecanladım. 7.aya girince bende de erken dogum korkusu başladı.sanırım doğumun yaklaştıgını hissetmemden dolayı. şimdi daha sakinim. benim de yarın doktor kontrolüm var. daha önce suyum biraz azalmış demişti. inşallah iyi çıkar sonucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…