kızlar merhabalar inşallah iyisinizdir benim bu aralar karnımda sertleşme oluyor sizdede oluyormu acaba.
canım bende mayıs ayında doğum yaptım sertleşme pek normal değil istersen doktoruna danış, bir yerde toplanma şeklinde mi oluyor?
Benimde göğüs uçlarım çatladı ve ağrımaya başladı. İlk oğlumda çok çekmiştim emzirirken kanıyordu ağrısına dayanamıyordum. Şimdi lanolinli bir krem aldım onu kullanıyorum yumuşattı iyi geldi. Birde E vitamini kapsülü alıp onu sürücem doğuma kadar.Onun dışında gayet rahat bir hamilelik geçiriyorum.İlk hamileliğimde 70 kg ile doğuma gitmiştim ama çok ağırlaşmıştım. Ödemden artık yürüyemiyordum. Şuan 70 kg yum doğumada 8 haftam kaldı ama gayet rahatım.Henüz ödem şişlik yok.Hareketlerimde rahat ağırlaşmadım yani. Pazartesi kontrolüm var doğum iznimide halledicem 5 hafta çalışabilir raporu alıcam.İnşallah şu 6 aylık doğum izni yetişir bana ama pek umudum kalmadı.
sertleşme sırasında hiç ağrım olmuyor ve doktoruma sordum ağrısı yoksa ve bu gün içersinde tekrar ederse tokaya bağlanmaya gideceğim bakalım hayırlısı artık
geçmiş olsun canım tokaya bağlanmak ne oluyor hiç duymadım da
erken doğum veya doğum sancıları varmı diye 15 dakikalık bir izleme yapıyolar adı tako mu tokamı ne öyle bir şey canım
nst de bakılıyor sancılara bu başka birşey mi acaba
canım nst bebeğin kalp atışlarını takip etmek amaçlı ve 20 ila 25 dakika süreli yan tarftaki hamilenin de nst takipi vardı bende onun bebişinin kalp atışalrını dinledim çok güzeldi .
kızlarrrrrrrrr cumartesi günü bebeğim az daha geliyordu zor durdurdular tansiyon yüksek çıkınca acile gittik nstye bağlandım bide baktıkki baya sancı var hemen serumlar bidaha tam 2 saar nstye bağladılar ondada sancı çıkınca idrarıma kanıma baktılar onlar iyi olunca istirahat verdiler korkdum çok yaa
kızlarrrrrrrrr cumartesi günü bebeğim az daha geliyordu zor durdurdular tansiyon yüksek çıkınca acile gittik nstye bağlandım bide baktıkki baya sancı var hemen serumlar bidaha tam 2 saar nstye bağladılar ondada sancı çıkınca idrarıma kanıma baktılar onlar iyi olunca istirahat verdiler korkdum çok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?