Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Allah yardımcın olsun canım benimçok üzüldüm.Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır ya canım dicek bişi bulamadım,çok geçmiş olsun

kıslar bende biraz önce öğrendim hamiş olduğumuuu HCG 3698,51 die yazıyor testte dr hamilesin dedi yarın için raddevu aldım kontrol için ilk bebeğim olucak tuhaf bir his var içimde

hayırlı uğurlu olsun bakalım. Allah tamamına erdirir inşallah. senin SAT ne zamandı? testi ne zaman yaptırdın?

perilous:))sende keselendin artıkk:))bir kesemiz daha oldu.bakalım biz ne zaman keselencez...(ya kese deyince aklıma buz devrinde ki keseli sıçanlar gelio:)

hayırlı uğurlu olsun bakalım. Allah tamamına erdirir inşallah. senin SAT ne zamandı? testi ne zaman yaptırdın?

sağol canım 15 temmuzdu sat testide dün yaptırdım kaç haftalık hamileyim çok merak ediyorum açıkcası yarın için randevu aldım bakalım yarın benim için büyük gün

sağol canım 15 temmuzdu sat testide dün yaptırdım kaç haftalık hamileyim çok merak ediyorum açıkcası yarın için randevu aldım bakalım yarın benim için büyük gün

hayırlı uğurlu olsun canım.benimde sat 16 sıydı.senin değerlerin ne gelcek bakalım

benim sat 10 temmuz muhtemel doğum tarihide 16 nisan olduğuna göre, seninde 5 gün sonrası 21 nisan olması lazım :)))) ayyy ben çok mutluyum kızlar yaa. bu konuları konuşmak heyecanımızı böyle dolu dolu yaşayarak içimizdekileri paylaşmak. ne güzell ne güzeelllll :)))))) ortak noktalarımız- mucizelerimiz onlar bizim yaa :)))))
Allah'ım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

selam kızlar doktordan geldım bende sımdı ulrasyona gıremedım malesef bayram sonuna kaldı ılk defa esımle bırlıkte gıttık doktorun haberı vermesı ayrı bır komedı ıdı "bayaram hedıyesı olsun tebrıkler hamılemısınız" dedı beslenmenızde degısıklık yapan varmı varsa nelere dıkkat edıyorsunuz/onerıyorsunuz..

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza. Ben beslenmede başladım değişikliklere,
- süt içmeye başladım günde en az 1 bardak
- bir de her sabah kahvaltıdan hemen sonra ceviz yiyorum
- dengeli baslenmeye çalışıyorum
- abur cuburdan uzak duruyorum.

Şimdilik bunlar... Bu liste zamanla uzayacaktır heralde :)

benimde sat10 temmuzdu canım hiç ihtimal vermiyodum ama telefonda arkadaşımla konuşurken onun ısrarıyla gittim test aldım benim haziran ayında bi gecikmem olmuştu yine ona bağlamıştım 3 gün geçmişti ama meğerse sebebi bu sefer farklıymış

Son düzenleme:
Merhaba kızlar doktordan geldima ama haberler iyi değil
Dün de kahverengi akıntım devam etti.Doktor keseyi gördü bugün ama hcg ye bakmadı.
Açık kahve akıntım var dedim kontrol etti evet dedi.Düşük riski var dedi.
Ama rapor vermedi şimdi çalışıyorum ne ayaklarımı uzatabiliyorum ne bişey.
oturuyorum ve belim ağrıyo oturunca bi süre sonra.
İnşallah kötü bişey olmaz

Canım çok üzüldüm herşeyin hayırlısı allahtan.
Bekleyeceğiz yapacak başka bişeyimiz yok şimdilik

hayırlı uğurlu olsun canım.benimde sat 16 sıydı.senin değerlerin ne gelcek bakalım

3698,51 beta - hcg değerim bu sabah aldım ne anlama geldi dr bey söylemedi sadece hamilesin dedi bende başka dr dan randevu aldım ilk muayne nasıl oluyor kızlar alttan bakmicak dimi :18:

3698,51 beta - hcg değerim bu sabah aldım ne anlama geldi dr bey söylemedi sadece hamilesin dedi bende başka dr dan randevu aldım ilk muayne nasıl oluyor kızlar alttan bakmicak dimi :18:

canım benim bu hafta başında 5560 dı bhcg oranım ve doktor bana 4-5 haftalık dedi. daha bende alttan muayne olmadım bayramdan sonra ilk adam gibi muaynemi olcam ve evet maalesef bende sevmiyorum ama alttan muayne edecek

canım benim bu hafta başında 5560 dı bhcg oranım ve doktor bana 4-5 haftalık dedi. daha bende alttan muayne olmadım bayramdan sonra ilk adam gibi muaynemi olcam ve evet maalesef bende sevmiyorum ama alttan muayne edecek

Ben bugün muayene oldum ve alttan muayene etti maalesef... Ben de hiç sevmiyorum ama yapcak bişi yok... Hele smear testi için örnek alırken böyle kocaman ışık falan tuttu iğrençti

ayın 28i için az önce randevu aldım. o resepsiyona bakan kıza ayar oldum ya münasebetsiz telefonda tersler gibi konuşuyo. daha telefona böyleyse hastanede nası olcak acaba merak ediyorum. bende müşteri ilişkileriyle alakalı iş yapıorum onu bi terslerim feleği şaşar ama neyse diyip geçiorum şimdilik terbiyesizzz

hoş buldukkk tesekkur ederım bana da doktorum cayı abartma kaveden uzak dur asıtlı ıcecegı mınımuma ındır demıstı bılmıyorum ısıne yararmı aynı zamanda cıg gıdalar dan (saalm sosıs) gıbı urunlerı yememı ve et urunlerının ve yumurtanın mutlaka ıyı pısmıs olması gerektıgını soyledı aksı takırde parazıt ve baska mıkroorganızmalar ureyebılırmıs...

valla canım değerin benimkine göre tavan yapmışama muayenede kese görünürmü bilmem bizimkiler çok küçük minminicik daha

canım mutlaka dinlenmelisin yaa.dr söle sana rapor versin nie çalışıosun...

canım mutlaka dinlenmelisin yaa.dr söle sana rapor versin nie çalışıosun...

arkadaslar canınızı sıkmak ıstemıyorum ama doktorum bana bu durumu soyle ıfade etmıstı eger su anda dusuk yapılma ıhtımalı varsa onu korumaya kalkısmamalı cunku kromozon yada gen bozuklugundan kaynaklanabılır onu dusurerek saglıklı bebegın onunu acmalı gıbı bısey soylemıstı yanı allah korusun elbetekı inşallah saglıklı bebekler nasıp eder bıze rabbım sadece bılgılendırmek amacıyla soyledım duam senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…