Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kızlar akıntınız oluyo mu?Bende açııık pembe bi akıntı var.
Kasık ağrınız ne durumda?Bende 2 gündür azaldı. 3 gün önceki inşaat çalışması yavaşladı sanki.
Yatıp kalkarken dikkat ediyorum uzanmamaya ve belime ağırlık vermemeye dikkat ediyorum
ama çalıştığım için belim ağrıyor otur otur yaaa

Canım benim akıntım oluo ama şeffaf normal akıntı... Sen doktoruna söledin mi pembe akıntın olduğunu?
Benim de kasık ağrılarım eskiye nazaran daha az, ara ara oluoo... Acayip bir gaz var midemde ama sabah dümdüz olan karnım akşama davul oluo o derece yanii...
Hamişken çalışmak zormuşş tatlım ben de aynı durumdayım maalesef (

kızlar ben sat 10 temmuz. 11 ağustosta gebelik testi yaptım idrarda net çizgilerle pozitif çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım bhcg 2425 çıktı.

bendede normal bir akıntı var. kasık ağrım 1 yada 2 defa oldu.şu an sıkıntım yok. Allah'tan hepimiz için tek dileğim oğlumda yaşadığım gibi rahat bir gebelik ve doğum geçirmek. çok rahattım. 7 ay boyunca yoğun tempoda çalıştım ve istesem 9. ayıma kadarda çalışırdım. o kadar iyiydim ya. inşallah yine öyle olurum ve olursunuz.

Kızlar ben de bugun test yaptım, resmini ekliyorum. 2. çizgi var ama çok silik ve ince. bat ım yarın. geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum. İnşallah bu 2. çizgi gerçektir de ben de sizin aranıza katılırım. Sizce gerçek mi bu çizgi, hamile miyim? Eki Görüntüle 488206

aaaay bende yarın sorayım doktora cuma geleyimmi diye
benim akıntım 2-3 günde 1 oluyor ama son 2 akıntım sarıydı kasık ağrılarım benimde azaldı ama karnıma bol bol ağrı giriyor ben çok halsizim kolum kanadım kalkmıyor öyle malak gibi yatıyorum eğer halsizliğim ve ağrılarım bu şekilde devam ederse beni zor bir hamilelik bekliyor eşim şimdi böyleysen 9. ayı tahmin edemyorum diyor sanırım bayramdan sonra kayınvalideme gidicem hiçbir iş yapamıyorum yaaa

canım hayırlı olsun pozitif görünüyor

Son düzenleme:
sağol canım ben hamilelikten 1 ay önce gittim kızamıkçık tsh prolaktin vs bakıldı.zaten doktor yönlendiriyor.

Ben ilk ay hamile kaldım canım.bat ne zaman,o güne yakın tarihlerde çıkabilir kanda.

canım ben 2 ayda bir adet oluorum bundan once 13 haziranda 13 ağustos yani bugün hastalandım galiba tutmamış ama tuhaf bır durum kanamam pembe ve azıcık :44::44:

söyledim pembe akıntıyı canım.aynen gazman oldum ben de bi de süt içip yoğurt falan yiyince iyice şişiyorum

kızlar ben sat 10 temmuz. 11 ağustosta gebelik testi yaptım idrarda net çizgilerle pozitif çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım bhcg 2425 çıktı.
hay maşallah ikiz mi onlar yaaa
ben adet tarihimde 60 çıkmıştı
ayyy bu pozitifff hayırlı olsun canım testlere devam

ben de ayakta uyuyorum pericim serviste uyuyup kalıcam bişey değil alıp götürcekler beni
sağolsun k.validem bana çok yardımcı oluyo.eve dönerken yemek kaplarını doldurup gönderiyo canım validem benim

PeriLous ve Miniikkelebek inşallah pozitiftir. Şu muallak günler çok can sıkıcı, geçmek de bilmiyor
Gerçi bende de olağan dışı bazı değşiklikler var 3-4 günden beri o yüzden sabahın köründe gittim de eczaneye test aldım. 2 tane aldım diğerini de yarın yapıcam. Kan testini diğer gün yaptırayım diyorum ama bekleyebilir miyim bilmem.
benim belirtilerim şöyleydi:
4 gün önce ani mide bulantılarım oldu ve mide ekşimelerim, şu anda daha az.
2 gün önce gece sabaha kadar oturdum uykum gelmedi. Üstelik ertesi gün de hiç uykusuzluk yorgunluk çekmedim.
3-4 gündür çarpıntılarım var.
Bugun ilk defa başım ağrımaya başladı.
Kendimi yorgun uykusuz hissetmiyorum, tam tersine uykum gelmiyor benim :)
3 gün önce sağ kasığım çok ağrıdı ki buda benim en önemli şüphe nedenimdi. Adetim yaklaşırken tüm kasığımda olur kramplar ama bu sefer tek taraflıydı. Ayrıca sağ bacağım da ağrıyordu. Sonraki gün ise sağ kasığımda iğne batmaları oldu bazen hareket edince. Bugün ise solda batmalar var biraz.
Bi de akıntım var çok ama şeffaf.

kızlar bende geldim. sizinle böyle bir başlıkta buluşmak ne güzel. rüyada gibiyim hala :) Allahıma binlerce kez şükürler olsun. bizlere bu duyguyu yaşattığı için.
doktor bana 24 ünde gel dedi. üff nasıl dayanacağım o güne kadar bilmiyorum.

mrb bende nasip olursa inş nisan annesi olcucam yeni öğrendim daha ama doktora gitmedim daha erken die 18ine randavü aldım erkenmi oldu ki acaba...?

Benim de aynen böyle çıkmıştı canım hatta daha silikti diyebilirim... Fotoda bile görünmüodu
O zaman sana aramıza hoşş geldin diyelimm

Kızlar bende de fena halsilik var uyumak uyumak ve uyumak istiyorum... Sabahları işe resmen sürünerek gidiyorum işyerinde de zaten zorunlu ve acil olan işler dışında pek bişi yapamıorum... canım istemio ve halim yokk

Kizlar buda benim testim daha bugun yaptim cok silik emin olamiyorum bugun adet gunumdu.bilmiyorum cok karmasigim sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim 3. Gebeligin olacak iki kizim var kucukler daha.sizce hamilemiyim acep

Eklentiler

• $image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 56
kıııız dikkat et alıp götürmesinler seni
canım benim yaaaa hoşgeldin ee senin hcg bizden daha yüksekti seni niye 24ünde çağırdıki
mrb bende nasip olursa inş nisan annesi olcucam yeni öğrendim daha ama doktora gitmedim daha erken die 18ine randavü aldım erkenmi oldu ki acaba...?
hoşgeldin aramıza bence biranevvel git doktora
bende çok halsizim kuzum yaaa elim kolum kalkmıyor resmen
Kizlar buda benim testim daha bugun yaptim cok silik emin olamiyorum bugun adet gunumdu.bilmiyorum cok karmasigim sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim 3. Gebeligin olacak iki kizim var kucukler daha.sizce hamilemiyim acep

baya belirgin bir çizgi bence hamilesin tabi testte bir problem yoksa hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…