Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Saolasin canim.bendede acayip halsizlik var bide goguslerim cok hassasti ozaman anlamistin biseyler oldugunu.allah hayirlisini nasip etsin hepimize gecen ay ayin 28 inde bi kere korunmadik sadece diger gunler hep kurunduk bi gunde tuttu kesinse eger.

mrb bende nasip olursa inş nisan annesi olcucam yeni öğrendim daha ama doktora gitmedim daha erken die 18ine randavü aldım erkenmi oldu ki acaba...?
erken değil ya ben daha önce gitmek istiyorum aslında doktor o tarihte gel dedi bana.
aynen bende çoğu zaman halsizim ve uykum var. ancak uykuya dalmakta güçlük çekiyorum.
canım benim yaaaa hoşgeldin ee senin hcg bizden daha yüksekti seni niye 24ünde çağırdıki
bilmiyorum tatlım ya geçtiğimiz cuma gittim doktora. 2 hafata sonra gel dedi. o da ayın 24ü ediyo. zaman nasıl geçecek bilmiyorum. o zamana kadar hamileyim diye gezipte gidince dış gebelik ve boş kese olduğunu öğrenirsem o zaman yıkılırım işte. gerçi erken gitsemde 6. haftadan önce pek anlaşılmıyo sanırım böle şeyler. sen ne diyosun bi bilgin var mı bu konuda??

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

hanımlar merhaba..
ismim tuğba..

amin. tabikide ne demek. Allah'ım olmayıpta isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

hay maşallah ikiz mi onlar yaaa
ben adet tarihimde 60 çıkmıştı

. hoş olsada istemem değil ama ne bileyim tuhaf geldi. hayırlısı olsun yaaa...

Son düzenleme:

evet ya çok güzel kızlar daha kaç gün önce hayalini kuruyoduk dimi,şükürler olsun
ben cuma günü yani 17 sinde gidiyorum daha keseyi görmedim canım sen gördünmü keseyi?

ben de valla acilleri yapıyom kalanları birikiyo sonra bi girişiyom şööle anca bitiriyorum.
bugün de öle olcak sanırım dün bişi yapamadım
hanımlar merhaba..
ismim tuğba..
ay canım benim ederiz tabi Allah hayırlısıyla sana da evladını kavuştursun
bu gece senin için ve tüm evlat isteyenler için dua edicem

hay maşallah ikiz mi onlar yaaa
ben adet tarihimde 60 çıkmıştı

. hoş olsada istemem değil ama ne bileyim tuhaf geldi. hayırlısı olsun yaaa...

benim de adette 60 çıktı aynı anda mı yumurtladık naptık kızz

kızlar günaydın.

dün ultrasona girdim kendini göstermedi bebiş henüz ama zaten normaldir dedi doktor çok başındasın 5. haftaya geçmişsin dedi. bi de kanımda 5560 cıktı b-hcg kızlar sizce nasıl????

Canım maşallah kız ikiz mi doğuracan ne kadar yüksek
benim cumartesi günü 251 çıktı muhtemelen 1500de kese görünüyo diyolar üstten

evet ya çok güzel kızlar daha kaç gün önce hayalini kuruyoduk dimi,şükürler olsun
ben cuma günü yani 17 sinde gidiyorum daha keseyi görmedim canım sen gördünmü keseyi?
yok canım bende göremedim keseyi ondan ya zaten bu kadar merakım. erken öğrenmenin zararları işte zaman geçmiyor bir türlü...

kızlar ordamısınz? 5560 b-hcg sizce nasıl???
gayet iyi bence canım benimki ne alemde acaba 4gün önce 216 idi. umarım katlanarak artmıştır.

Canım maşallah kız ikiz mi doğuracan ne kadar yüksek
benim cumartesi günü 251 çıktı muhtemelen 1500de kese görünüyo diyolar üstten

Ay canım korkutma allahaşkına beni ikiz falan diye. sağlıklı olur inşallah 1hafta 10 sonra artık hastaneye başka bi doktora gidicem heralde eşim beni bu yenibosnada nisa hastanesine götürcekmiş herkez memnunmuş ordan gerçi etrafımdaki insanlarda öyle söylediler ama bakalım inşallah hayırlı olur

kızlar ya ben dogum kontrol hapı kullanıorm
6 gun sonra bıtıo yenı pakete gecmem lazım
ancak sıze sorularım olacak tecrubelerınıze ıhtıyacım var
1)hapı bıraktıktan sonra ne kadar surede hamıle kaldınız
2)hamileliğe hazırlık döneminde neler yaptınız
bende ınsallah hamış olurum sızın gıbı
kafam karısık aslında emın olamıorm ama sızın heyecanınızı mutluunuzu gorunce
cok etkılenıorm

Nerdesiniz kızlar yaww

çalışmayıp ense yaptığım hatta odamın kapısını kitleyip şekerleme yaptığım günlerin acısı çıkıyor giremedim doğru düzgün yoğunluktan yaaa

valla bence de olabilir canım o nasıl bir değer öyle ben de nisa hastanesinin ismini çok duydum canım ama bana çok uzak olduğu için oraya gitmiyorum

ben hiç kullanmadım canım ama genelde 6 ay diyorlar ... yine de belli olmaz tabi herkesin vücudu farklı çalışır

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın

ben okuyorum canım...

okudum canım 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…