erken değil ya ben daha önce gitmek istiyorum aslında doktor o tarihte gel dedi bana.mrb bende nasip olursa inş nisan annesi olcucam yeni öğrendim daha ama doktora gitmedim daha erken die 18ine randavü aldım erkenmi oldu ki acaba...?
aynen bende çoğu zaman halsizim ve uykum var. ancak uykuya dalmakta güçlük çekiyorum.Kızlar bende de fena halsilik var uyumak uyumak ve uyumak istiyorum... Sabahları işe resmen sürünerek gidiyorumişyerinde de zaten zorunlu ve acil olan işler dışında pek bişi yapamıorum... canım istemio ve halim yokk
bilmiyorum tatlım ya geçtiğimiz cuma gittim doktora. 2 hafata sonra gel dedi. o da ayın 24ü ediyo. zaman nasıl geçecek bilmiyorum. o zamana kadar hamileyim diye gezipte gidince dış gebelik ve boş kese olduğunu öğrenirsem o zaman yıkılırım işte. gerçi erken gitsemde 6. haftadan önce pek anlaşılmıyo sanırım böle şeyler. sen ne diyosun bi bilgin var mı bu konuda??canım benim yaaaa hoşgeldin ee senin hcg bizden daha yüksekti seni niye 24ünde çağırdıki
hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
hay maşallah ikiz mi onlar yaaa
ben adet tarihimde 60 çıkmıştı
kız dur naptın sen :) kulağa hoş geliyor aslında ama ne bileyim.
hayırlı ve sağlıklı olsunda yada olsunlarda :) bende bugün randevu alabilirsem gitcem dr.a. yazarım yine.
kızlar bende geldim. sizinle böyle bir başlıkta buluşmak ne güzel. rüyada gibiyim hala :) Allahıma binlerce kez şükürler olsun. bizlere bu duyguyu yaşattığı için.
doktor bana 24 ünde gel dedi. üff nasıl dayanacağım o güne kadar bilmiyorum.
ben de valla acilleri yapıyom kalanları birikiyo sonra bi girişiyom şööle anca bitiriyorum.Kızlar bende de fena halsilik var uyumak uyumak ve uyumak istiyorum... Sabahları işe resmen sürünerek gidiyorumişyerinde de zaten zorunlu ve acil olan işler dışında pek bişi yapamıorum... canım istemio ve halim yokk
ay canım benim ederiz tabi Allah hayırlısıyla sana da evladını kavuştursunhanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
hay maşallah ikiz mi onlar yaaa
ben adet tarihimde 60 çıkmıştı
. hoş olsada istemem değil ama ne bileyim tuhaf geldi. hayırlısı olsun yaaa...
kızlar ordamısınz? 5560 b-hcg sizce nasıl???
kızlar günaydın.
dün ultrasona girdim kendini göstermedi bebiş henüz ama zaten normaldir dedi doktor çok başındasın 5. haftaya geçmişsin dedi. bi de kanımda 5560 cıktı b-hcg kızlar sizce nasıl????
yok canım bende göremedim keseyi ondan ya zaten bu kadar merakım. erken öğrenmenin zararları işte zaman geçmiyor bir türlü...evet ya çok güzel kızlar daha kaç gün önce hayalini kuruyoduk dimi,şükürler olsun
ben cuma günü yani 17 sinde gidiyorum daha keseyi görmedim canım sen gördünmü keseyi?
gayet iyi bence canım benimki ne alemde acaba 4gün önce 216 idi. umarım katlanarak artmıştır.kızlar ordamısınz? 5560 b-hcg sizce nasıl???
Canım maşallah kız ikiz mi doğuracan ne kadar yüksek
benim cumartesi günü 251 çıktı muhtemelen 1500de kese görünüyo diyolar üstten
Nerdesiniz kızlar yaww
Ay canım korkutma allahaşkına beniikiz falan diye. sağlıklı olur inşallah 1hafta 10 sonra artık hastaneye başka bi doktora gidicem heralde eşim beni bu yenibosnada nisa hastanesine götürcekmiş herkez memnunmuş ordan gerçi etrafımdaki insanlarda öyle söylediler ama bakalım inşallah hayırlı olur
kızlar ya ben dogum kontrol hapı kullanıorm
6 gun sonra bıtıo yenı pakete gecmem lazım
ancak sıze sorularım olacak tecrubelerınıze ıhtıyacım var
1)hapı bıraktıktan sonra ne kadar surede hamıle kaldınız
2)hamileliğe hazırlık döneminde neler yaptınız
bende ınsallah hamış olurum sızın gıbı
kafam karısık aslında emın olamıorm ama sızın heyecanınızı mutluunuzu gorunce
cok etkılenıorm
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?