erken değil ya ben daha önce gitmek istiyorum aslında doktor o tarihte gel dedi bana.
aynen bende çoğu zaman halsizim ve uykum var. ancak uykuya dalmakta güçlük çekiyorum.
bilmiyorum tatlım ya geçtiğimiz cuma gittim doktora. 2 hafata sonra gel dedi. o da ayın 24ü ediyo. zaman nasıl geçecek bilmiyorum. o zamana kadar hamileyim diye gezipte gidince dış gebelik ve boş kese olduğunu öğrenirsem o zaman yıkılırım işte. gerçi erken gitsemde 6. haftadan önce pek anlaşılmıyo sanırım böle şeyler. sen ne diyosun bi bilgin var mı bu konuda??
canım doktor bana hcg 1500 olunca görünür demişti heralde seninkide 1500ü bulur ozamana bende bugün kan tahlilini göstrmeye gittiğimde başka bir doktor vardı 10 gün sonra gel dedi ama benim hesaplamalarıma göre cuma günü hcg 2000i buluyor ve bende bir ümitle bir tıp merkezi var ona gideceğim keseyi görmek ümidiyle
Kizlar size. Doktor folik asit yazdimi doktora gidenler.
bi umut cuma günü giderim belki bende...
yok canım bende göremedim keseyi ondan ya zaten bu kadar merakım. erken öğrenmenin zararları işte zaman geçmiyor bir türlü...
.
korkma canım ayy ne cici oluyolar onlar yaaAy canım korkutma allahaşkına beniikiz falan diye. sağlıklı olur inşallah 1hafta 10 sonra artık hastaneye başka bi doktora gidicem heralde eşim beni bu yenibosnada nisa hastanesine götürcekmiş herkez memnunmuş ordan gerçi etrafımdaki insanlarda öyle söylediler ama bakalım inşallah hayırlı olur
kızlar ya ben dogum kontrol hapı kullanıorm
6 gun sonra bıtıo yenı pakete gecmem lazım
ancak sıze sorularım olacak tecrubelerınıze ıhtıyacım var
1)hapı bıraktıktan sonra ne kadar surede hamıle kaldınız
2)hamileliğe hazırlık döneminde neler yaptınız
bende ınsallah hamış olurum sızın gıbı
kafam karısık aslında emın olamıorm ama sızın heyecanınızı mutluunuzu gorunce
cok etkılenıorm
canım abdestli mi okunuyo?kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
Kizlar size. Doktor folik asit yazdimi doktora gidenler.
daha bende folik asit kullanmıyorum yazmadı doktor bişy ama olsun 10-15gün sonra tekrar başka bi hastaneye gidicem hem belki o sefer minik kalbinin sesini de duyarız. eşimde gelicek benimle :))
canm fark etmiyor sen nasıl istersen oku canım.senide ekliyorumkızlar hepimiz sözleşmiş gibi cuma mı gidiyoz şimdi
cuma yine iyi haberler verelim birbirimize.keselenelim gelelim
ben de meraktan çatırdamaya başladım kızzz
korkma canım ayy ne cici oluyolar onlar yaahadi hayırlısı olsun
ben de medicalpark göztepeliyim memnunum şu an
canım şansımız ağustos olsun topiğinde 512. sayfada yaptığım hazırlıkları yazdım ben
ben 1,5 sene hap kullandım sonra bıraktım 1,5 sene eşim korundu,bıraktığımız ay hamile kaldım.
hap 3 ile 6 ay arası geciktiriyo diyolar ama bıraktığı ay hamile kalan arkadaşlarım var.
kısmet...
inşallah sen de yakında bu mutluluğu tadarsın canım
canım abdestli mi okunuyo?
canım ben hamile kalmadan 2,5 ay önce başladım içmeye
şu an doktorum devam et dedi
Tamam canım ekle beni de.canm fark etmiyor sen nasıl istersen oku canım.senide ekliyorum
akşam iş çıkışı eczaneden alıyım. nekadar önemli olduğunu biliorum aslında ama hiçbişy söylemedi. neyse folbiol almayı düşünüyorum??
Tamam canım ekle beni de.
Al tabi güzelim ben de folbiol kullanıyorum doktoruma da söledim aynen devam dedi.
tabi doktoruna gidince sen de kullandığını sölersin.
1,5 TL fiyatı da evde unutunca gidip yenisini alıyorum o kadar ucuz
akşam iş çıkışı eczaneden alıyım. nekadar önemli olduğunu biliorum aslında ama hiçbişy söylemedi. neyse folbiol almayı düşünüyorum??
kızlar benide aranıza alın nisan anneleri olarak:)Allahtan bi mani çıkmazsa inşallah.Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucamıza:) çok korkuyorum bişi olur die çok küçükler daha yaaben de adetimden bir gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım,değerim 56 çıktı.biraz düşük dediler.moralim bozuldu perşembe günü tekrar kan vercem.dua edin arkadaşlar bana değerim yükselsin...
bende folbiol kullanıyordum ama doktor folic plus yazdı genelde gebelikten önce folbiol gebelik başlayınca folic plus diyorlar
essmee seninde değerin yükselir takma kafana
inşallah perilous umarım.beklemek çok zormuş valla ya
hamile kalmadan öncedoktor bana folic plus vermişti de ben bi süredir içmiodum yeniden başladım siz günde kaç mg kullanıyosunuz?bende folbiol kullanıyordum ama doktor folic plus yazdı genelde gebelikten önce folbiol gebelik başlayınca folic plus diyorlar
essmee seninde değerin yükselir takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?