Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım doktor bana hcg 1500 olunca görünür demişti heralde seninkide 1500ü bulur ozamana bende bugün kan tahlilini göstrmeye gittiğimde başka bir doktor vardı 10 gün sonra gel dedi ama benim hesaplamalarıma göre cuma günü hcg 2000i buluyor ve bende bir ümitle bir tıp merkezi var ona gideceğim keseyi görmek ümidiyle

bi umut cuma günü giderim belki bende...

ben henüz dr.a gitmedim ama sağlık ocağına kayıt yaptırdım. orada hemşire söyledi 3 ay olana kadar folik asit kullan die. ve kullanmaya başladım.

Kizlar size. Doktor folik asit yazdimi doktora gidenler.

Ben kullanıyprum canım günde 1 tane 400 mg folik asit... Hamile kalmadan 1 ay önce başla demişti doktorum 3 ay bitene kadar da devam edicekmişiz...

Sen de al başla bence bi zararı olmaz zaten...

bi umut cuma günü giderim belki bende...

ayyy herkes cuma gidiyoooo... bende inşallah cuma günü hepimiz keselenmiş oluruz

daha bende folik asit kullanmıyorum yazmadı doktor bişy ama olsun 10-15gün sonra tekrar başka bi hastaneye gidicem hem belki o sefer minik kalbinin sesini de duyarız. eşimde gelicek benimle :))

kızlar hepimiz sözleşmiş gibi cuma mı gidiyoz şimdi
cuma yine iyi haberler verelim birbirimize.keselenelim gelelim
yok canım bende göremedim keseyi ondan ya zaten bu kadar merakım. erken öğrenmenin zararları işte zaman geçmiyor bir türlü...
.
ben de meraktan çatırdamaya başladım kızzz
korkma canım ayy ne cici oluyolar onlar yaa hadi hayırlısı olsun
ben de medicalpark göztepeliyim memnunum şu an

canım şansımız ağustos olsun topiğinde 512. sayfada yaptığım hazırlıkları yazdım ben
ben 1,5 sene hap kullandım sonra bıraktım 1,5 sene eşim korundu,bıraktığımız ay hamile kaldım.
hap 3 ile 6 ay arası geciktiriyo diyolar ama bıraktığı ay hamile kalan arkadaşlarım var.
kısmet...
inşallah sen de yakında bu mutluluğu tadarsın canım
canım abdestli mi okunuyo?
Kizlar size. Doktor folik asit yazdimi doktora gidenler.

canım ben hamile kalmadan 2,5 ay önce başladım içmeye
şu an doktorum devam et dedi

daha bende folik asit kullanmıyorum yazmadı doktor bişy ama olsun 10-15gün sonra tekrar başka bi hastaneye gidicem hem belki o sefer minik kalbinin sesini de duyarız. eşimde gelicek benimle :))

Folik asit kullanmaya başla canım neden doktorun bişey demedi hayret.
benimki hemen sormuştu.
çok önemli sakın ihmal etme.

canm fark etmiyor sen nasıl istersen oku canım.senide ekliyorum

akşam iş çıkışı eczaneden alıyım. nekadar önemli olduğunu biliorum aslında ama hiçbişy söylemedi. neyse folbiol almayı düşünüyorum??

kızlar benide aranıza alın nisan anneleri olarak:)Allahtan bi mani çıkmazsa inşallah.Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucamıza:) çok korkuyorum bişi olur die çok küçükler daha yaa ben de adetimden bir gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım,değerim 56 çıktı.biraz düşük dediler.moralim bozulduperşembe günü tekrar kan vercem.dua edin arkadaşlar bana değerim yükselsin...

canm fark etmiyor sen nasıl istersen oku canım.senide ekliyorum
Tamam canım ekle beni de.
akşam iş çıkışı eczaneden alıyım. nekadar önemli olduğunu biliorum aslında ama hiçbişy söylemedi. neyse folbiol almayı düşünüyorum??

Al tabi güzelim ben de folbiol kullanıyorum doktoruma da söledim aynen devam dedi.
tabi doktoruna gidince sen de kullandığını sölersin.
1,5 TL fiyatı da evde unutunca gidip yenisini alıyorum o kadar ucuz

alıcam akşam kullanamayada başlıycam. biliyorum ucuz bişymiş o yüzden kasmaya gerek yok nerden başlarsam kârdır :))

bende folbiol kullanıyordum ama doktor folic plus yazdı genelde gebelikten önce folbiol gebelik başlayınca folic plus diyorlar
essmee seninde değerin yükselir takma kafana

bende folbiol kullanıyordum ama doktor folic plus yazdı genelde gebelikten önce folbiol gebelik başlayınca folic plus diyorlar
essmee seninde değerin yükselir takma kafana
hamile kalmadan öncedoktor bana folic plus vermişti de ben bi süredir içmiodum yeniden başladım siz günde kaç mg kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…