- 3 Aralık 2024
- 521
- 462
- 18
- 42
Allah gönlünüze göre etsin insAllah kac folikul gozuktuBen de yücel hocadayim ilk deneme
Hayırla sonuclansin inşallah
Aminn 9 tane falan gözüküyor ama kaçı toplanır kaçı ise yarar bilmiyorum. Teşekkür ederimAllah gönlünüze göre etsin insAllah kac folikul gozuktu
InsAllah hepsi çok güzel sağlıklı embriyolar olur ne yaptınız çıktınız miAminn 9 tane falan gözüküyor ama kaçı toplanır kaçı ise yarar bilmiyorum. Teşekkür ederim
Sağolun evet çıktım 12 tane toplanmış birkaç tanesi toplamadan önce çatlamış malesef;(InsAllah hepsi çok güzel sağlıklı embriyolar olur ne yaptınız çıktınız mi
Bir tanesi bile yeterli olacak inşallah yavrunuz için önemli olan oSağolun evet çıktım 12 tane toplanmış birkaç tanesi toplamadan önce çatlamış malesef;(
Teşekkür ederim. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBir tanesi bile yeterli olacak inşallah yavrunuz için önemli olan o
Malesef bazen opu öncesi çatlama durumları oluyor. Benim Trabzon'da tedavi görürken doktorum cetrotide iğneyi bıraktıktan sonra 2 gün dicloflam isimli bir hap vermişti, bu hap ağrı kesici ama çatlamayı engelliyor dedi. Ondan mı bilmiyorum çatlama olmamıştı, sonra şişli memorial'de opu öncesi sordum bu hapı, hayır gerek yok dendi ama ben son iki gün yine de içtim. Şükür çatlamadan toplamışlardı.Sağolun evet çıktım 12 tane toplanmış birkaç tanesi toplamadan önce çatlamış malesef;(
Çok güzel insAllah bunlar sağlıklı güzel embriyolar olurSağolun evet çıktım 12 tane toplanmış birkaç tanesi toplamadan önce çatlamış malesef;(
Bana öyle bir hap verilmedi, verilseydi belki çatlama olmazdı çok üzüldümMalesef bazen opu öncesi çatlama durumları oluyor. Benim Trabzon'da tedavi görürken doktorum cetrotide iğneyi bıraktıktan sonra 2 gün dicloflam isimli bir hap vermişti, bu hap ağrı kesici ama çatlamayı engelliyor dedi. Ondan mı bilmiyorum çatlama olmamıştı, sonra şişli memorial'de opu öncesi sordum bu hapı, hayır gerek yok dendi ama ben son iki gün yine de içtim. Şükür çatlamadan toplamışlardı.
İnşallahhhÇok güzel insAllah bunlar sağlıklı güzel embriyolar olur
Benim bu hapi içtiğimden şişli Memorial in haberi olmadı, ben kendim içmeye karar verdim. Ama o yüzden mi çatlamadı yoksa zaten çatlamaz mıydı bilemiyorum. Üzülmeyin 12 yumurta çok iyi benim sadece 6-7 idi. Ondan böyle yaptım. Sizin güzel bir sayı var elinizdeBana öyle bir hap verilmedi, verilseydi belki çatlama olmazdı çok üzüldüm
Ekran aldım yazınızı ben de değerlendireceğim insAllah teşekkürler bilgi içinMalesef bazen opu öncesi çatlama durumları oluyor. Benim Trabzon'da tedavi görürken doktorum cetrotide iğneyi bıraktıktan sonra 2 gün dicloflam isimli bir hap vermişti, bu hap ağrı kesici ama çatlamayı engelliyor dedi. Ondan mı bilmiyorum çatlama olmamıştı, sonra şişli memorial'de opu öncesi sordum bu hapı, hayır gerek yok dendi ama ben son iki gün yine de içtim. Şükür çatlamadan toplamışlardı.
Bu arada kendileri mi soyledi catladiklarini sizeBana öyle bir hap verilmedi, verilseydi belki çatlama olmazdı çok üzüldüm
Evet tabi ki söylüyorlar, şişli Memorial tüm sürecinde çok etiktir. Tüm riskleri anlatır, bir bozulma, olumsuz bir durum olursa da söyler.Bu arada kendileri mi soyledi catladiklarini size
Hayır, opu başlamadan önce çok fazla karnım agriyordu. Son bir saattir karnım ağrıyor normal mi bu dedim. O şekilde muyane edip soylediler. Çok üzüldüm. Sonuçta elimde ne kalacak bilmiyorum şuan.Bu arada kendileri mi soyledi catladiklarini size
Hicbir soru isareti yokken yapilmasi önerilmez.Ileri yas,siddetli sperm sorunu,tekrarlayan dusukler vs varsa oneriliyor genelde.Bizde sperm defekti oldugu icin yas da cok genc degil 35 oldugu icin Semra hoca önerdi ve yaptirdik.Semra hocaya da embriyoya zarari olur mu diye sormustum.Sizin durumunuzda bize zarardan cok fayda sagliyor demisti.4 embriyo gonderdik 2si sagliksiz 1i mozaik 1i saglikli geldi.23unde transfer oldum bekliyorumKızlar embriyonun pgtye gitmesi olumsuz bir şey mi ?
Hay Allah neyse bozmayın moralinizi maşallah güzel yumurta sayınız insAllah bebeğiniz onların içindedirHayır, opu başlamadan önce çok fazla karnım agriyordu. Son bir saattir karnım ağrıyor normal mi bu dedim. O şekilde muyane edip soylediler. Çok üzüldüm. Sonuçta elimde ne kalacak bilmiyorum şuan.
İnşallahh, teşekkür ederimHay Allah neyse bozmayın moralinizi maşallah güzel yumurta sayınız insAllah bebeğiniz onların içindedir
Benim annemin geçmişte üç tane düşüğü olmuş üst üste bende bir sorun çıkmadı ama bu sebepten yapılması normal mi annemde geçmişte sebepsiz olmuş maalesef hani bir sebebi yokken üç düşüğü olmuşHicbir soru isareti yokken yapilmasi önerilmez.Ileri yas,siddetli sperm sorunu,tekrarlayan dusukler vs varsa oneriliyor genelde.Bizde sperm defekti oldugu icin yas da cok genc degil 35 oldugu icin Semra hoca önerdi ve yaptirdik.Semra hocaya da embriyoya zarari olur mu diye sormustum.Sizin durumunuzda bize zarardan cok fayda sagliyor demisti.4 embriyo gonderdik 2si sagliksiz 1i mozaik 1i saglikli geldi.23unde transfer oldum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?