Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Sağolun evet çıktım 12 tane toplanmış birkaç tanesi toplamadan önce çatlamış malesef;(
Malesef bazen opu öncesi çatlama durumları oluyor. Benim Trabzon'da tedavi görürken doktorum cetrotide iğneyi bıraktıktan sonra 2 gün dicloflam isimli bir hap vermişti, bu hap ağrı kesici ama çatlamayı engelliyor dedi. Ondan mı bilmiyorum çatlama olmamıştı, sonra şişli memorial'de opu öncesi sordum bu hapı, hayır gerek yok dendi ama ben son iki gün yine de içtim. Şükür çatlamadan toplamışlardı.

Bana öyle bir hap verilmedi, verilseydi belki çatlama olmazdı çok üzüldüm

Bana öyle bir hap verilmedi, verilseydi belki çatlama olmazdı çok üzüldüm
Benim bu hapi içtiğimden şişli Memorial in haberi olmadı, ben kendim içmeye karar verdim. Ama o yüzden mi çatlamadı yoksa zaten çatlamaz mıydı bilemiyorum. Üzülmeyin 12 yumurta çok iyi benim sadece 6-7 idi. Ondan böyle yaptım. Sizin güzel bir sayı var elinizde

Ekran aldım yazınızı ben de değerlendireceğim insAllah teşekkürler bilgi için

Bu arada kendileri mi soyledi catladiklarini size
Hayır, opu başlamadan önce çok fazla karnım agriyordu. Son bir saattir karnım ağrıyor normal mi bu dedim. O şekilde muyane edip soylediler. Çok üzüldüm. Sonuçta elimde ne kalacak bilmiyorum şuan.

Kızlar embriyonun pgtye gitmesi olumsuz bir şey mi ?
Hicbir soru isareti yokken yapilmasi önerilmez.Ileri yas,siddetli sperm sorunu,tekrarlayan dusukler vs varsa oneriliyor genelde.Bizde sperm defekti oldugu icin yas da cok genc degil 35 oldugu icin Semra hoca önerdi ve yaptirdik.Semra hocaya da embriyoya zarari olur mu diye sormustum.Sizin durumunuzda bize zarardan cok fayda sagliyor demisti.4 embriyo gonderdik 2si sagliksiz 1i mozaik 1i saglikli geldi.23unde transfer oldum bekliyorum

Hayır, opu başlamadan önce çok fazla karnım agriyordu. Son bir saattir karnım ağrıyor normal mi bu dedim. O şekilde muyane edip soylediler. Çok üzüldüm. Sonuçta elimde ne kalacak bilmiyorum şuan.
Hay Allah neyse bozmayın moralinizi maşallah güzel yumurta sayınız insAllah bebeğiniz onların içindedir

Benim annemin geçmişte üç tane düşüğü olmuş üst üste bende bir sorun çıkmadı ama bu sebepten yapılması normal mi annemde geçmişte sebepsiz olmuş maalesef hani bir sebebi yokken üç düşüğü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…